dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 137138139140141 222> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Free,koliko ja znam,tvoj je nosić bio žuti,a ne moj
![]() Svima
![]() Jučer je bio prekrasan dan i iskoristila sam ga da uredim ruže,počistila ih od lišća i grančica,malo zagrnula sa zemljom i tako će ostati do proljeća
Evo slike da vidite kako izgleda moj ružičnjak u očekivanju zime
ovaj grmić gazanije je na malo zaštičenom djelu pa ju mraz nije ofurio i jučer je pokazala cvijetiće na suncu
i ova pacifika cvijeta
a lišća koliko želite
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej kaktusiću vidim bila si vrijedna. Ja svoje ruže orežem tek u januaru, a ti svoje već sredila.
Šaljem ti crocosmie - pošalji adresu, negdje sam je zagubila.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
bila si vrijedna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Kaktusiću uvijek se divim tvojim ružama i kaktusima, naravno i ostalom cvijeću...Baš mi je žao da si već skroz orezala ruže jer je sada ona gredica pusta...Moje ruže još lijepo cvjetaju i ukrašavaju vrt. Kod nas je naravno još dosta toplo i nema straha od mraza, barem neko vrijeme....
Primjetila sam da si imala puno gazanija pa mi reci što s njima napraviš, da li ih spremaš ili ih jednostavno ostaviš vani na milost i nemilost hladnoći i mrazu? Primjetila sam također da ti je procvjetalo slonovo uho, prekrasan cvijet...Ja sam tu biljku dobila od Free ali naravno nije još cvjetalo, ali valjda i hoće ...
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Dobro će mi doći svi ovi savjeti za ruže samo što su na mojima listovi još zeleni a neke još i procvjetaju! Dakle još ću malo pričekati s tim "ogoljavanjem".
A ovaj hibić je zbilja prelijep!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Tvoj lijepi ružićnjak je već spreman za zimski san! ruže će se odmoriti i na proljeće krenuti još bujnije i ljepše!
jesen je obukla tvoj vrt u lijepe boje.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Vrijedno i lijepo si ušuškala svoje ružice!
Pacifika ti je baš lijepa, a hibić prekrasan!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Pacifika ti je baš lijepa, a hibić prekrasan!
A ruže ću i ja sada orezati, nagnojiti i zagrnuti , po tvojim uputama
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sva sreća da nemam ruže jer ne bi imala srca tako ih nemilosrdno pošišati.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Misty,mnoge ruže imaju lišće do duboko u zimu,ali onda je meni prehladno da ih čistim,a ruže se i ne moraju rezati sad,glavno rezanje slijedi na proljeće.
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Nataly,muholovka se sama održava na "životu",ja ju samo zaljevam s destiliranom vodom,i baš ništa drugo.
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 137138139140141 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |