Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 113> |
Korisnik | |
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kaj sad sam ja samaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
evo meeeeee..........
|
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
dobro jutro. .ajme pa nema me od jučer ujutro, a vi se raspisale toliko da vas ne stigem pohvatati. .
|
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
i naravno sad kad sam ja tu nema nikoga. .šmrc. . .
![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
tu sam, evo
![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
jutroooo
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Rano u jutro a ti već u selu ![]() Dobro jutro i tebi ![]() Jesi nestrpljiva zbog izvljačenja parova? |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Veli neki dan moja mama da ak ja nisam nikada doma da ne moram dijete učiti na to da je i ono stalno u autu... a moje dijete se na to ne buni i ona voli šopingirati ili se jadana s time pomirila da to tak mora biti!!
![]() |
|
![]() |
|
da da očekujem izvlačenje a jednom uhom osluškujem da se zvrk slučajno ne probudi a ja nešto ne propustim!
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Kako nas Jassi drži u neizvjesnosti
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Baš se čudim gdje je....mi spremne a ona zaspala!!!
jassi... buđenjeeeeee |
|
![]() |
|
dobro jutro...heheheh,,tu sammm...jel me netko traziooooooooooo??? da krenemo??
|
|
![]() |
|
Ahaaaaaa
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
jutro...malo sam kasnila, a vi već natukle preko nekoliko rečenica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
...a ja sam sm zbog toga požurila na posao
![]() |
|
![]() |
|
Hippy... zar? Ono da izbjegneš gužvu?
|
|
![]() |
|
Draga...tanjure na vidjelo
![]() |
|
![]() |
|
...ma da budem u prvim redovima pri izvlaćenju parova ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
hippy, natjerah haharicu jassi da si osobno razmijenite poklone :) nek se toni i antonio malo igraju :) imate obje aute tako da to nece biti problem ;) btw posudis mi dijete u subotu? :) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |