Proljeće- moj dnevnik radova |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 19> |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rijeka,u pravilu da.Sve biljke koje su manje su premale za sadnju,veće mogu biti no manje su još preslabe.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Shasha na tim suhim granama pajasmina su mi potjerali novi listovi, tako su majušni ali tjeraju...da li da to sada porežem??? Ma nekako mi je žao, ha šta ražeš??
Triša ove iz sjemena noćne frajle su još uvijek sa dva listića, svaki dan ih gledam u želji da ugledam još par novih ali za sada ništa...
Također od Silevek sam posadila lavanteru već je dosta visoka i gusta ali na žalost sa samo dva listića... Čini mi se da ide više u visinu nego da daje nove listove- da li tko ima savjet što da napravim da potjera još listića???
Ja baš i nisam majstor za sadnju iz sjemena...pa bi mi bilo žao da mi uginu a netko možda zna rješenje problema...
Unaprijed hvala...
![]() |
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Proljece,
Super su ti idejice, a i prelijepo je sto to sve radis sa svojim djecacicem.
Gdje nabavis ljepilo za keramicke plocice? Ja imam jedan sukulent u oblilku perlica nanizanih na konac, i vidjela sam negdje jednom krasan aranzmanic sa pitarom ukrasenim kamencicima oko kojih se uvija taj sukulent, pa bih to htjela probati (sa mojim malisanom, i njega to zanima), ali mi se cijelo vrijeme ne da, jer sam dosad kad god bih ljepila nesto po pitaru imala problema, uvijek bi klizilo.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Nbjelovu to ti je najobičnije ljepilo za keramičke pločice i imaš ga u svim većim dućanima...I jako se dobro s njime radi, ja sam u svakom slučaju zadovoljna...probaj nećeš se pokajati...
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Strpljenja proljeće, ne gledaj ih svaki minut, pa će ti se činiti da brže rastu.
Znaš koji je raskoš kod mene kad sam otišla u vikendicu, pa se vratim za 4 dana i obrnuto - ne mogu stići sve obići i stalno se čudim.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Blago se tebi Triša, ali ja se moram pohvaiti!!!
Ipak mi ona lavantera od Silvek dobiva novi par listićaaaaaaaaaaaaaaa
Ali i tvoja noćna frajla će izgleda također dobiti nove listićeeeeeeeeeeee
Sinoć sam obje tegla digla u zrak i iz bliza proučavala, na prvoj biljci se već vide novi listići a na drugoj se naziru... i to mi je super!!!!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kad se sretnemo budem ti poklonilo jedno povećalo da možeš bolje proučavati svoje biljke.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Već sam si mislila ići po drugu dioptriju!!!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kako nemam mira, jer stalno obilazim cvijeće i svako malo premjestim nešto, tako sam sinoć dobila novu ideju!!!
Na panju sam napravila mali kamenjar, meni se čini jako simpatično,ali kako sam se udubila u posao, zaboravila sam slikati, tako da ću danas poslikati i sutra staviti...
|
|
![]() |
|
Sve je prekrasno, joj one žute cvjetajuće begonije - mrak su, a panjevi, pa i ja ih imam baš su fora. A ono maćuhice još cvatu - pa super, nemam pojma zašto ih nema kod mene, no druge godine svakako. Sve je za pet, ja imam isto običaj stalno nešto premještati, pa ovdje bi bilo možda više-manje sunca, pa ovdje mi se baš ne vidi, pa ovdje je ja ne vidim kad sjedima na terasi i tako stalno neka nova opravdanja za premještanje. |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Sve izgleda super! Ja bi inače rasadila noćnu frajlu, jer ako ima dosta prostora razraste se u krasam mali grmić pun cvjetova.
|
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |