Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje dvorišče
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje dvorišče

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 89>
Korisnik
Poruka
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2008 u 09:20
Franjica,ali ni ja nemam tog"maksimusa".Znam na šta misliš(prošlo proljeće smo dosta o njemu raspravljali) no mora da si neki moj cvjetak zamjenila(samo ne znam koji)
Andrea,nemam puno toga,no nemam baš ni previše mjesta više(dobro je meni susjed reko,kad smo se doselili,aj ti kupi onu zemlju do svoje,sad su tamo sve kuće,jer koliko sadiš nebude ti to dostasmile96)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2008 u 09:22
Sad tek vidim da je Lana rekla šta je to "maksimus".Meni se čini da je to nešto drugo.Cvijet je sličan no ovaj je deblji a list mi nije ni sličan.Bum stavila na identifikaciju.
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2008 u 09:28
Pregledala sam...Lana je u pravusmile78.Ma ja sam mislila na nešto drugo.Puzavac,narančasti,no sad znam kako se moj zove...samo ne znam sad više kako se on, na koji sam mislila, zovesmile42
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2008 u 15:19

shasha mimulus se dosta raširi tako da ti je u ovoj posudi dovoljno 2 kom, narandžasti puzavac stavi na identifikaciju sigurno će se već netko pronaći tko će ga prepoznatiWink

Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2008 u 22:25
I ja sam kupila te mimuluse, e super što je prepoznat... Inače Shasha, verbena je prekrasna...Došla bum najesen brati sjemenke...
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2008 u 22:42
Lana,jel to puzavac? Da znam kud da ga stavim.Ja sam ga sad ovako privremeno stavila no prije nego ga rasadim da znam.Imam dvije betonske tegle pa sam mislila možda u njih ga posaditiWacko
Kaj ona ima sjemenke,SilveK??(mislim,logično da ih imasmile42,samo kaj ja nikad nisam gledala a ni sjetila se pokupiti)
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2008 u 22:45
Triša,kod nas na placu,nema čega nema.Kupila sam i runolist,samo ne znam koje bude boje cvao.Samo jedan,no još tri vrste imaju,to bum drugi put.Kad sam već kod runolista,jesam ga ja posadila no ne znam jel mu bude dobro.Kud bi najbolje bilo da ga smjestim??Sad je u kamenjaru,na suncu,cijeli dan.
Na vrh
stephanotis View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 569
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stephanotis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2008 u 08:55
Predivna ti je košara s novim biljčicama. Morala bi i ja na svoj plac tržiti nešto...
A cvijeće iz tvog vrta... već se ponavljam po stoti puta, ali pohvala nikada dosta. Pogotovo zavrijeđenih!! Big%20smile Preprepredivno. Vjerujem da uživaš u svom vrtu. Ja sam jučer sjedila kraj svojeg novog "kamenjara" na balkonu i uživala. LOL Sam pogled na te biljčice me opušta.
A tvoje su smile94.
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2008 u 09:21
shasha, mimulusa ima ih preko 150 vrsta, koliko sam saznala ova naša vrsta nije puzavac, naraste do 25 cm u visinu (dosta se i širi), cvjeta od svibnja do rujna. Može se kasnije držati i kao sobna biljka. U toplijim krajevima može biti trajnica.
Na netu sam pročitala da se pojedine vrste koriste i u medicinske svrhe.

Nadam se da će ti ovo pomoći u odabiru mjesta sadnjeTongue
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2008 u 10:09
smile39  i zato ostala bez komentara!
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
xenia64 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 752
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje xenia64 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2008 u 12:06
smile93Ovo govori samo za sebe. Verbenu onakve boje nisam nikad vidjela, super se slaže
 sa zijevalicom i onim perunikama boje breskve.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2008 u 14:16
smile94smile227smile128
Kupuj još jedan plac- dobro ti je susjed rekao!!!

Suuuuuuuuuuuupppppppppppeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2008 u 14:27
Išla sam opet ispočetka, ma ne mogu si pomoći kod ove ljepote!!!
Ništa neću hvaliti, samo se sjeti moga pogleda kada sam ti ušla u vrt, eh takav je i sada....
Fantazija...
Stvarno si umjetnik...
Nije fora samo uzeti i posaditi , treba tu dobro paziti što ide uz što!!!
A onaj bijeli grm kod forzicije ti je prelijep, njega se ni ne sjećam...
I daj slikaj onu veliku travu kada bude imala cvjetove, ona mi je također prelijepa...
Ma šta pričam, sve je super...
Pa ti za jedno dva dana opet u vrt i sve sada poslikaj da vidimo kakvo je stanje!!!
Ti si mi cvjetni umjetnik ili ću te nazvati "cvjetni inženjer" !!!!
Eh sada znam ti si  "cvjetna inženjerovca"
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2008 u 23:00
Da nebi bilo da vas ne čitam ili da sam nezahvalna,nije,samo nikad ne znam šta odgovoriti na neku pohvalu pa svaki put šutim ko tuka.
Hvala vam svimaEmbarrassed
Lana2 hvala za opis mulumusa(uh valjda se tako zove).Stavit ću ga onda u te betonske tegle pa nešto malo puzavo,možda,oko njegaWink
Na vrh
gejsha View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 134
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gejsha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2008 u 08:13
Saša ja svaki dan iznova gledam i svkai put iznova Shocked ostanem šokirana ko krtica LOL zbilja prekrasno.
Neki dan mi svekrva došla i priča opna nešto ocvijeću, kaze mm daj joj pokazi ono Confused ja zbunjena neznam sto!?!?!? kaze slike od onog prekrasnog vrta Big%20smile
znam da je na tvoj mislio jer je jedino tvoj pogledao Sleepy sveki ostala oduševljena Clap
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2008 u 20:17
Hvala,hvalaEmbarrassed Hvala i tvom mužu,Gejsha i svekismile79
Danas sam cijeli dan vani i evo malo slikica.....

prvo malo bjeline

irisi u punom cvatu(barem bijeli,ostali još ništa)

pajasmin je isto počeo cvasti

bijele ljubičice još cvatu

i na kraju,ne manje lijepo....clematis

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2008 u 20:22
imam ja i žutog cvijećaBig%20smile

"čopor" žutih zlatoglavica

šeboj još cvate

ok,nije žuto ,samo napola

malo crvenog..nešto novo,ove godine kupila

to bi bio mulumus(presađen)

i tratinčice crvene

i plavkaste(ne znam kako se zove no ja ih zovem plave tratinčice)

i malo mirisa(ako ga od ovih nije bilo dosta) klinčići

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2008 u 20:50
Nije dosta što nam sline cure na sve što imaš, nego si nam počela sortirati po bojama, pa ja ću poludit od ljepote, ako već nisam.
Divno, prekrasno, fantastično, savršeno, a da si bar malo bliže meni pa da nešto preselim.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 873
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2008 u 22:15
shasha tvoje dvorišče obara s nogusmile39
nemam riječi  slike su rekle svesmile120
smile143Hoćeš li mi pomoći s uređenjem mog dvoriščasmile161
meni je super u životu
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 873
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2008 u 22:44

Evo ovako to sada izgleda samo s puno,puno nepokošene travesmile85

to bi ja kao trebala pretvoriti u dvoriščesmile148
svaki savjet i ideja puno mi znači, pomizite mismile43
meni je super u životu
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 89>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.