Gioiaa-dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 39> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Samo da bude vrijeme lijepo i sutra, jer kod mene najavili kišu, a vidim da si i ti "uživala" vani danas, isto kao i ja.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
nameravam i danas...za sad je suncano
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
nije da nisam radila,nekoliko kolica doterala djubriva,pa cigli i fino ogradila...odnela smece,prepuna kolica
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
baš se veselim tvojim novim biljkama kao i ti
![]() ![]() ![]() kako je čovjeku potrebno malo da bude sretan. |
|
![]() |
|
Stefice
![]() ![]() ![]() ![]() iskoristila sam ovako topao dan pa sam ocistila i fontanu ,opet kupila lisce,povadila kadife koje su pocele da se lome,dovukla djubrivo,cigle...ma iskoristila sam bas dobro ovaj dan ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ima tu svašta - drago mi je da si se ponovila, a detaljno ćeš nam opisati kad sve posadiš na svoje mjesto.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
posadila...ma nisam mogla cekati
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ne daju prstići mira
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() i danas imaju nameru da rade ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mjauuuu. Neka rade - samo da vam bude vrijeme.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Vidimda si dobila i onu ukrasnu vrbu(ne znam joj pravo ime
![]() Kako je sve lijepo.Pa,tko ne bi imao volju biti vani i uživao razmišljajuči gdje to sve posaditi ![]() ![]() Koje slatke brige. Moram si i ja na proljeće nabaviti onu vrbicu. |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Oho, evo male sive inspektorice, da vidimo malo što je sve to Gioia fino sredila, mmmmmm fina rahla zemlja, taman za moje šape i kopanje rupa ...
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Juhuhu, posađeno i poslikano!!! Sad je na nama samo se radovati slikama. Inače, ljetni jorgovan imam i ja - tvoj mi sasvim dobro izgleda, a i onu vrbu stabalce imam također i odlična je i tvoja. Ako hoćeš, zaviri među moje slike - vidjet ćeš kako će u trećoj sezoni izgledati.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
pogledacu
![]() Stefice vrba je Salix integra hakuro-nishiki(dugacko ime)... nisam stavila sliku Lagerstremie,posto o njoj ne znam nista,ni kako bi sadnica trebala izgledati,nema ni jedan listic ![]() ![]() |
|
![]() |
|
eto zaboravih reci sta sam to ja danas vrednoga radila
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
lijepo,lijepo, imaš ti posla.... a mačor je super
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Kad to sve posađeno bukne na proljeće, ehhhh...!!! I ovako mi je lijepo, a mačkonja je super!
![]() |
|
![]() |
|
jucer nisam bila sposobna ni za sta,ALI zato imam MKM,pa je sredila terasu,zatvorila je napokon,poredjala jos cvecki,zalila,itd.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |