Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Proljeće- moj dnevnik radova
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Proljeće- moj dnevnik radova

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 19>
Korisnik
Poruka
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2008 u 22:32
Rijeka,u pravilu da.Sve biljke koje su manje su premale za sadnju,veće mogu biti no manje su još preslabe.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2008 u 15:17
Shasha na tim suhim granama pajasmina su mi potjerali novi listovi, tako su majušni ali tjeraju...da li da to sada porežem??? Ma nekako mi je žao, ha šta ražeš??

Triša ove iz sjemena noćne frajle su još uvijek sa dva listića, svaki dan ih gledam u želji da ugledam još par novih ali za sada ništa...
Također od Silevek sam posadila lavanteru već je dosta visoka i gusta ali na žalost sa samo dva listića... Čini mi se da ide više u visinu nego da daje nove listove- da li tko ima savjet što da napravim da potjera još listića???
Ja baš i nisam majstor za sadnju iz sjemena...pa bi mi bilo žao da mi uginu a netko možda zna rješenje problema...

Unaprijed hvala...smile79
Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1582
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2008 u 15:40
Proljece,

Super su ti idejice, a i prelijepo je sto to sve radis sa svojim djecacicem.

Gdje nabavis ljepilo za keramicke plocice? Ja imam jedan sukulent u oblilku perlica nanizanih na konac, i vidjela sam negdje jednom krasan aranzmanic sa pitarom ukrasenim kamencicima oko kojih se uvija taj sukulent, pa bih to htjela probati (sa mojim malisanom, i njega to zanima), ali mi se cijelo vrijeme ne da, jer sam dosad kad god bih ljepila nesto po pitaru imala problema, uvijek bi klizilo.
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2008 u 15:47
Nbjelovu to ti je najobičnije ljepilo za keramičke pločice i imaš ga u svim većim dućanima...I jako se dobro s njime radi, ja sam u svakom slučaju zadovoljna...probaj nećeš se pokajati...
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2008 u 15:52
Strpljenja proljeće, ne gledaj ih svaki minut, pa će ti se činiti da brže rastu.
Znaš koji je raskoš kod mene kad sam otišla u vikendicu, pa se vratim za 4 dana i obrnuto - ne mogu stići sve obići i stalno se čudim.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2008 u 08:09
Blago se tebi Triša, ali ja se moram pohvaiti!!!

Ipak mi ona lavantera od Silvek dobiva novi par listićaaaaaaaaaaaaaaa

Ali i tvoja noćna frajla će izgleda također dobiti nove listićeeeeeeeeeeee
Sinoć sam obje tegla digla u zrak i iz bliza proučavala, na prvoj biljci se već vide novi listići a na drugoj se naziru... i to mi je super!!!!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2008 u 10:01
Kad se sretnemo budem ti poklonilo jedno povećalo da možeš bolje proučavati svoje biljke.
RIJEKA

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2008 u 11:56
Već sam si mislila ići po drugu dioptriju!!!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2008 u 14:19
Evo i mene nakon male pauze...

U biti nisam imala ništa za pisati, jer nisam ništa ni sadila, samo sam zaljevala i divila se...
Silvekine sjemenke...kao što vidite - to divlja!!!Oduševile su me...

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2008 u 14:22
Trišina noćna frajla... zar nije divna???
Znalci: da li da je ovako ostavim ili treba presađivanje???
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2008 u 14:24
A ovoj ljepotici jednostavno nisam mogla odoliti...

Kao ni ovoj...
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2008 u 14:27

Moja terasa sa nekim malim preinakama...
Ovi panjevi su mi se učinili kao dobra fora da nešto istaknem a i manje mjesta mi onda tegle zauzmu...
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2008 u 14:29
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2008 u 14:30
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2008 u 14:32
 Kako nemam mira, jer stalno obilazim cvijeće i svako malo premjestim nešto, tako sam sinoć dobila novu ideju!!!
Na panju sam napravila mali kamenjar, meni se čini jako simpatično,ali kako sam se udubila u posao, zaboravila sam slikati, tako da ću danas poslikati i sutra staviti...
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2008 u 16:10

Sve je prekrasno, joj one žute cvjetajuće begonije - mrak su, a panjevi, pa i ja ih imam baš su fora.

A ono maćuhice još cvatu - pa super, nemam pojma zašto ih nema kod mene, no druge godine svakako.

Sve je za pet, ja imam isto običaj stalno nešto premještati, pa ovdje bi bilo možda više-manje sunca, pa ovdje mi se baš ne vidi, pa ovdje je ja ne vidim kad sjedima na terasi i tako stalno neka nova opravdanja za premještanje.

RIJEKA

Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2008 u 21:55
Sve izgleda super! Ja bi inače rasadila noćnu frajlu, jer ako ima dosta prostora razraste se u krasam mali grmić pun cvjetova.
Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1517
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2008 u 22:12
Thumbs%20Up...oooooooooo pa to je sve jako jako krasno, ehehehhhhh mi se cini da sve stalno nes premjestamo pa tako se  druzimo vise sa biljkicama, panjevi su vise nego super, a bas si se dobro sjetila i za kamenjarClap
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2008 u 10:57
Jučer sam opet slikala...

Cvjetna rapsodija...
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2008 u 10:59

Ponovno sam slikala ovu ljepoticu, jer trebam savjet!!!
Uslikana je ovako da se vidi, jer me interesira da li je trebam presaditi u veću teglu, budući da je u punom cvatu???

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 19>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.