nada-m nova galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 33> |
Korisnik | |
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Slike su njezne, romanticne, a marama je decentna za pravu damu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Slike su, što je zaista neobično (ma da baš:)), prava umjetnička djela, a ovo ispod-ne znam jel marama ili šal, mi je prekrasno,prekrasno! Kako marame baš ne znam nosit, a šalove volim...navijam za to da je šal
![]() ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Šal je i havala na posjeti i lijepim riječima
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
![]() ![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...ljubičasto, zeleno, plavo, roza, žuto... draga Nado, koja god boja prevladavala na tvojoj slici, uvijek je to skladna i oku iznimno ugodna kompozicija... svaku od njih bi voljela gledati na svom zidu, a posebno me se dojmio izuzetan motiv raspela i jednostavnost kojim zrači... a svilena marama... tu sam bez riječi... prelijepa je... ti si jednostavno
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
majstorice,svaka cast
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
svaki put me ostaviš bez daha,obaraš s nogu i zadivljuješ,nevjerovatna si !
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Slike su me oborile
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Slake su tako fine, profinjene, za gospodske kuće. Šal me je očarao. Predivno sjenčanje. Svaka čast umjetnice!
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
nado ljepse slikanje od tvog ja ne poznajem..ovo ti govorin iskreno,od srca
![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
![]() |
|
[URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/decoupage/moje_slike/7052.aspx]
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
[URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/decoupage/moje_slike/7056.aspx]
Ako sam previše privatizirala forum , ispričavam se, ali sam zaista sretna što smo učinili nešto korisno, hvala svima koji su sudjelovali |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
To su djela početnika?Ne mogu vjerovati,savršeno! |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Živila ovakva privatizacija!!!!
![]() ![]() Sve pohvale za kćer i njene pisanice-a Bože moj, znaš kako se kaže "ne pada jabuka daleko od stabla" |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Stvarno svaka čast na humanosti. Drago mi je da imaš kćer nasljednicu. Da ne duljim citirat ću prijateljičin potpis "nije znanje znanje već je znanje znanje dati". (Nadam se da se neće naljutiti. Hvala ti mare)
|
|
![]() |
|
Heheheheh, felina....a da ne ide ovako: "nije znanje znanje znati, već je znanje znanje dati" ?
![]() ....ček, a da i ja nisam šta pogrešno citirala?! Jako volim taj potpis. |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |