monna-1 - decoupage |
Odgovori | Stranica <1 1213141516> |
Korisnik | |
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala svima!
@ kami, to su moje tapete :) (imaju takvu teksturu)
|
|
Sponzorirani linkovi | |
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
1.Zlatna afrika
2. Proljetna boca
|
|
sanjam
Mladi grm Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koje lijepe cica-mace, a tek boce!!! Ovo raspucavanje izgleda super, to još nisam pokušala, tek trebam uzeti famozni 2K, to je to? Pa evo, može tvoja preporuka, kažu da ima različitih vrsta, hoće se raspucati, pa neće, manje i veće pukotine...što je najbolje iz tvog iskustva?
|
|
danci-ka
Već proklijao Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Boce i mace su prekrasne.
|
|
maslina55
Mladi grm Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
monna,to si slikala!?!?jel da???Lijepo ,lijepo ,prelijepo!!!
|
|
kami
Odrastao grm Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajmeeee monna, mace kao da su bile nježni uvod u ono što slijedi...
Ova zlatna afrika mi je nigdje nisam slično vidjela i duuugo mi nije nešto tako pozitivan dojam ostavilo... Moja mama se prije grozila narančasto-rozo-crvenih kombinacija, ali to tako ide skupa u ovakvim izvedbama... Mene inače opčinjava spoj simetrije i asimetrije, tj. ornamenata s pravilnim geometrijskim linijama i spoj čistih boja sa metallic bojama tako da mi je ovo neopisivo dobro Osvojila si me ovim, ovi leptirići, a što je tek ovo na dnu? nešto si strukturno lijepila? kao sjajna grubo samljevena zrna kave...mmm A ova druga boca mi je odličan spoj tvog slikanja (?) sa 2k, baš je nekako vilinska, a svima nam sigurno pomalo fale tvoji vilinski trenuci |
|
Dorina
Mladi grm Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Monna ove boce su ti prelude
|
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mona lijepo je da si se vratila........nedostajali su mi tvoji radovi......uvijek romantični i malo drugačiji od drugih......prva boca mi je predobra,zapravo savršena.........ioko to nisu moje boje krajnji rezultat je wow.....ova druga je baš onako nekako u tvom stilu,nježna i romantična ali ne i sladunjava
vidjelka sam i mace......volim mačke i super ti je slika
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage cure, hvala vam puno!
@ sanjam, pukotine na boci sam radila sa Crackle mediumom od Stamperie, u kompletu su 2 bočice, prvo se nanosi ona označena brojem 1, pa onda druga. Ja sam jako zadovoljna ovim crackleom.
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
opet krasni radovi Monna, posebno mi je ona prva boca zapela za oko!
|
|
ANĐELKA
|
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivni radovi,obožavam ove mace i upravo sam nedavdno dobila seriju salveta s njenim macam ali još nisam smislila što ću s njima,ti si ih tako dobro ukombinirala sa onim okvirom od das mase a ove boce su predivne,jednostavno ostavljaš me bez daha svaki put kad povirim u tvoju galeriju!
|
|
prila
Mladi grm Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
boce su divne,a mace obožaaaavam!!!
|
|
file
Mladi grm Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam oduševljena posebno sa ovom cvijetnom bocom,tako mi je nježna i romantična,još ako si je ti oslikala ,svaka čast
|
|
mima051
Pustio korijenje Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam kad ću uspijeti ispregledati sve galerije,kad ujuto sjednem za comp.ja sam izgubljena"pojede"mi svo vrijeme.Nije mi krivo za danas,tvoji su radovi redom prekrasni i specifični.Zanimljiva mi je poveznica koja nas svih spaja ,a još me više iznova oduševi različitost afiniteta i stvaranje osebujnih stilova .Ti si veoma svestrana i u svemu jednako dobra.Ja ti čestitam.Osobe poput tebe obogaćuju naše živote.
|
|
nada-m
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I na tvojoj trečoj galeriji očekivane predivne stvari , mislim sada na boce koje su mi jako lijepe , a nisam sve stigla ni pogledati, kad sve to stigneš , spavaš li ikad.
|
|
Biljana 59
Mladi grm Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Boce su ti tako elegantne, otmjene,
|
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni su obe odlične, ne znam koja mi je bolja: proljetna je odlično izvedena, nježna, a afrika mi se sviđa zbog ...a zbog svega što si ukomponirala na tu bocu
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Proljetna boca je umjetničko djelo.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
lluvia
Mladi grm Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma kako su mi uspjele promaknuti ovo dvije tvoje posljednje boce... dodje mi da vristim zbog propusta toliko su prekrasne... africka mi je prelijepa ali ova proljetna mi se cini kao san
|
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepe boce evo vraćam se već nekoliko puta i ne mogu se odlučiti koja mi je ljepša.
|
|
Odgovori | Stranica <1 1213141516> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |