moj prvi vrt |
Odgovori | Stranica <1 1213141516> |
Korisnik | |
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prošetala sam i pogledala tvoje biljčice i vidim da sve lijepo napreduje....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Sponzorirani linkovi | |
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
samo da se siri nas vrt...odlicna ideja...irisi su divni kad ojacaju bit ce prava rapsodija...
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
mikica.dm
Mladi grm Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Milice, Josipa
|
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
kamenjarka1
Odrastao grm Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo za pobjednika božura to se meni dešava na travnjaku sa ukrasnim travama moji dečki kažu trava ko trava
|
|
janja-nja-nja
Već proklijao Pridružen: 01 Studeni 2014 Lokacija: Predgrađe Zg-a Status: Offline Bodovi: 217 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovaj biijeli božur tako nježno izgleda, kao da je sa neke slike prenesen u stvarnost. Koja je to vrsta?
|
|
mikica.dm
Mladi grm Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kamenjarka
Janja-nja-nja, cvijet nije u najljepsem izdanju jer je padala kisa dan ranije, ali da zaista je njezan. Cini mi se da se radilo o kultivaru Shirley Temple, ali vec je proslo par godina otkad sam ga uzela, a nazalost nisam sacuvala karticu... |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
mikica.dm
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
mikica.dm
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
mikica.dm
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
mikica.dm
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
mikica.dm
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rhodići su prva liga , krasne boje.
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
mikica.dm
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rajski vrtovi
|
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prošetala sam...
|
|
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasni rododendroni mikice
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tvoji cvjetovi rododendrona kao i perunika su najposebniji u vrtu
|
|
mikica.dm
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aurelia, Nisa, hvala na posjeti
Mari, lijepo da si navratila U pravu si, rododendroni mi trenutno pricinjavaju najvise zadovoljstva, no i perunike, jos su mlade i ovo je prvi put da cvatu. Radujem se novim bojama. |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
kamenjarka1
Odrastao grm Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasni rodići
|
|
mikica.dm
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kamenjarka, pozdravljam te
|
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
mikica.dm
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo slikica cijelog travnjaka, napokon se na njemu i primjeti nesto osim trave
|
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
Odgovori | Stranica <1 1213141516> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |