Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - cleopatrina djela
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

cleopatrina djela

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516>
Korisnik
Poruka
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 320
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2009 u 17:44
Hvala nera. Smile
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2009 u 17:44
Originalno poslano od člana kaća43 kaća43 napisao:

smile141za radove,smile141za ducan..puno uspijeha ti zelim,od sveg srcasmile79
Hvala ti draga. .smile78
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2009 u 18:01
Jako lijepi radovi!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2009 u 21:40
Ovo je doista, doista prekrasno i ne znam za što bih se odlučila! Tu je pregršt tehnika, motiva, boja - svega! A tako ukusno i divno napravljeno! Posebno me oduševila ona vaza i ono za lučice s motivom rajskog cvijeta (ako se to tako zove) - crack je prekrasan, narančasti! Svaka čast! smile55
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2009 u 21:41
tralalalalala....ja sam to sve vidjela uživoooosmile213jedan mali slatki dućan, a unutra divotaaaa....a gazdarica super draga cura... cleo, smile78
Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2009 u 23:52
Cleo, tu ima toliko ljepote da treba polako gledati i diviti se. 
smile181
Želim ti da bude puno kupaca koji će prepoznati ovu ljepotu!smile78
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 06:21
Originalno poslano od člana Izzy Izzy napisao:

Ovo je doista, doista prekrasno i ne znam za što bih se odlučila! Tu je pregršt tehnika, motiva, boja - svega! A tako ukusno i divno napravljeno! Posebno me oduševila ona vaza i ono za lučice s motivom rajskog cvijeta (ako se to tako zove) - crack je prekrasan, narančasti! Svaka čast! smile55
Hvala ti draga. .smile78
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 06:23
Originalno poslano od člana miškopiško miškopiško napisao:

tralalalalala....ja sam to sve vidjela uživoooosmile213jedan mali slatki dućan, a unutra divotaaaa....a gazdarica super draga cura... cleo, smile78
Da, da. .hvala ti . .i znaš jedva čekam ponovno druženje . .divne ste sve bila. .smile79
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 06:24
Originalno poslano od člana dori-st dori-st napisao:

Cleo, tu ima toliko ljepote da treba polako gledati i diviti se. 
smile181
Želim ti da bude puno kupaca koji će prepoznati ovu ljepotu!smile78
Dori, puno hvala. .nadam se da će bit kupaca sve više. .i da će prepoznat neke stvari. .smile78
Na vrh
ljiljanari View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 332
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljanari Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 07:56
smile55 bravo sve mi se jako sviđa, bolje da ne vidim tvoj dućančić!smile93
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 11:37
Cleopatra već sam jednom rekla da si zaista prava umjetnica!!!

Radovi su.....ma nemam riječi kojom bih ovo opisala!!!

Zaista zaslužuju svoj dućan.
Od srca ti želim da ti posao super krene!!!
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 11:49
Originalno poslano od člana cleopatra cleopatra napisao:

Da, da. .hvala ti . .i znaš jedva čekam ponovno druženje . .divne ste sve bila. .smile79

da, moramo se ponovo organizirati Smile ja sam tri dana prepričavala dogodovštine sa crijepom u vrećicama, "čekaj" telefonu u torbi itd...LOL
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 14:28
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Cleopatra već sam jednom rekla da si zaista prava umjetnica!!!

Radovi su.....ma nemam riječi kojom bih ovo opisala!!!

Zaista zaslužuju svoj dućan.
Od srca ti želim da ti posao super krene!!!
Proljeće hvala ti od srca. .smile78
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 14:29

Originalno poslano od člana cleopatra cleopatra napisao:

da, moramo se ponovo organizirati Smile ja sam tri dana prepričavala dogodovštine sa crijepom u vrećicama, "čekaj" telefonu u torbi itd...LOL
da, stvarno je bilo ludo. .i sad se još smijem nekim događajima. .Wink
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 14:44

kako si na ovoj kutijici na vrhu postigla ovu teksturu? jel to neka pasta za modeliranje?

radovi su ti super

Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 20:32
Originalno poslano od člana mnataša1 mnataša1 napisao:

kako si na ovoj kutijici na vrhu postigla ovu teksturu? jel to neka pasta za modeliranje?

radovi su ti super

Hvala ti. To ti je struktur pasta ispod.
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 21:10
smile227 predivna kutija!
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 06:18
hvala monna. .Smile
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 00:38
crno crvene čaše su jako elegantne , a strelicije na kompletu predivne,kutija sa reljefnim motivom je ono što se meni jako sviđa , volim takve malo grube teksture zato valjda nikad ne radim na staklu.
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 05:13
Originalno poslano od člana nada-m nada-m napisao:

crno crvene čaše su jako elegantne , a strelicije na kompletu predivne,kutija sa reljefnim motivom je ono što se meni jako sviđa , volim takve malo grube teksture zato valjda nikad ne radim na staklu.
hvala ti nado. .
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.