Silvekin dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 47> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bravo SilvK pa ti si danas spašavala cvijeće iz šume i Plodine. Izbor je opet za 5.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
hehe znam ja kako je to...tako ja večeru ne mogu preskočiti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Danas je bio dobro iskorišten dan. Skočila sam do Shashe i otišle smo u šumarak spašavati procijepak i drijemovce
![]() ![]() ![]() ![]() Na povratku sam stala u plodinama da uzmem sparaxis za Lantanu, a kad tamo nova pakiranja cvijeća: ![]() Kupila sam bijelu dicentru - Shasha, mislila sam na tebe, ali nažalost bilo je samo jedno pakiranje...a ovo ostalo, a kaj bum ak si nebrem pomoći ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Silvek, molim ljepo ako bude još bilo, lovu šaljem, ja ću ti jedan žuti spremiti, imam ih u jednoj vazi, na slici, na mojoj hacijendi.
Ako bude za kupiti crveni čujemo se na pp
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Korijenko, da, da, lijepo prosim, već dugo tražim žuti
![]() Crveni je samo jedan u pakiranju, ali 17,50 mi se ne čini skupo. Imala sam ga i prošle godine, ali mi je lukovica izgnjilila - sve je u temi koju sam otvorila u likovicama i gomoljima - pa eto, na greškama se uči. Korijenko, još ih je par, idem sutra uzeti za Lantanu, ako bude uzmem i tebi jedan crveni? (Tija, već sam se ja dogovorila s Lantanom za nabavku
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Za male pare, a lukovice su im puno kvalitetnije od Baumaxovih, tam zbilja moraš paziti da ne kupiš "mačka u vreči". Lantana ako imaš kakve želje reci, pomoči ćemo ti naravno?
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Haemanthus, pa još crveni, famozno, nikako da nabasam na njega, žute imam od uvijek. Što dobiješ u vrećici jedan ili više gomolj- lukovica ?
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
A bogme i izbor im je super, puno toga u Rijeci nisam niti vidjela, ali biti će kod Silvek - isto dobro, ne ustvari još bolje
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
U Čakovcu, odma na magistrali preko Inine benzinske - stvarno imaju puno prihvatljivije cijene od Baumaxa
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
A di je ta Grama u Vž ili u Čk i samo vi stavljajte slikice tako ja vidim čega ima za kupiti da pošaljem ove moje. Haemanthus je fantastičan.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Draga preuzimam svu krivicu na sebe, ali ti mene tako lijepo obavještavaš da sam morala uzvratiti uslugu.
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ajme kak je krasno, hemantus je super, nema ga u baumaxu a i dobre su cijene.Ja sam phlox platila oko 30kn
|
|
![]() |
|
Mislim da bi mogla, budemo se još čule Tija. I da znaš, za ovo kaj slijedi si ti kriva, ti si me poslala u gramu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dijete drago nije ni čudno što te nema gore na forumu, jel imaš vremena jesti? Uspori malo. I reci da li važi za ovu subotu?
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
SilveK ti češ se naraditi a mi ćemo uživati u plodivima tvoje muke
![]() Jedva čekam slikice
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
SilveK jedva čekamo da sve to naraste i da opet gledamo tvoje super fotografije cvijeća.
Ne trebaš pisati one nazive sve sam odgonetnula. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Dada, hvala na informacijama. Ja ga mislim probati presaditi van kasnije, pa kaj bude.
Tija, sutra oper jurim u gramu, baš me zanima ![]() Proljeće, ma nema problema, mjesta se uvijek nađe, bar bu manje travnjaka ![]() Lantana, ak te zanima koje je koje na slici, mogu napisati ![]() Kontesaa, je, phlox je, bio je zadnji, baš mi je drago da sam ga upecala, uvijek ih znaju imati i u baumaxu, ali po astronomskim cijenama, a u plodinama mi se 17 kn činilo prihvatljivim. Uh, non stop jurim pa niti ne stignem napisati kaj radim. Uglavnom, sve biljčice niču i rastu, non stop radim preraspodjelu po prozorskim daskama, Jučer sam konačno posadila vilburnim, u kauflandu normalno nisam mogla odoljeti pa kupila još 2 jaglaca, uzela sam 2 koji su već počeli venuti jer su NORMALNO nezalijani, mislim strašno ![]() Danas sam počela s proširivanjem gredice za cvijeće, izvadila sam jedne tačke busena trave i to opet raznoslia gdje fali malo zemlje i trave, a tu gdje je falilo sam uzela zemlju s krtičnjaka koje su krtice napravile na gredici gdje su počele nicati narcise i zvončići, pa da se ne bi gušili u toj zemlji - 3 muhe jednim udarcem ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
silvek,jel ono skroz desno phlox? lijepa bojica
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Izgleda ti poznato??? Evo i ja sam malo zalutala u Kaufland i nisam odoljela plavim zvončićima...
![]() Kod mene je pisalo samo Campanula Get Mee...Našla sam nešto na netu o njoj... DESCRIPTION This group includes annual, biennial and perennial plants with many forms and uses. The flowers are bell- or funnel-shaped, are 1inch to 2 inches wide and come in loose clusters at the ends of long stems. COLORS Most Campanula varieties are available in violet-blue, purple, pink and white. CONSUMER LIFE Each flower may last only five to seven days, but the plant itself can last for many months with proper care. Only a few flowers usually are open at any given time, meaning that the plant can be in bloom indoors for three weeks or more, and perennial varieties can then be planted outdoors for longer enjoyment. Jedini problemčić je u tome što i dalje ne znam, da je jednogodišnja ili višegodišnja ![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
SilveK skreni u Gramu, puno toga i jako prihvatljivo
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 47> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |