Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj vrt seoski
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj vrt seoski

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 66>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2008 u 09:45
Da, prekrasne slike zlatne jeseni...
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2008 u 11:15
Pa ni gore ne izgleda baš kao da je jesen, no neka biti će i toga, a i sam kažeš jednog dana to će biti tvoj pravi dom - pa makar u mirovini - znaš brzo dođe ta za mene prekrasna mirovina - samo kad bi potrajala.
Slike su prekrasne, jako rado prošećem u mislima tvojim imanjem i to me baš opušta.smile79
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2008 u 10:29
Gledam ja malo satelitske snimke na Google-u i vidi ti vraga, moja vikendica skupa s gruntom se vidi na slici. Ono u desnom kutu gore je Drava.

Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2008 u 10:39
Vau - reci kako da ja pogledam dali se vidi naša u Skradniku.
RIJEKA

Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2008 u 12:32

Odeš na Google, odabereš Maps i gore upišeš ime mjesta (čak i najmanja sela postoje). Dobiješ kartu iznad koje odabereš opciju 'satelite' za satelitsku sliku. Sastrane ima klizač za zumiranje slike, a mišem se cijela slika lako pomiče dok ne nađeš ono što tražiš.

Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2008 u 12:36
Eno i mali Gogo maše!

smile219

Vidim te!
Tu se igramo

http://satyninabajka.blogspot.com/
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2008 u 15:39
Gogo za ružu Maršal Tito pitaj u rasadniku odnosno vrtlariji Horvat.Oni su imali a i šalju poštom,imaju i WWW pa pogledaj
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2008 u 09:34
Hvala puno na informaciji!
smile79
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2008 u 15:11
nema na čemu
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2008 u 21:01
Nisam još stigla - sada idem tražit svoju vikendicu na satelit. snimci.
RIJEKA

Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2008 u 22:37
Originalno poslano od člana mali gogo mali gogo napisao:

Gledam ja malo satelitske snimke na Google-u i vidi ti vraga, moja vikendica skupa s gruntom se vidi na slici. Ono u desnom kutu gore je Drava.

LOL Dobro da si mi olakšao pronalazak tvog carstva, idući tjedan idem poslovno u Osijek!!! Wink
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2008 u 09:46
Ma joj "moje carstvo" sad malo jadno izgleda. Embarrassed
Nisam dva tjedna ništa radio. Dok sam kopao jezero u gornjem vrtu ozlijedio sam neki mišić i tetive u preponi i donjem dijelu stomaka. Bol nikako da prestane.

Onda mi se neki dan učinilo da više ne boli jako, pa sam otišao navesti zemlje na jednu gredicu i tako opet pogoršao stvar.
Sad moram odmarati pod svaku cijenu da mi to zacijeli skroz.

Jedino ću danas posadit lukovice tulipana crne kraljice u čast pobjede Obame na izborima.Tongue 

Imam već takve. Evo kako su izgledali proljetos:

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2008 u 11:43
Prava dva ljepotana.
Daj se ti malo pričuvaj, zar ti nije dosta radova za ovu sezonu?
Daj ostavi nešto za proljeće. Ja bi isto stalno nešto rovala ali radije ću čekati proljeće pa da budem u top formi. Tongue
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2008 u 16:00
Gogo daj mi reci,onaj tvoj umjetni pješčenjak- da li bi bio dobar za izradu staza u vrtu? I da li mora biti baš pijesak ili možda može i sipina?
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2008 u 18:21
Bravo za crne tulipana i ja vjerujem u Obamu.
RIJEKA

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2008 u 19:29
mali gogo cuvaj se,odmori...na prolece mozes sve to da zavrsis
Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1517
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2008 u 23:27
Originalno poslano od člana mali gogo mali gogo napisao:

Jedino ću danas posadit lukovice tulipana crne kraljice u čast pobjede Obame na izborima.Tongue   

OBAMA

yes we can
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2008 u 09:09
Hana, umjetni pješčenjak se ne može koristiti za izradu staza, jer je relativno dosta mekan, pa bi se ishabao hodanjem.

Sipina se također može koristiti. Dapače, sipina će dati tvrđi kamen koji ćeš moći koristiti za staze. Od smjese sipine i cementa rade one ukrasne kocke za popločavanje vrta.
Napraviš kamen debljine 5 cm i izlomiš ga kad se stvrdne. Nekako mi se po logici čini da je svejedno stvrdne li se kamen od sipine u kalupu ili ovako izlomljen.

Probaj napraviti pokus sa kamenom-dva, čisto da vidiš kakva će mu biti tvrdoća nakon sušenja.

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2008 u 11:00
Bruh, možda? Pazi na sebe, mali Gogo!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2008 u 11:58
Bruh isključen, srećomTongue
I ja sam to pomislio.

To je nekakav sindrom bolne prepone, zbog istegnuća tetive i nekog mišića što ide od prepone pa nekako na leđa. Ne razumijem se u anatomiju baš nešto previše.

Ma ljut sam što smo sazdani od tako krhke i prolazne tvari pa nas svaka sitnica izbaci iz balansa.
Gospod je imao na izboru čelik, armirani beton, titan, dijamant... a stvori nas od krvi i mesa, najosjetljivije tvari na planeti. Tvari koja zdravo i uspješno živi jedino u rasponu od nekih 1-2 °C Tongue. Sve izvan tog područja znači bolest ili sigurnu smrt.

Opet ja u filozofiju!LOL

Pazim se, hehe! Jedino nekad malo pretjeram.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 66>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.