Gute Fee slavi |
Odgovori | Stranica <1 1213141516> |
Korisnik | |
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ispricavam vam se da se tek danas javljam ! Nakon svih drugih peripetija pregrijao mi se jos i laptop , oprostite mi ! Puno vam hvala drage moje na prekrasnim zeljama , rijecima i virtualnom cvijecu ! Zamislila sam da je stvarno i poslozila ga ne u vaze nego u svoje srce ! |
|
Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
|
|
Sponzorirani linkovi | |
catalpa
Odrastao grm Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan ti rođendan draga
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti od draga Catalpa ! |
|
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve najbolje ti i ja želim!
|
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Dobra vilo sretan rođendan uz mnogo dobrih želja
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma bas ste slatke , puno vam hvala , sad vidim da me stvarno niste zaboravile a ja se gnjavim jos uvijek sa svojim peripetijama i sa zakasnjenjem vam zahvaljujem za sve lijepe rijeci koje ste mi uputile ! |
|
|
|
toni
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ave najbolje
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Toni , dragi nas vjerni Toni ! |
|
|
|
Karli
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kasnim ali ipak, sretan rođendan draga.
|
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
toni
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve najbolje
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti draga Karli i nemoj nikada pomisliti da je za dobre zelje prekasno ! |
|
|
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dragi Toni , shvatila sam ja da to treba znaciti "sve" a ne "ave" ali znas kako mi to velimo ovdje "doppelt hält besser" ! |
|
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Hvala ti puno draga Mira ! Nazvati cu te ovih dana da malo popricamo .
Dugo se nismo cule . Lijepi pozdrav od nas dvoje svima skupa . |
|
|
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gute Fee,
ulovila se malo moba i najljepših želja, pa i tebi sa zakašnjenjem želim da ti se želje ostvare uz puno zdravlja, sreće, radosti. Velika pusa od srca. |
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve najbolje draga nasa gute fee.......
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan i radostan rođendan od srca želim
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan rođendan!!!!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Odgovori | Stranica <1 1213141516> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |