Moj vrt seoski |
Odgovori | Stranica <1 1213141516 66> |
Korisnik | |
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da, prekrasne slike zlatne jeseni...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Sponzorirani linkovi | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa ni gore ne izgleda baš kao da je jesen, no neka biti će i toga, a i sam kažeš jednog dana to će biti tvoj pravi dom - pa makar u mirovini - znaš brzo dođe ta za mene prekrasna mirovina - samo kad bi potrajala.
Slike su prekrasne, jako rado prošećem u mislima tvojim imanjem i to me baš opušta.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
mali gogo
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gledam ja malo satelitske snimke na Google-u i vidi ti vraga, moja vikendica skupa s gruntom se vidi na slici. Ono u desnom kutu gore je Drava.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vau - reci kako da ja pogledam dali se vidi naša u Skradniku.
|
|
RIJEKA
|
mali gogo
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odeš na Google, odabereš Maps i gore upišeš ime mjesta (čak i najmanja sela postoje). Dobiješ kartu iznad koje odabereš opciju 'satelite' za satelitsku sliku. Sastrane ima klizač za zumiranje slike, a mišem se cijela slika lako pomiče dok ne nađeš ono što tražiš. |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eno i mali Gogo maše!
Vidim te! |
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gogo za ružu Maršal Tito pitaj u rasadniku odnosno vrtlariji Horvat.Oni su imali a i šalju poštom,imaju i WWW pa pogledaj
|
|
mali gogo
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala puno na informaciji!
|
|
|
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nema na čemu
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam još stigla - sada idem tražit svoju vikendicu na satelit. snimci.
|
|
RIJEKA
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro da si mi olakšao pronalazak tvog carstva, idući tjedan idem poslovno u Osijek!!! |
|
mali gogo
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma joj "moje carstvo" sad malo jadno izgleda.
Nisam dva tjedna ništa radio. Dok sam kopao jezero u gornjem vrtu ozlijedio sam neki mišić i tetive u preponi i donjem dijelu stomaka. Bol nikako da prestane.
Onda mi se neki dan učinilo da više ne boli jako, pa sam otišao navesti zemlje na jednu gredicu i tako opet pogoršao stvar.
Sad moram odmarati pod svaku cijenu da mi to zacijeli skroz.
Jedino ću danas posadit lukovice tulipana crne kraljice u čast pobjede Obame na izborima.
Imam već takve. Evo kako su izgledali proljetos:
|
|
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prava dva ljepotana.
Daj se ti malo pričuvaj, zar ti nije dosta radova za ovu sezonu?
Daj ostavi nešto za proljeće. Ja bi isto stalno nešto rovala ali radije ću čekati proljeće pa da budem u top formi.
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
hana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gogo daj mi reci,onaj tvoj umjetni pješčenjak- da li bi bio dobar za izradu staza u vrtu? I da li mora biti baš pijesak ili možda može i sipina?
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo za crne tulipana i ja vjerujem u Obamu.
|
|
RIJEKA
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mali gogo cuvaj se,odmori...na prolece mozes sve to da zavrsis
|
|
rijeka53
Odrastao grm Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OBAMA
yes we can
|
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
mali gogo
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hana, umjetni pješčenjak se ne može koristiti za izradu staza, jer je relativno dosta mekan, pa bi se ishabao hodanjem.
Sipina se također može koristiti. Dapače, sipina će dati tvrđi kamen koji ćeš moći koristiti za staze. Od smjese sipine i cementa rade one ukrasne kocke za popločavanje vrta.
Napraviš kamen debljine 5 cm i izlomiš ga kad se stvrdne. Nekako mi se po logici čini da je svejedno stvrdne li se kamen od sipine u kalupu ili ovako izlomljen.
Probaj napraviti pokus sa kamenom-dva, čisto da vidiš kakva će mu biti tvrdoća nakon sušenja.
|
|
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bruh, možda? Pazi na sebe, mali Gogo!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
mali gogo
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bruh isključen, srećom
I ja sam to pomislio.
To je nekakav sindrom bolne prepone, zbog istegnuća tetive i nekog mišića što ide od prepone pa nekako na leđa. Ne razumijem se u anatomiju baš nešto previše.
Ma ljut sam što smo sazdani od tako krhke i prolazne tvari pa nas svaka sitnica izbaci iz balansa.
Gospod je imao na izboru čelik, armirani beton, titan, dijamant... a stvori nas od krvi i mesa, najosjetljivije tvari na planeti. Tvari koja zdravo i uspješno živi jedino u rasponu od nekih 1-2 °C . Sve izvan tog područja znači bolest ili sigurnu smrt.
Opet ja u filozofiju!
Pazim se, hehe! Jedino nekad malo pretjeram.
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 1213141516 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |