skitnica uređuje cvjetnjak |
Odgovori | Stranica <1 1213141516 19> |
Korisnik | |
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
skitnica
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
skitnica
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
skitnica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jezerce ti je super..jedva čekam sličice sa vodenim irisom
a šta je u tegli? |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
One slikice koje nisu iz tvog vrta - prekrasne!
Slikica iz tvog vrta - prekrasna!
Vidim da imamo istog dobavljača perunika - Baku Beu! Sviđaju mi se tvoje perunike ( lijepe su kao i moje)
|
|
skitnica ll
Upravo klijam Pridružen: 04 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 138 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rajska ptica ili poinciana i još nekako
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Skitalo vidim da su ti se moji irisi lijepo razrasli i stvarno su ti krasni, meni su ove godine bili nekako kilavi.
Jezerce je fantastično
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
skitnica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
skitnica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
skitnica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odlično majstore!
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ružice su se baš fino rascvale, moje tek kreću, jel mirišu?
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
forzicija2005
Trajnica Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
skitnica ll
Upravo klijam Pridružen: 04 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 138 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo to žuto se ovdje ljepše vidi ali kako se zove nemam pojma međutim ja se držim one ruža da se i drugačije zove isto bi mirisala,hoču reći bitno da je prekrasno |
|
goga-zg
Mladi grm Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sviđa mi se jezerce.gdje si smjestio žute vodene perunike?
|
|
skitnica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pratim jezerce od prvog dana i sve mu se više divim...jasno poludila sam kad ugledala žute perunike... ma sve ti je prekokrasno...baš am uživala u tvom cvijeću!
Zapamti gdje su ti oni mali plavi iriseki, njih si baš jako, jako želim, već sam ih dva puta kupila na placu ali jednostavno se ne prime, za ne povjerovati, kaj ne! |
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jezerce je predivno, obožavam vodu i kamen. Ništa manje nije lijepo i ostalo u tvom vrtu.
|
|
Odgovori | Stranica <1 1213141516 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |