josipino cvijeće na vikendici |
Odgovori | Stranica <1 1213141516 39> |
Korisnik | |
forzicija2005
Trajnica Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divno okruženje vikendice a i ona sama ja san svakog ko voli prirodu i zelenilo.Zaista ti zavidim i ljubomorna sam a cvijeće je prekrasno!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
josipa
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anete, Nuna, Meliha ,forzicija
|
|
AMRA.E
Nedavno posijan Pridružen: 01 Veljača 2010 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 32 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga josipa ovo treba da se zove "moja kućica u cvijeću"!!!stvarno prekrasno....
za ono drvo što si me pitala,cvjeta kao i forzicija,odmah na početku proljeća a listovi dolaze poslije,ali stvarno ne znam kako se zove.kupila sam ga kod nas na pijaci,prošlo proljeće, a čovjek koji mi je to prodao, nije ni on znao.a vidjela sam kraj njega da polako iz zemlje izbijaju nove mladice.već sam ga negdje vidjela i to u obliku grma...hvala na tvojoj posjeti i sretan ti uskrs!!!
|
|
maryann
Pustio korijenje Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Opila sam se izgledom tvojih ruza savrsene su a mogu zamisliti kako tek mirisu,jedva cekam slike od ove godine, |
|
If tears could build a stairway
And memories were a lane We would walk right up to Heaven And bring you back again... |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad god svratim zadivim se . I kućici i prekrasnom okružju!
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ruze su predivne
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
josipa prekrasno ti je sve
cvijeće i vikendica
za to sigurno treba puno truda i ljubavi !
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
josipa
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala vam na pohvalama,
Nažalost ova zima je bila pogubna za moje ruže. Dvije engleske su se totalno smrzle morala sam ih izvaditi i baciti. |
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
žao mi je al biti če već nešto drugo
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
forzicija2005
Trajnica Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
josipa gdje siiiiii
|
|
josipa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Forzicija tu sam ja ništa ne brini obilazim vaše vrtove. Kod mene nema puno toga u cvatu osim tulipana i narcisa.
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
josipa, slobodno ti njih pokaži
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
josipa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OK Kontesa ,evo imam samo par pripremljenih.Za vikend će biti bolje vrijeme pa nadam se i nastavak slijedi.
|
|
josipa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kraj roza zumbula raste bijela dicentra.
A ova je crvena. Ovo je slikano prije desetak dana ,i sada je siguno puno veća. Samo što ja nisam zbog kiše i zime išla da vidim kako napreduje. beba žute tritome i već će cvjetati Narandžasta fritilarija i kraj nje nova žuta . Uskolisni božur, lijep je samo sporo raste I za kraj malo žutoga |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo me opet u tvom vrtu i bas mi je prijala setnja
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo je gledati tvoj vrt dok se budi iz zimskog sna!!Narcisi i tulipani su super .Gdje si kupila crvenu dicentru?Bilo ih je u merkuru prošle godine a ove još ništa nemaju!
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma iskrena da budem sad si me stvarno ostavila bez riječi -ali bijela ruža me opilaaaaaaaaaaaaaa-fantastićna
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepi narcisi različitih boja! Moji omiljeni............
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo ti je cvijeće Josipa, posebno oni mini tulipani, a fritilarije čekamo u punom sjaju ...
|
|
život je more
|
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoj vrt i okolica mi se jako sviđaju. Sve tvoje biljke (posebno ruže) su bujne, zdrave i obilno cvjetaju. U čemu je tajna? U kvalitetnom tlu, gnojenju, njezi... ili im puštaš muziku pa ti tako krasno izgledaju?
|
|
Odgovori | Stranica <1 1213141516 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |