vrt u ravnici |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 30> |
Korisnik | |
Rembrant ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Najljepši vrt - jesen 2013 Pridružen: 22 Svibanj 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 450 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Andina, hvala,drago mi je da sam napravio dobar izbor slicica,i CESTITAM VAM ULAZAK U EU-malo sam ljubomoran, (salim se).
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Prekrasno,pravi mali Raj.....................
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Rembrant ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Najljepši vrt - jesen 2013 Pridružen: 22 Svibanj 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 450 |
Niho,OSica pozdrav
Arim-prva je majcina dusica,drugi je Japanski javor-crvenolisni,a za trecu cu se raspitati ,pa cu ti reci.Upravo ce da cveta,cvet je bele boje,snimicu ga.
|
|
![]() |
|
Monster ce imati cetiri cveta,lepi su mu cvetovi kao da je pozlacen cvet.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Malo cvetova od kaktusa i jos ponesto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Veoma retka crnogorica iliti cetinar Cryptomeria japonica-Little Diamond,ove godine ima lep prirast: ![]() Ja bi voleo da sve supe i kucu obraste parthenocysus ili devojacka lozica,meni se to svidja, evo ovde obrasto je garazu cak i pola krova,a u garazi netreba air condition, hladno je,tako da drzimo zimnicu u garazi sto je jos ostala od prosle godine ![]() |
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Ajoj ja za ovo nemam rječi kojim bi opisala ovo što sam vidjela. Božanstveno. A da monstera cvijeta nisam ni znala.
![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Čovječe, pa kod tebe nema što nema! Ni ja nisam nikada vidjela monsterin cvijet, baš je neobičan. Lozica izgleda prekrasno, a bijela hortenzija i cvijet kaktusa ispod nje - nešto fenomenalno!
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Karli, Andina drago mi je da sam doprineo raznolikosti slika na forumu.Monster retko cveta, a i kad cveta uglavnom nemoze se videti cvet tako precizno,ja sam nekako savladao to makro snimanje,i cvet se vidi bas kakav je zaista. Pozdrav
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Rebrant ostaje Rebrant, najveći i najjači, biram riječi ali ih naprosto nemam
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Hvala Aralija,drago mi je da ti se svidjaju moje slicice
Arim-ta biljka ispred zelene fontanice,to je bela ANEMONA,ima ih mnogo vrsta i boja pogledaj na Wikipediji, u svakom slucaju odgovara joj zemlja crnica,vidim da lepo raste.
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Kod tebe uvijek nešto posebno......
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Sve naravno lijepo, kao i obično, imala bih jedno pitanje. Kako si "natjerao" tritomu da cvjeta s onoliko cvjetova? Moja je lijepa, krupni cvjetovi, ali svega pet cvjetova, a ima puno biljaka.
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Kada god dođem k tebi uživam.Hajde molim te uključi se i savjetuj mi uređenje vrta u Lici.Tvoja crnogorica me oduševljava,naravno kada budeš imao vremena.Lijep pozdrav iz Slavonije.................
|
|
![]() |
|
Milice koristio sam Garden centar-Zemun dok je jos rentabilno radio, da kupim dosta toga sto je retko,nazalost zatvorio se zbog nerentabilnosti,a i sada bi to bilo skupo za mene zato sto nemam novaca kao nekad.Doduse cujem da sada dosta staklenika u Holandiji drze Kinezi,tako da verujem da iz holandije biljke gube na kvalitetu,ali zato cene divljaju, verovatno je tako i u Hrvatskoj.
Nisa- Prvenstveno prihranjujem sa Kemirom -to je djubrivo za povrce a ja ga korisim i za cvece,a inace prihranjujem sa svime sto mi dodje pod ruku,i normalno zalivanje, i posle cvetanja u letnjim mesecima. OSica- pogledacu na tvojoj temi,pa ako ikako mogu sa savetom da ti pomognem,bice mi drago.Sada dosta zalivam vrt jer meteorolozi samo prognoziraju kisu a kise nema i nema,a i kad ju je bilo u srpnju,ja nepamtim,bar kod mene u mestu.
|
|
![]() |
|
Cvece nikada ne dosadi,a cveta dosta toga:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Budleje ako se zagledate ima tri vrste,teget,pink i vatromet. ![]() ![]() Ovo je za ARIM ili kontra bi pre odgovaralo za MIRU da vidi kako cveta ova Anemona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I jedan pogled na moje mesto za opustanje: ![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
WOW , sto napisati ?????
Izniman, izniman I caroban vrt /park - raznolikost biljaka, njihova zrelost I kompozicija svega = uistinu umjetnicko djelo, opcinjena sam ljepotom vrta I velicinom ![]() ![]() ![]() Uzivala sam u setnji tvojim vrtom I tako mi je zao da nisi blize da ga mogu posjetiti uzivo, jer ovo je stvarno raj. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Uvijek rado prošetam tvojim divnim vrtom
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Drago mi je bilo ponovo prošetati tvojim prekrasnim vrtom.
Kutak za opuštanje čarobno djeluje i na slici, mogu zamisliti kako je divan uživo.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |