Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 203> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prošli sam se tjedan malo igrala sa kamenjarom, pa sam se malo obnovila. Ovo je jedan dio koji je sa cvijećem a u subotu sam sa kamenjem ogradila drugi dio gdje su mi kaktusi i sad moram u nabavku kamenjarki da i taj dio popunim
![]() ![]() Svega ima unutra i kupljenog i Hoyinog i Lantaninog.....
![]() ![]() Ovo bijelo mi se je posebno svidjelo, mislim da sam to vidjela kod Andree u vrtu ali ne znam kako se zove, ima duple cvjetiće
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Čekaj, je li ta rupa u kamenu sama od sebe nastala ili su to tvoje vrijedne ruke razbijale? U svakom slučaju predivno.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Cure moje Sretan Vazanj!!!!
Hoya hvala na sliki, sad ću točno znati kad počnu nicati lantane jer nisam znala jesu to one ili plevel
Sad idem malo šetati našom Opatijom bajnom a predvečer stavljam nove slikice. Pozdrav, uživajte danas svi......
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Hvala ti Niho, imam phlox, već mi se je skoro sav rascvao, imam ga u jednom starom kamenom koritu iz kojeg su nekada papali prasci. Ovih ću dana slikati jer baš lijepo izgleda. Malo ću počupati od tu i staviti u novi kamenjar.
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Svaki put me obori... šetnja tvojim carstvom. Dobro je to nazvala andrea. Iskoristila si krš i kamenje fantastično. Zbilja je sve divno! |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Naš Korijenko u pravom proljetnom ruhu! A da je onaj kamen kao neko cudoviste - bas je!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ja ću ti poslati baš neki kamenjarki sutra ću ih slikati pa pogledaj valjali imam roza i plavi cvijetić. To je prekrasno zove se phlox
|
|
![]() |
|
Šmrcko sve te rupe u kamenu je naša majčica priroda godinama rezbarila a ja sada u tome uživam i sadim oko toga cvijeće.....
Mačak za ovu godinu sam sve jap. anemone podjelila što je bilo viška ali druge godine će biti opet jer se one brzo šire.
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično korjenko
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Prekrasno je apsolutno sve
![]() Što se kockavice tiče,nisam je nikada sadila jer,gledajući je u prirodi,ona raste u hladu i relativno vlažnom djelu.Kako takav dio nemam ,nemam ni kockavice.
Korijenko,kamenjar novi ti je presladak
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Korijenko pozivam te kod sebe ali ponesi mi jedan tako dobar kamen
|
|
![]() |
|
Hvala Niho na lijepim željama a svima vama koji šećete mojim vrtom darujem ova srca od srca
![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Pohvala vrijednoj korijenki!
Novi kamenjar je baš simpa!
|
|
![]() |
|
Nije tema ali moram Sretan Uskrs svoj tvojoj familiji kao i tebi od srca želim
![]() |
|
![]() |
|
Hvala shasha, kupila sam kockavicu onako iz znatiželje a da nisam prije o njoj znala ništa, ovo što si mi napisala uopće nisam znala tako da moja raste na živom suncu, zaljevam skoro svaki dan, jedino su od paketića niknule samo dvije. Već danima cvatu i oduševljavaju me....
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Korijenko vrt je prepredivan. ne mogu si pomoći ali kad vidim ove vaše pojedine vrtove budem malčice ljubomorna, jer uz uzdah pomislim eh da je meni samo mali, mali dio toga. Ali eto zato imam vas i ovu ljepotu pa svakodnevno uživam.
![]() |
|
![]() |
|
Ovo su zadnji narcisi ove godine, još su samo oni u cvatu, druge vrste pomalo odlaze
![]() I kerija je sad u punom cvatu
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kamenjar je prekrasan, jedna velika prirodna škrapa i odmah je to prekrasna dekoracija, koju je teško izvesti slaganjem kamena. Kako će to Korijenko biti super kad sve procvjeta, baš se veselim.
Sretno tebi i svima tvojima ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
E hvala ti najljepša i stvarno je poklon pre pre krasan.
![]() |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Prekrasno, Korjenko. Još nisam stigla svratiti ovamo, iznenađenjima nema kraja! Anemone su preeeeedivne, ako ćeš imati za podijeliti imaj me u mislima!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |