Kat.Rea - moj dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 12131415> |
Korisnik | |
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
S obzirom da je jučerašnje popodne bilo za
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Jučer je bio nastavak drobljenja za kompost, spremala se kiša pa sam se požurila prije kiše to riješiti da ne tavrši na deponiji.
Navečer sam pakirala smokvu za Shashu, gliciniju za Božikovine i gliciniju i smokvu za Antuna 07. Danas sam poslala spakirane pakete. Za Trišu sam izvadila tayberry, danas sam to lijepo spakirala i sutra nosim na poštu. Nadam se da će sve biljkice preživjeti.
Malo sam pregledala posijano cvijeće. Za sada nikli i već skoro 5 cm veliki cosmosi. Lobelija je nikla, ali ljudi moji kako je to sitno i nježno, strah me je hoće li to preživjeti. Jedan dan sam posudu malo otklopila i odmah je klapnula, mislila sam da je gotova, da se posušila. Lupinusi mi čini mi se isto kreću, doduše za sada su samo 2 izišla. Od posađenog astilba već potjerala listove.
|
|
![]() |
|
Mamaa, draga kada se ja primim takvog posla nikoga ni blizu, svi se razbježe na sigurnu udaljenost, da me ne vide i "ne čuju", da mi nedaj bože padne na pamet nekoga zaposliti. MM kada je sve gotovo prošeće dvorištem i kaže "baš si to lijepo uredila"
![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Ajd dok ćeš to cvak cvak zamoli nekog da te uslika...to će bti slika godine
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Joj zaboravila sam se pohvaliti niknuli mi cosmosi i lobelija.
|
|
![]() |
|
Iris ja sam ju nabavila u bau..., nije marka ali 629 kn, pa nadam se da će poslužiti. Naletila sam na popust 30%.
|
|
![]() |
|
Danas sam uspjela izvaditi 2 zakorijenjene glicinije i 3 smokve
![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
super što si nabavila drobilicu...to je i moja želja
|
|
![]() |
|
Jučerašnji dan je prošao u drobljenju loze za kompost i nešto sam malo orezivala puzajuće nešto- čempresi, tuje, tise, da me ubijete neznam
![]() |
|
![]() |
|
Danas nisam ništa sadila ni sijala, nego malo čistila oko kuće.Htjela sam iskoristiti sunčano vrijeme da porežem zaostale zvjezdane i lišće od glicinije, ali je svekar počeo rezati lozo na brajdi, pa sam morala brzo intervenirati jer bi inače sve granje završilo na hrpi za paljenje. MPS mi je pomogao, odnosno, ja sam njemu, pa smo složili drobilicu i naravno isprobali je
![]() Ja sam samo šutila i drobila (granje) i za divno čudo došla je svekrva i pomogla skupiti granje i prinašala mi je, vjerujte na rit sam opala od čuda
![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Vidim ja da si danas bila zaista vrijedna
![]() Što se korijandera tiće ja ga sadim direktno u vrt, ali ne još...i malo izdvojenog od ostalog povrća, cvijeća.
cinije, kadifice i astere, ako bi sadila u teglicu možeš sada, a ako ćeš direktno van onda pričekaj malo....
Ali za svaki slučaj provjeri s još nekim...
|
|
|
|
![]() |
|
Danas sam bila vrijedna i posijala sjemenje koje sam dobila na Zg kavici
![]() Od Shashe: plavi zvončić, crnjika, dalie, ostići, godecia, flafasti suncokret, ljubičina, carsko oko, ukrasni graf i noćna frajla, pa od Proljeća: lantana crvena, roza i oranž i zlatoglavica.
Još sam posijala dragoljub od Mone, od SilveK žutu rudbekiu i od Andree 01 crveno žutu rudbekiu
Od mone još trebam posijati mjehuricu, korijander i lan. Neznam da li sam u pravu, ali meni se čini da bi te tri biljke trebale ići direktno u vrt, ili ipak prije u teglu
![]() Od Silvek još moram sijati cinije, kadifice i astere i sa njima bih još malo pričekala, ali nisam sigurna, jer obično sve prekasno posijem
![]() |
|
![]() |
|
Polica je zakon - sad si moram pribilježiti da nešto slično smislim
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Evo još jednog dnevnika i odmah nekoliko prezgodnih sličica, polica ti je super, zaraza se vidim širi munjevitom brzinom, pa ćemo i u tvojim biljkama moću uživati. Visibabe su predivne.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Je Kontesaa, tu je more visibaba, ali časna pionirska , nisam ih puno ukrala iz prirode, samo par prije 20-tak godina. To je njima lijepo u mom dvorištu pa se šire.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
woow pa ti je more visibaba
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
visibabama sneg nece smetati
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ah, blagodati neuređenog tavana
![]() ![]() Biljčice na dvorištu su ti prekrasne, visibabe već sve u cvatu ![]() |
|
![]() |
|
Shasha, imam u tavanu jednu neuređenu prostoriju, u koju gurnemo sve što negdje drugdje smeta, uglavnom služi kao skladište svega i svačega. Tu zimi sušim veš, ali je u njoj ipak dosta hladno, čak za jačih zima i smrzava.
Meni su pak prozori nepraktični, jer zbog radijatora se sve skuha na prozorskim daskama.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 12131415> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |