Moj maleni skromni vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 93> |
Korisnik | |
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Draga Rosa 2 primjetila sam ja da su tvoj favorit ruže,hvala što si posjetila moj vrt
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Forzicija 2005 hvala ti na lipom komentaru,meni osobno uvijek je lipše kod vas
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
pa nisam nikada vidjela brnistru, ali ovako u cvatu je baš simpa
![]() obožavam mediteranske vrtove i imam osjećaj da sve bolje raste nego na kontinentu ![]() Miro samo ti nas hrani sličkama svog lijepog vrta ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Mira, hvala na ohrabrenju ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Obožavam Brnistru i vjerojatno će opet koji primjerak "divljaka" nakon godišnjeg odmora završiti na mojoj njezi, u nadi da će dogodine naći svoje mjesto pod suncem... Svake godine kada smo na moru za prvi maj, uživam u cvatu i mirisu i maštam kako će jednom u mojem vrtu uspjeti uzgoj ove krasotice...
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Miro moja, kako su lijepe margarete - ova bijela u tom ćupu divno mi izgleda! Ali i santoline sam ugledala, pa brnistru, pa svakojako lijepo cvijeće..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Dragi Medvjed34 ,mislim da hoće,ona je skromnih zahtjeva,a po meni lipa je i kad nije u cvatnji
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Mira iz tvojih usta u Božje uši
![]() Slažem se apsolutno s tvrdnjom da je krasna i kada nije u cvatu, volim gledati to šiblje kada prolazim kroz puteljke između suhozida prema plaži, pogotovo starije primjerke koji imaju odvrnjelih dijelova pa iz njih kao da rastu buseni trave i prkose gravitaciji. I još me jedna biljka tamo kod vas fascinira u tom poluodrvenjelom obliku i čini se da sam je prošle godine uspio prenijeti. Divlja šparoga u svojoj pikavosti i čudnim oblicima... Sjajna biljka!!! |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Medvjed34 drago mi je da ti se sviđaju naše priobalne biljkice,iako iskreno,ja bi se rado "utopila"u vešem blještavom,bujnom zelenilu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida hvala ti što si me posjetila i sretna sam što ti se sviđaju moji cvjetiči
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ne znam je l' ti vrt maleni ali nipošto ne zaslužuje pridjev skromni.
Uz raskoš ruža, pa gazanije, pa.... ma da ne nabrajam jer i ne znam baš imena, vrt je prekrasan!
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Legendooooooooo samo tako nastavi
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Baka hvala što si me posjetila,eh kad ja vidim raskoš vašeg cvijeća........ali hvala ti
![]() |
|
![]() |
|
Niho hoču sigurno.cvijeće mi je nešto što volim i što me ispunjava,a toga se neću odreći,i hvala Bogu da sam ovdje među vama koji isto misle kao i ja
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 93> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |