POKLANJAM, nudim,darujem, dijelim cvijeće |
Odgovori | Stranica <1 12131415> |
Korisnik | |
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Darujem nekoliko tegli za cvijeće, ukrasnih, u nekoliko boja.
Primopredaja je moguća u Koprivnici.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Sponzorirani linkovi | |
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ukrasne tegle darovane
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
edit moderator: ova poruka je premjestena sa teme o adeniumu drage moje sijati ću, naravno, još danas! evo ako neko želi sjemenka... meni trebaju još samo 2 adeniuma, za više nemam prostora zimi a bome ni vremena da se bakćem sa njima. |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
antonija mogla bih ja posijati još jednu turu.ovi su mi već veliki.molim te za par sjemenki ako još ima
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drago moje cvijetno društvo samo da vas izvjestim da sam svima koji su tražili poslala sjemenke adeniuma. nekima u ponedjeljak, a livii i fiki danas.
fiki, dvojila sam hoću li ti poslati, poslala sam i nadam se da će ti stići! sjemenka više nema! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Fiki
Trajnica Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Antonija,hvala ti ,znam da si se dvojila radi granice,ali neboj se,sve će dobro proći kao i bezbroj puta prije!!!
|
|
antonija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fiki, da upravo radi granice. sjemenke adeniuma nisu sitne a meni bi bilo žao da propanu. zakamuflirala sam nekako. nadam se da niko neće previše "pipati "po koverti.
|
|
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nadam se da će sve biti u redu. Moji paradajzići su stigli na taj način bez problema , makar njihovo sjeme nije veliko. |
|
Miranda
Odrastao grm Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Poklanjam kaktus. Lokacija: Split.
|
|
Miranda
Odrastao grm Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaktus- RIJEŠENO
|
|
magadan
Upravo klijam Pridružen: 16 Studeni 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 141 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Poklanjam tri afričke ljubičice u plasticnim teglicama. Ne cvjetaju već duže vrijeme. Dvije su tamno bordo roze, a jedna je mislim tamno plava. Nisu puno gnojene pa je vjerojatno to razlog necvjetanju.
Mogu se preuzeti u Zagrebu. Ne saljem ih postom. |
|
mememe
Mladi grm Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: ZG / PU Status: Offline Bodovi: 578 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
edit moderator: poruka premještena iz teme Adenium obesum Dragi forumaši, prošle godine sam poklonio 5-6 arabicuma jednoj osobi ali nažalost osoba nije shvatila naputke o uzgoju pa mi ih je vratila natrag gotovo pa za u komposter jer su cijelo vrijeme bili gotovo potopljeni vodom. Iz sažaljenja sam ih pokušao spasiti, izvadio iz supstrata, odrezao sve trule djelove korijena, posipao cimetom i nakon tjedan dana vratio u porozni supstrat. Sad su nakon presađivanja odbacili svo lišće ali krenuli su dalje vegetacijom. Razlog zbog kojeg sam ih poklonio je da radi selidbe više nemam adekvatan prostor za tolike biljke, pa sam se odlučio javiti ovdje. Znači poklanjam 5-6 (pišem 5-6 jer je jedan još uvijek pod upitnikom) arabicuma u dobre ruke. Nažalost, ponuda vrijedi samo za ZG jer više ovakve biljke ne šaljem poštom. Isto tako ako je tko zainteresiran, poklanjam i dva pachypodiuma succulentuma. Javite se u PM tko je zainteresiran.
|
|
mememe
Mladi grm Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: ZG / PU Status: Offline Bodovi: 578 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
edit moderator: poruka premještena iz teme Pachypodium Pinuse, svako malo svratim i uvijek sam zadivljen ljepotom tvojih pachya.Za sve ljubitelje pachypodiuma, poklanjam 2 succulentuma zbog manjka prostora. Ponuda samo za ZG nažalost jer ne šaljem poštom. Javite se u PM tko je zainteresiran.
|
|
magadan
Upravo klijam Pridružen: 16 Studeni 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 141 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Poklanjam ove biljke...ne znam im ime ako netko treba u Zagrebu. Ne saljem postom, al mozemo se dogovoriti ako je bas vazno.
|
|
rubensica
Pustio korijenje Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni to izgleda kao bergenije
|
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
magadan
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, to je bergenija :)...sad sam pogledala na googlu.
|
|
božur3
Već proklijao Pridružen: 24 Kolovoz 2014 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 186 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tražim tko ima viška sjeme vućike
Božur |
|
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
magadan
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Imam nesto rizoma od đurđica ako ih netko zeli, neka se javi privatnom porukom.
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Darujem dvije male agave, agave americana i agave americana variegata.
|
|
Odgovori | Stranica <1 12131415> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |