Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - mare-nostrum početak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

mare-nostrum početak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 100>
Korisnik
Poruka
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Status: Offline
Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 20:08
jel ovo slika salvete ili novog rada?   
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 20:22
ovo ja slika salvete.....objašnjenje za zbunjeneConfusedWink
Valisa nisam razumjela šta me točno pitaš.koju boju?Misliš vrstu boje ili boju kao bijela,crvena....itd
Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 20:26
mislim na vrstu boje  i još nešto imam jednu plastičnu kutiju od bonbonijere poklopac je proziran pa sam mislila i po tom malo mackati za probu jel se i to može bojati  i s kojom vrstom boje...oprosti što gnjavim...
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 20:34
vallisa,ja sam mackala kutiju od bombonjere bjelom fasadnom bojom i sve je ok. a kod nekih radova sam bojala i temperama. 
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 20:39
ne znam dal smijem staviti slike boja,probat ću a ako to nije u redu neka neko obriše

Kao što Rosa kaže bijela fasadna kao podloga i za sva što treba a od boja možeš se poslužiti i temperama ali one se znaju brisati i muljati kod lakiranja
Plastiku možaš bez problema mackati

Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 20:39
rose hvala, probam pa javim....Smile
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 20:41
Originalno poslano od člana mare-nostrum mare-nostrum napisao:

I jedna kutija,više za proljeće ali imam takve salvete pa. . ....

ovo je plastična kutija od Rafaela....mljc,mljac
Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 20:42
super da si stavila sliku sad mogu vidit kako to izgleda i moram u nabavku jer to nemam...hvala velika....
Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 20:43
kutija super...znači može plastika...moja kutija je od bajadere
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 21:00
sad mi već cura slina....rafaelo ,bajadera.....sad još da se pojavi Dorina....
Valisa samo mackaj i uživaj,sve ili gotovo sve se može "dekupažirati"
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 21:45
Sviđaju mi se tvoje boce, a posebno mi je lijepa ona sa balerinom...nju bi ti ja maznula. Sviđa mi se i tvoja verzija slonića...i sama volim tu salvetu i priuštila sam si jednu kutijicu sa njom...eto baš se veselim tvojoj galeriji...Smile
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 22:42
lula smile78.Jesam li ja nešto propustila? Ne sjećam se da sam vidjela slonoća na nekoj kutiji.Ako jesam odmah ću ispraviti pogrešku.
A balerina je završila kod jedne divne i posebne forumašice.
Zvrk-hanuma za ženu koja ima smisla i dara odgovoriti brzo i nadasve duhovito
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 22:52

ako si i preskočila...nije to nikakvo čudo...toliko nas ima ...i toliko radova tko bi ih sve pamtio...imaš je u mojoj galeriji na 23 str. na stoliću s hrpom radova, ako želiš mogu ti staviti samo nju da vidiš moju verziju...slonićasmile78

Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 23:14
Lula,sad sam išla pogledati,krasna kutijica.Nije ni čudo da ju nisam upamtila uz onakvu krasnu ikebanu tvojih radova na stolu i u cijeloj tvojoj galeriji
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 23:44
Ajde ajde...nisam ti zato rekla...rekla sam ti jer stvarno volim tu salvetu i toliko mi je draga da bih ju stavila na sve i svaštaSmile
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 23:47
ma ne,zanimalo me je zato što nisam do sada zapazila da je neko koristio tu salvetu.I meni je jako draga  a znam da se dosta kupuje.....
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 23:50
smile72
Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 565
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 08:00
mare...mare...ova je boca savršena....salveta prekrasna...di ju samo nabavi....smile141
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 13:04
Mare opet sam išla od početka tvoje galerije i sve mi je super. Ali najorginalnije su mi boce i bočice. I sve su preeeeekkraaassssnneeeee.

A sad pitanje gdje kupuješ one metalne nastavke za male bočice?
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 13:12
U Semeraru u Ri,2 komada 19kn.Tamo mi je najeftinije.Ima toga i u drugim trgovinama ali su puno skuplji,20-25kn komad
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 100>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.