KARMEN |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 42> |
Korisnik | ||||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Lula draga hvala ti od srca....pogledaj moj mail
|
||||
![]() |
||||
Sponzorirani linkovi | ||||
![]() |
||||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
|||
Izzy, malena malena, more, hvala vam i
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Dok me nije bilo na forumu bila sam vrijedna. Nisam sve još uslikala ali evo jednog rada
![]() |
||||
![]() |
||||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
|||
Ovo je stvarno presavršeno
![]() |
||||
![]() |
||||
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
|||
slazem se...jako lijep motiv, a jos ljepsi rad...
|
||||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
||||
![]() |
||||
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
|||
ovo je tako tako predivno...baš uživancija za gledanje...
|
||||
![]() |
||||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|||
Prekrasno!
|
||||
ANĐELKA
|
||||
![]() |
||||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
|||
kako je ovo dobro!!!! |
||||
![]() |
||||
|||
Hvala vam drage moje, meni se u prvi mah kada je bilo gotovo učinilo malo previše crne boje...nisam još olakirala nego sam razmišljala da li da ga stavim u sudoper, a onda što je duže stajao i nije mi izgledao tako loše...iako ipak ......mislim da sam možda trebala ostaviti malo prozirnog ovdje gdje je crno.
|
||||
![]() |
||||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|||
Karmen , da se nisi usudila ga potopiti ga....prekrasan je
|
||||
![]() |
||||
|||
Hvala Lula, stvarno misliš da ga tako ostavim?
|
||||
![]() |
||||
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
|||
Prekrasan rad.!!!!!!
|
||||
![]() |
||||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
|||
u potpunosti se slažem...taman je svega koliko treba...ne diraj jer sada sam kod tebe ![]() |
||||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
||||
![]() |
||||
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
|||
Toliko je originalan...neviđen motiv...bravo Karmen!!!!
|
||||
![]() |
||||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|||
Karmen, draga...nemam što sugerirati....to si dušo ti...a meni je prekrasan takav kakav je...u doslovnom smislu riječi. Ostavi ga. Rađe to što si htjela , a nisi napravi mu par....pa ćeš imati dva prekrasna tanjura.
|
||||
![]() |
||||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|||
Karmen, prvo sam htjela pohvaliti tvoje podmetače, ali kada sam vidjela ovaj tanjur ostala sam paf!!!
Stvarno je poseban...
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Hvala vam svima... evo obečajem da ga neću potopiti već olakirati s druge strane i on je završen.
Danas fotkam nešto što sam jučer olakirala ( znači da sam zadovoljna ) pa stavljam na vaše ocjenjivanje
|
||||
![]() |
||||
|||
Lula, mi isto razmišljamo...već mi je palo na pamet da napravim još jedan sličan pa da vidimo razliku...vrka me
|
||||
![]() |
||||
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
|||
..samo da te pitam Karmen..kako "uokviruješ" ove tanjure i motive na tanjuru sa zlatom da ti tako lijepo ispadnu rubovi?
|
||||
![]() |
||||
|||
Božice draga, kod ovog tanjura sam uokvirila s zlatnom kontur pastom ali tako da sam iz tube istiskala na maleni komadić ..na sam rub spužve ( one za suđe) i tupkala lagano. Moram priznati da imam mirnu ruku ali ako probaš vidjet ćeš da nije preteško a ujedno ako malo i promašiš uvijek možeš pobrisati.
Kod spreja to nije slučaj jer se on jako brzo osuši.
To su ti moja iskustva
|
||||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |