Prepoznajte mi ovo |
Odgovori | Stranica <1 1213141516 243> |
Korisnik | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tropi na djelu.
Ovu sam biljku dlakavih sivozelenih listova dobila - mislim od Šeflere, ali ne znam kako se zove, dali cvijeta i što je to uopće. pa mlim pomoć
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Sponzorirani linkovi | |
tropi
Mladi grm Pridružen: 14 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 745 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jedna od najljepših ........Koraljna aloa.....Aloe striata
|
|
izbalansiranu dijetu čini po jedan kolač u svakoj ruci!
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tropi zahvaljujem, zgodne biljčica, baš mi je drago što je imam.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
tropi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne bih ti lagao.......imam ju i ja!
|
|
|
|
tropi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=1825
Lychnis coronaria ......pogledaj pod vtrno cvijeće |
|
|
|
dzomba
Trajnica Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tropi,jel' se ovo odnosi na 3 sliku?
Uporedila sam slike..bilo bi lijepo da je to ta ali mi se ne podudaraju 100 %
Kvalitet slike nije bas najbolji jer sam ih slikala veceras u mojoj sobi..kad budem imala ljepsu sliku,ubacujem pa mi reci Jel' stvarno u pitanju Aloe striata?
Hvala ti najljepsa!!
|
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
dzomba
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana,zove se Hedera Helix ili Sobni brsljan...ali nisam znala da ima ovako lijepe cvjetice !!
A hvala ti za savjet da je moram uvezati uz ogradu..jer izbacila je tri duga stapa i nisam znala sta s njima!
Hvala!!!
|
|
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
Nana
Pustio korijenje Pridružen: 19 Rujan 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 332 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša, ili su to možda zečje uši - Stachys byzantina, biljka koju pamtim iz vrtova naših baka. Cvate sitnim lila - roza cvjetićima grupiranim u klas. Ali i samo lišće joj je jako dekorativno u mnoštvu zelenila.
Šefi će ti najbolje moći odgovoriti kad se stiša vatromet, pa uspije proviriti ovamo |
|
(O)smijeh je najbolji facelifting
|
|
dzomba
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam to rekla..Hvala ti najljepsa!! Sad imam 4 aloe !!
|
|
|
tropi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
na slici nije Hedera helix (obični bršljan) već biljka iz sasvim druge porodice Senecio angulatus,porodica Asteraceae....prekopao net i pronašao samo provjerite na googlu,a može i wikipedia
|
|
|
|
tropi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
loša je slika ...ali bi rekao da je to neki Cornus ,po hrvatski Dern ili svib
Uzgajaju se baš zbog golih grana koje se zmii oboje u crvenu ili žutu boju ovisno o vrsti i sorti |
|
|
|
dzomba
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Izvinite sto vam smetam opet.....vec par sati je trazim na internetu i ovdje,bez uspjeha...a znam da sam je negdje vidjela..pa evo obracam se vama..Kupila sam je jucer,Da li neko od vas zna njeno ime !?
Hvala Vam unaprijed!!
(slika nije bas naj,jer sam ga slikala u stanu)
|
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma bravo Tropi to je ta bilka, pa vi sve znate.
Dakle to je Senecio angulatus, porodica Asteraceae Evo još jedne slike u punoj visini |
|
život je more
|
|
dzomba
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Molim vas za pomoc...nabavila sam nove 3 biljke ali neznam im imena..za jedna predpostavljam da se radi o Pachyphytum..mozda i ovaj drugi..dok o ovom 3 cvijetu neznam apsolutno nista!
Hvala Vam unaprijed!!!
|
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala i tebi, ja sad znam kako se zove, a ti da cvjeta. Zato je forum dobar.
|
|
život je more
|
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo sam kupila pod ukrasni grm, već godinu stoji ovako, ovo ljeto se skoro posušilo. Svidjelo mi se jer ima crvene grane. Koja je ovo biljka?
|
|
život je more
|
|
Felix
Pustio korijenje Pridružen: 15 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 296 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nana imaš pravo, biljka je stachys, inače voli sunce i dobro drenirano tlo, a razmnožava se djeljenjem
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam tu biljčicu već dvije godine, ali se nije baš jako razrasla, a nije niti cvjetala. Posađena je u vrlo malo zemlje između kamenja, valjda je to razlog. Pušta nekakve dugačke grane koje se same zakorjene.
Posadila sam ih nekoliko prije mjesec dana i te lijepo napreduju.
Pokazat će im Lantanine slike, neka se ugledaju na njene biljčice, možda to pomogne
|
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Po listu bi rekla da je Cornus, ali nisam na netu našla slično. Vidjet ćemo na proljeće, ako se mrdne malo. Hvala!
|
|
život je more
|
|
kika
Odrastao grm Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Džomba ovo je Kalanchoe tomentosa.
|
|
Odgovori | Stranica <1 1213141516 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |