Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj maleni skromni vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj maleni skromni vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 93>
Korisnik
Poruka
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 19:46
smile227 kako je lijepo kod tebe svaka čast idem opet ispočetka pogledati zaista sam oduševljena WOW!!!!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 21:46
Draga Rosa 2 primjetila sam ja da su tvoj favorit ruže,hvala što si posjetila moj vrtsmile78
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 21:49
Forzicija 2005 hvala ti na lipom komentaru,meni osobno uvijek je lipše kod vassmile78
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 22:10
pa nisam nikada vidjela brnistru, ali ovako u cvatu je baš simpa Smile
obožavam mediteranske vrtove i imam osjećaj da sve bolje raste nego na kontinentu Smile
Miro samo ti nas hrani sličkama svog lijepog vrta Wink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 06:40
Originalno poslano od člana Mira021 Mira021 napisao:

Ivna ja mislim na konstrukciju tvog vrta sa dosta kamena da bi ti raslaHeart

Mira, hvala na ohrabrenju smile78, i ja sam sličnog uvjerenja, kad mogu smilje i masline preživjeti, možda i brnistra uspije Wink!
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 20:01
Originalno poslano od člana kontesaa kontesaa napisao:

pa nisam nikada vidjela brnistru, ali ovako u cvatu je baš simpa Smile
obožavam mediteranske vrtove i imam osjećaj da sve bolje raste nego na kontinentu Smile
Miro samo ti nas hrani sličkama svog lijepog vrta Wink
Draga kontesa ona je jedan od simbola mediterana,a što se tiće rasta biljaka,eto vidiš,ja mislim da  u kontinetalnoj klimi bilje bolje rasteTongueVidim da u vašim vrtovima raste cviće koje bi ja poželila kod sebe,ali naše bure ,vručine,a i uz to još i zemlja loše kvalitete ,koju ja imam i uz sve to držim se onoga što podnosi moje podneblje kao lavanda,ružmarin,pelargonije itd.....A slikica će biti sigurnoWink
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 20:17
Obožavam Brnistru i vjerojatno će opet koji primjerak "divljaka" nakon godišnjeg odmora završiti na mojoj njezi, u nadi da će dogodine naći svoje mjesto pod suncem... Svake godine kada smo na moru za prvi maj, uživam u cvatu i mirisu i maštam kako će jednom u mojem vrtu uspjeti uzgoj ove krasotice...
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2010 u 07:38
Miro moja, kako su lijepe margarete - ova bijela u tom ćupu divno mi izgleda! Ali i santoline sam ugledala, pa brnistru, pa svakojako lijepo cvijeće..
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2010 u 07:42
Dragi Medvjed34 ,mislim da hoće,ona je skromnih zahtjeva,a po meni lipa je i kad nije u cvatnjiTongue
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2010 u 09:38
Mira iz tvojih usta u Božje uši
Slažem se apsolutno s tvrdnjom da je krasna i kada nije u cvatu, volim gledati to šiblje kada prolazim kroz puteljke između suhozida prema plaži, pogotovo starije primjerke koji imaju odvrnjelih dijelova pa iz njih kao da rastu buseni trave i prkose gravitaciji. I još me jedna biljka tamo kod vas fascinira u tom poluodrvenjelom obliku i čini se da sam je prošle godine uspio prenijeti. Divlja šparoga u svojoj pikavosti i čudnim oblicima... Sjajna biljka!!!
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2010 u 09:53
Medvjed34 drago mi je da ti se sviđaju naše priobalne biljkice,iako iskreno,ja bi se rado "utopila"u vešem blještavom,bujnom zeleniluEmbarrassedJe u pravu si,divlja šparoga je dosta zanimljiva,a i prava je delicija,samo je treba pametno brati i ostaviti biljki prostora da se razvija,a od puno toga kod nas meni je dosta lijep i divlji koromač,ima lijep miris,može se koristiti u kulinarstvu i jako je ljekovitSmileImam jednog nikao je u mom vrtu ,a pazim ga i radujem mu se jednako kao i ružiTongue
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2010 u 09:59
Anaida hvala ti što si me posjetila i sretna sam što ti se sviđaju moji cvjetičismile78Takvi komentari" pune mi baterije" za daljesmile106
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2010 u 10:03
Ne znam je l' ti vrt maleni ali nipošto ne zaslužuje pridjev skromni.
Uz raskoš ruža, pa gazanije, pa.... ma da ne nabrajam jer i ne  znam baš imena, vrt je prekrasan!Clap
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2010 u 10:21
Legendooooooooo samo tako nastavismile57
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2010 u 10:37
Baka hvala što si me posjetila,eh kad ja vidim raskoš vašeg cvijeća........ali hvala ti smile78
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2010 u 10:43
Niho hoču sigurno.cvijeće mi je nešto što volim i što me ispunjava,a toga se neću odreći,i hvala Bogu da sam ovdje među vama koji isto misle kao i jasmile79
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2010 u 14:35
Moram da vam pokažem,moram svoju radost da podjelim,verbena posađena,ima ih još,ali sve su ovako male,to je onaj set od deset komada
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2010 u 14:38
Ovo je bilo na rasprodaji 10 kn komad
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2010 u 14:41
i ovo
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2010 u 14:42
Žuti šeboj,davna želja da ga imam
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 93>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.