Mammillaria |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 23> |
Korisnik | |
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Prelijepa je Schumy. Kamenjar biti će prekrasnih cvjetova
![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Wow kamenjar,divan kaktus.Slikaj kad skroz procvjeta.
|
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
schumy, kamenjar.....divne su, pune upova i cvjetića
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
prekrasn.kaktusi su prekrasni kad cvatu
|
|
![]() |
|
tara2009 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 187 |
oladi malo
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Tara bila si u pravu,danasnja provjera je dala rezultat,pustile mi bebice korjencice.Jel se dalje trebaju tako cesto prskati ili da malo o"ladim?
|
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
tara2009 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 187 |
samo neka bude vlazan pijesak spricaj!!
|
|
![]() |
|
Joj Miss.M bas se nadam da ce mi se primiti,djeluju mi zdravo ti otkinuti dijelovi,svako malo zavirujem dal se sta dogadja.A pijesak mi se brzo osusi,pa nisam nacisto kolko da zaljevam.
|
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
|
|
![]() |
|
Ima li neko da mi pomogne ,Naime,kupila sam jednu mammillariu gracilis,ali otkinulo mi se slucajno 7 njenih malih izdanaka koji su djelovali zdravo,pa sam ih zasadila u pijesak sa malo vrtne zemlje.Ima li sanse da se prime,i koliko oni trebaju vode dok ne puste korjencice?
|
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
schumy svaka cast...vidi se da je tvoja strast dugogodisnja,moji najstariji kaktusi su kod mene vec 4 godine a tek mi je 23 sta ce biti kad budem imala 40 godina....
|
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Cure, nisam par dana bio u prilici zaviriti na forum zato ću vam redom odgovoriti:
Ova mammillaria je stara oko 10 godina, ali zamislite samo njezinu "sestru" koja je imala oko 15 godina i koju su mi ukrali lane ljeti sa 1 kata u firmi!!?? Bila je duplo veća....Cvate "kao luda" svake godine od zime do ljeta... Svejedno, život ide dalje, jučer sam bio u inozemstvu i nabavio neke "nove klince-bodljiće" koje ću objaviti u podforumu "prepoznajte mi ovo"... Pogledajte pa mi se javite. Pozdrav......schumy |
|
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Shumy prekrasna je!!!
![]() ![]() Koliko je stara? |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
schumy divna je a i vidi se da ima godina....
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Schumy,pa tvoja mammillaria će cvasti do jeseni koliko ima cvjetnih pupova.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Dobro jutro,
evo moje mammillarie spinossisime "un pico" još uvijek cvate, (snimljeno ovih dana): ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Slike su malo mutne (slikano "na brzinu"?!!) Pozdrav......schumy ![]() |
|
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
|
![]() |
|
zmaj ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 317 |
Zimuju na sobnoj temperaturi. Na prozorskoj su polici iznad radijatora, na istočnoj strani. Kad je sunčan dan sunca imaju do podne. Zimovanje u ovakvim uvjetima je bio eksperiment, djelomično silom prilika, a djelomično iz radoznalosti i nije se pokazalo loše za bodljiće. Neki su procvali, a neki počeli sa stvaranjem pupova.
|
|
![]() |
|
meni je ova desno mamillaria gracilis cvijetala cijelu zimu i jos uvijek cvijeta kao i tvoja ali lijeva prolifera nista jos...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |