Agave |
Odgovori | Stranica <1 12131415> |
Korisnik | |
dea78
Mladi grm Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala Temzi
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da malo podignemo temu,moja nova ljepotica Agave albopilosa |
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Agave titanota |
|
majcka
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje Pridružen: 30 Prosinac 2011 Lokacija: Vače, Slovenija Status: Offline Bodovi: 447 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OoOoOo. Lijepa titanota!!!¨
|
|
Eksotika je kul
|
|
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Camellia, lijepe agave. Vauuu albopilosa !!! Još uvijek pravi raritet u našim zbirkama. Dali je
Bešlićeva ?
Sijao sam početkom godine sjeme a. victoriae reginae a proklijalo su ove agave ispod: Gledam po netu slike malih sijanca agava i malo mi sliče male sijance a. albopilosa ? mislim da je to ipak mala vjerojatnost ? |
|
Camellia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pinus to su kao ova moja.Očito je došlo go greške u pakiranju sjemena.Uvijek si korak ispred mene,ha,ha,ha.Ako mene pitaš bolje je da su niknule albopilose jer sam vidjela na ebayu da su vel.teglice 5,5 cm 10 E bez poštarine.Meni nisu niknule aloe polyphyle,niti jedna.Zato,bravo majstore. .I zaboravih,iz Bauhausa je 7,90 kn,za nepovjerovati.
|
|
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pinus svaka čast, koliko ti je niknulo slatkih malih albopilosica!!! Zlatne ruke imaš!!!
|
|
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Doista, Pinus, svaka čast!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Camellia,
mislim da nisam te sreće pa da mi pošalju nešto što je skuplje od plaćanog. Pretpostavljam
da su mi iz cactusplaza poslali sjeme agave a. striata ili a. stricta. Gledam
po netu i vidim da su sve tri vrste kao male mlade agavice dosta slične. Ali vrag
si ga znaj ne bi bilo slabo da se zalomi albopilosa Cure hvala
na pohvalama.
Ove sezone mi agave nisu tjerale mlade izboje .
Dali je uzrok tome prehladno ljeto ili previše kišovita sezona tko bi ga znao. Prošle
sezone agave parviflora je formirala tri a ovu sezonu niti jednu novu agavu
? |
|
Camellia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pinus koja ljepotica.Sad si i mene zainteresirao.Imaš pravo,kad su male jako su slične sve tri.Pošto imam i jednu i drugu sa podmladkom,odmah sam išla pogledati,kod mene mlade nisu plave boje nego jako svijetlo zelene.Stricta je kupljena kod Bešlića kao mala biljka i onda je bila iste boje.Zato se toplo nadam da je albopilosa.Ako ne bude,sigurno je neću baciti,ali ću biti malo razočarana.
|
|
majcka
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje Pridružen: 30 Prosinac 2011 Lokacija: Vače, Slovenija Status: Offline Bodovi: 447 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pinuse. Pa ne može, svake godine tri da odradi. Kud bi ti sa svima????
|
|
Eksotika je kul
|
|
Tratinčica250
Novo sjeme Pridružen: 09 Rujan 2014 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja posjedujem agavu već 20 godina. Meni je to prekrasan kaktus i veoma zahvalan. Osim skidanja starih listova ne morqam se ništa o njoj brinuti.
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sutra je novi dan.
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
u prirodnom okruženju su ipak najljepše
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna agava u prekrasnom vrtu...eh kad bi nas barem obradovala sa još slikica tvojeg divnog vrta...vjerujem da se tu skriva još mnogo lijepih biljkica!
|
|
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve pohvale vašim agavama
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lucy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prva je čini mi se agava variegata.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
Fiki
Trajnica Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Agave americane druga
a prva agave americane variegata
|
|
Odgovori | Stranica <1 12131415> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |