Željkin biljni svijet |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 22> |
Korisnik | |
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Lijepog cvijeća kod tebe ima
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Željka, baš je prekrasan biserak, visok je i lijpo mu padaju ove grane s kuglicama, kad ga budeš rezla samo ga malo formiraj da zadrži ovaj oblik, super je ovako visok.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Niho,ono je neka vrsta ukrasne trave...možda netko zna ima?
izgleda kao da je suha...
Drage moje:štefica, Flavia, Niho, Mačak, hvala na šetnji i na lijepim komentarima!
![]() |
|
![]() |
|
hvala Lantana...
Baš sada lagano odlazi njegove kuglice...
Kako se drži kod vas na moru?
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Evo ja opet uletila i ono opet noviteta nema dr. već moram praviti listu
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Samo radi Niho, čekati će te spremno
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kod mene su još bijele, ali je toliko pun da se je jako polegao skoro do poda, moj je dosta niži od tvoga, ali ja ga obožavam, stavljam ga u aranžmane, u vazu s jednom grnčicom šarenolisnog bršljana super izgleda.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
I hoću
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Sve ljepši i ljepši primjerci u tvom vrtu, bit će to pravi raj
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Hvala ti smrcko!
![]() Ove pelcere bi trebala preko zime spremiti u podrum?
Baš i nisam neki znalac, pa ako netko zna...
![]() Bila bi jako zahvalna na informaciji!
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Trebalo bi ih skloniti na zaštićeno mjesto, nisu dovoljno jake biljke da ostanu vani. A trebaš vidjeti do godine sa znalcima što ide van što ponovo skloniti.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Željkice, obvezatno pospremi male biljkice - to bi na otvorenom sve smrzlo u to malo zemlje. Možeš ih smjestiti u podrum ili hladniji hodnik i tamo neka prezime, a na proljeće - vanka s njima!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Imaš sad već svega a tek kad na proljeće narastu pelceri! Vauuu! |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Hmmm,ne znam zašto si uopće pelcala u tegle!?Santolina,lavanda,vidim i šimšir,hortenzija,sve to može,i tako malecko,prezimiti vani,da si ih na vrtu zapelcala.Mislim da bi ti i bolje i brže rasli nego u tegli.Ja sam sad piknula par lavandi u vrt i to tako ostaje do proljeća,nezaštićeno.E sad,za to u teglama nisam sigurna da se nebude smrznulo ako ostane vani.Ako nemaš kuda preko zime sa tolikim pelcerima,ja bi lagano(u slučaju da se nisu još svi primili)izvadila iz tegle,tako,sa svom zemljom i posadila negdje u vrt.Da budeš sasvim sigurna da ih neće snije pokidati i sl.staviš staklenu(ili plastičnu)flašicu na njih.
Krasne biljkice no ova prva,smeđa trava,je prekrasna
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |