Galerija bake Tatjane |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 85> |
Korisnik | |
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Mren to mi donese kčer iz posla, kad budem imala previše mogu ti poslati, već sam i Sari u Mostar nešto poslal.
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Lipo kao i uvik kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
mren ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 202 |
prepreprekrasno!!!! a gdje se kupe te kutijice.....moj kinez nema više nijednu....ona lila je
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
prekrasna kutija TB
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
![]() |
|
tea_luna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 182 |
ma znam ..nitko se na nikoga ne ljuti...sve 5
![]() što volim ovu raznolikost smješkića.. < ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332/netdefender/hui/ndhui.js?0=0&0=0&0=0"> |
|
![]() |
|
ajde pa zar misliš da je to tako strašno, nije ,samo malo upozorenje,ja sam se jako jako naljutila moš si misliti.Ne primaj uvijek sve k srcu.
|
|
![]() |
|
tea_luna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 182 |
dobro draga Tatjana..nisam željela nikoga uvrijediti... moje iskupljenje
![]() inače u raznim ''zajednicama'' svima kažem ti...ali ipak,,,nikad nisam sigurna. npr. kad idem na vježbanje yoge svi smo na ti..onda kad dođe netko novi zbunjen je..heh < ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332/netdefender/hui/ndhui.js?0=0&0=0&0=0"> |
|
![]() |
|
ne nije salveta, već rižin papir iz Chemaca i ima dvije veličine
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Tatjana, sve je pet, moj favorit liličasta kutija, jel to salveta?
|
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Tatjana-radovi su diiivota jedna
![]() |
|
![]() |
|
Tea na Cifu je pravilo svi smo ta ti.Ona ljubičasta kutija je dobro istapla, sada moram slikati i onu drugu kutiju, jer nije jasna slika, a zezame klomp, jer sam sa tečaja nešto povukla i to mi koči postavu slike.Onaj veliki tanjur sa ružema nije gotov, tražim savjet, jer sam ocrtala sa starim zlatom, i na ružama je krakle, što da stavim na bijele dijelove tanjura koji su ostali.
|
|
![]() |
|
Kutije za 5 +
moj favorit ona što je lile boje..to je moja boja baš ste bili vrijedni Tatjana ![]() < ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332/netdefender/hui/ndhui.js?0=0&0=0&0=0"> |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Lijepi radovi. Posebno mi je za oko zapela kutija s plavo-lila poklopcem.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
ove dvije kutijicu mi se jako dopadaju
|
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |