Lluvia - nesto moje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 30> |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Originalne bilježnice s veoma "moćnim" motivima! Bravo!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Kaća, Anđelka, Prima, Lula, Božica i Dorina... hvala vam drage moje, nakon tko lijepih komentara dobijem poticaj za jos
![]() Primavera... znaci i ti si se bavila decupageom prije decupagea? ![]() Izzy... hvala... pretpostavljam da mislis na andjela? Hm, da... skoro identican komentar sam cula od jedne vage... jesi li i ti kojim slucajem vaga? ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Jok, ja sam Strelica!
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
jos jedna biljeznica... ovaj put tajanstvena
uzivo se manje vidi prijelaz između "vrata" i zlatne voje... ali... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
ha, ha, ha... ZLATNE BOJE
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Možda ja zlatne boje ali ova ženska je očiti od volje....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
bilježnica je ludilooo
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
odlično, odlično... jako dobro...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Ajmo se ubit kolektivno....divan uradak...bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Fenomenalno!!!!!! Dorada sa 3d?
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Iluvia prekrasno, vidim biljećnice su u modi
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Originalna ideja , prekrasno izvedena!!!
|
|
![]() |
|
Fantastično! Navukla sam se na ove tvoje "tekice" s karakterom!
![]() |
|
![]() |
|
Mare (dobro ti idu rime) i Anđelka... pusa
![]() Iris, Mnataša, Dorina i Maslina ... hvala vam cure na tako lijepim komentarima... bas ste me obradovale njima ![]() Božica... ajme, ovakav komentar nisam ocekivala... to sto si napisala je prevelik kompliment... ![]() Izzy... "tekice s karakterom"... wow... uh, kako ovo reci nego da sam pocascena ![]() |
|
|
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Ove bilježnice su ti predobre,savršene.
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
divna bilježnica,a tajanstvena dama odlična
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
E ovaj zadnji uradak ! klanjam se
![]() |
|
![]() |
|
Piramida, Prila, File... uh, zacrvenila sam se od vaših komentara... hvala vam svima cure moje drage
![]() |
|
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Lluvia odavno nisam uživala u nečijem radu, kao u ovom tvome. Mislila si na sve sitnice i zaista je prekrasno napravljeno i prekrasno i posebno izgleda.
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...stvarno, draga Lluvia, nema detalja na kojeg nisi pazila...vrhunski, vrhunski rad... od odabira motiva do finalizacije...ne mogu se oteti dojmu da je na slici Modesty Blaise, moja najdraža strip-junakinja, a ako i nije nema veze, ja ću ovaj tvoj rokovnik zvati tim imenom ....bravo i 100x bravo za tvoje zlatne ruke
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |