Ahimenes - Achimenes |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 25> |
Korisnik | |
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mali kaktus odlično izgledaju ako su posijani 12.03.
Relativno brzo su ti narasli. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Makk,jel ih smijem staviti van ili da još budu unutra na prozoru?
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
M. Kaktus, bez obzira gdje živiš mislim da je bolje sačekati s iznoženjem.
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
hm sad sam isla gledat kad sam ja moje posijala 21.02 ,i nema niti jednog da je izaso,zar su mi izgnjili...tebi mali kaktus su brzo nikli ,vjerovatno zato sto si ih drzala na toplom....kad ih izneses van stavi ih tamo gdje imas malo jutarnjeg sunca ili kasnog posljepodnevnog...
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Hvala vam na savjetu,nek bude još malo unutra!
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
kamenjar, pročeprkaj malo pa ćeš vidjeti. ne mislim da su ti izgnjilili. ni u mene u jednoj grasti nisu izišli, vani su mi. ja stalno čeprkam i vidim da su proklijali, živi su. kad dobro zagrije izaći će.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Moji ahimentesi čekaju samo ....sunce ! Pupovi su spremni kao puške na gotovs !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
prekrasni su free
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Ženo draga pa ovi su famozni
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Free zbilja su ti Achimenesi kapitalci.
Ja sam kupila 4 sorte, ali opet su jadni kao onaj prošle godine ![]() Ja zbilja ne znam šta je u pitanju. |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
moji ljubičasti cvjetaju punom parom
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Prekrasni su vam ahimenesi Free i Antonija. Moji si još mali i ne cvjetaju. Nadam se da ću i to dočekati...
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
jagoda, dočekati ćeš ih sigurno! imam i ja onih koji još ne cvjetaju. još čekam crvenog i plavog.
|
|
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Krasan ti je Antonija
![]() Kako ga njeguješ da je tako lijep i zdrav?
|
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Rijeka
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Draga Abtonija nadam se da će i moji uskoro cvjetati, vide se pupoljci.
Miro ovo na lišću je možda od sunca, ukoliko su ti dio dana na suncu...Oni ne vole sunce..
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hvala Jagoda! Nije dugo sunce na ovom dijelu ali mu je možda i to previše, premjestit ću ga pa da vidim..
|
|
Rijeka
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |