Moj decoupage - dada28 |
Odgovori | Stranica <1 12131415> |
Korisnik | |
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad je mare kriva......danas mjenjam avatar-zadnji put
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Duda-Lave
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma nisi mare kriva neg ja ..jer kod čitanja teme letimično bacim oko na avatar vidim kao svoj i odem ne prozborivši niti riječ pa poslije skužim ..naj se ljutiti pa i ja sam ga mijenjala jer mi se isto i sa mjesecom dogodilo
|
|
mare-nostrum
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma draga ne ljutim se to mi je baš simpa,i meni se dogodi da mislim da sam pogledala nečije radove a ono figa.....
Ako neko ima ovu kocku nek se sad javi ili nek šuti do daljnjeg.......
|
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Naravno da znam! |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
radovi su prekrasni..odusevljena sam tvojim slikicama...fantasticno..reci mi samo ove rubove na ruzama i sl s cim radis? ako nije tajna..
|
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Naravno da nije tajna...to ti je zlatna konturna boja |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
dada28
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo cure, da ne mislite kako ja nikad ništa ne radim, ovo su moji novi radovi...
A sad, odoh u krevet..noge su mi se zaledile |
|
|
|
file
Mladi grm Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svi su tanjuri jako ljepi ali ovaj mi je naj,bravo
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
od svih prekrasnih radova i meni je ovaj najljepši!
|
|
ANĐELKA
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dada nema te,a kad se pojavis zabljesnes nas sa predivnim radovima
|
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slažem se s Kaćom, tanjuri su mi WOW i to svi
|
|
Dorina
Mladi grm Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dada i meni su svi tanjuri prekrasni, dapače jedan ljepši od drugog
|
|
mare-nostrum
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dada krasni tanjuri...prvi mi je baš onako pravi božićni ali najljepši mi je ovaj na koji si postavila svijeće....stvarno je poseban
|
|
file
Mladi grm Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajde molim te objasni ti meni ova raspucavanja meni ona meni uvijek ispadnu jako sitna ,kažu deblji sloj laka a koliko to deblji ili postoji još neka tajna
|
|
Felina
Mladi grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tanjuri su ti za 10. Modernističkog dizajna i s lijepim raspuklinama. Bravo!!!!
|
|
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tanjuri su prekrasni!
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne budi lijena i pregledaj sve od početka...to sam sama sebi rekla i nije mi žao..svaka čast imaš zlatne ruke dado
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
dada28
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvar je u potezu kistom...uzmem kist i povučem potez oko jednog do dva centimetra, ali naravno da treba biti deblji sloj laka...dva - tri milimetra...Nadam se da ćeš uspjeti s raspucavanjem. A evo još jedan tanjur... |
|
|
|
marinnera
Nedavno posijan Pridružen: 10 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 55 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve je super i sve je za 5, ali ovaj mi je , ovaj mi je preeeedobar!!!!
|
|
dada28
Opcije poruke
Hvala(0)
|
marinnera, slažem se, i meni je taj tanjur poseban, djeluje jako profinjeno...
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 12131415> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |