Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dvorište malog kaktusa
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

dvorište malog kaktusa

Odgovori Odgovori Stranica  <1 137138139140141 222>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2011 u 21:01
Free,koliko ja znam,tvoj je nosić bio žuti,a ne mojWink

Svimasmile78

Jučer je bio prekrasan dan i iskoristila sam ga da uredim ruže,počistila ih od lišća i grančica,malo zagrnula sa zemljom i tako će ostati do proljeća
Evo slike da vidite kako izgleda moj ružičnjak u očekivanju zime

ovaj grmić gazanije je na malo zaštičenom djelu pa ju mraz nije ofurio i jučer je pokazala cvijetiće na suncu

i ova pacifika cvijeta

a lišća koliko želite

Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2011 u 21:25
Hej kaktusiću vidim bila si vrijedna. Ja svoje ruže orežem tek u januaru, a ti svoje već sredila.
 Šaljem ti crocosmie - pošalji adresu, negdje sam je zagubila.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2011 u 21:58
bila si vrijednaBig%20smile a ono što si postavila 3.11. je sve prekrasnosmile120
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2011 u 22:43
Kaktusiću uvijek se divim tvojim ružama i kaktusima, naravno i ostalom cvijeću...Baš mi je žao da si već skroz orezala ruže jer je sada ona gredica pusta...Moje ruže još lijepo cvjetaju i ukrašavaju vrt. Kod nas je naravno još dosta toplo i nema straha od mraza, barem neko vrijeme....
Primjetila sam da si imala puno gazanija pa mi reci što s njima napraviš, da li ih spremaš ili ih jednostavno ostaviš vani na milost i nemilost hladnoći i mrazu? Primjetila sam također da ti je procvjetalo slonovo uho, prekrasan cvijet...Ja sam tu biljku dobila od Free ali naravno nije još cvjetalo, ali valjda i hoće ...WinkWinkWink
sutra je novi dan
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2011 u 10:34
Dobro će mi doći svi ovi savjeti za ruže samo što su na mojima listovi još zeleni a neke još i procvjetaju! Dakle još ću malo pričekati s tim "ogoljavanjem".
A ovaj hibić je zbilja prelijep!

Time is something you can never get back..
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2011 u 10:40
Tvoj lijepi ružićnjak je već spreman za zimski san! ruže će se odmoriti i na proljeće krenuti još bujnije i ljepše!
jesen je obukla tvoj vrt u lijepe boje.
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2011 u 11:03
Vrijedno i lijepo si ušuškala svoje ružice!

Pacifika ti je baš lijepa, a hibić prekrasan!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2011 u 22:11
A ruže ću i ja sada orezati,  nagnojiti i zagrnuti , po tvojim uputama
smile79
Rijeka

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2011 u 22:15
Sva sreća da nemam ruže jer ne bi imala srca tako ih nemilosrdno pošišati.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2011 u 22:18
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Sva sreća da nemam ruže jer ne bi imala srca tako ih nemilosrdno pošišati.
ali one će zato na proljeće imati srca da opet lijepo krenuWink
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2011 u 22:19
Originalno poslano od člana Mira K Mira K napisao:

A ruže ću i ja sada orezati,  nagnojiti i zagrnuti , po tvojim uputama
smile79
Mira,ti još imaš vremena za orezivanje ruža,tvoja je klima drugačija nego moja,i ne gnojiti ruže do proljeća.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2011 u 22:22
Misty,mnoge ruže imaju lišće do duboko u zimu,ali onda je meni prehladno da ih čistim,a ruže se i ne moraju rezati sad,glavno rezanje slijedi na proljeće.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2011 u 22:27
Originalno poslano od člana jagoda jagoda napisao:

Kaktusiću uvijek se divim tvojim ružama i kaktusima, naravno i ostalom cvijeću...Baš mi je žao da si već skroz orezala ruže jer je sada ona gredica pusta...Moje ruže još lijepo cvjetaju i ukrašavaju vrt. Kod nas je naravno još dosta toplo i nema straha od mraza, barem neko vrijeme....
Primjetila sam da si imala puno gazanija pa mi reci što s njima napraviš, da li ih spremaš ili ih jednostavno ostaviš vani na milost i nemilost hladnoći i mrazu? Primjetila sam također da ti je procvjetalo slonovo uho, prekrasan cvijet...Ja sam tu biljku dobila od Free ali naravno nije još cvjetalo, ali valjda i hoće ...WinkWinkWink
Šta radim s gazanijama?ove godine ih imam prvi put,probala sam ih zapelcati,pa što bude,ako ne uspijem imam sjemena,pa ću sijati,kod mene na žalost nemaju šanse da prezime.Slonovo uho meni cvijeta svake druge godine,neznam razlog tome,s njime treba biti strpljiv.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2011 u 22:28
Originalno poslano od člana Anaida Anaida napisao:

Vrijedno i lijepo si ušuškala svoje ružice!

Anaidasmile78
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2011 u 22:30
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Hej kaktusiću vidim bila si vrijedna. Ja svoje ruže orežem tek u januaru, a ti svoje već sredila.
 Šaljem ti crocosmie - pošalji adresu, negdje sam je zagubila.
Već smo se dogovorileTongueWink
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2011 u 22:31
Originalno poslano od člana antonija antonija napisao:

Tvoj lijepi ružićnjak je već spreman za zimski san! ruže će se odmoriti i na proljeće krenuti još bujnije i ljepše!
jesen je obukla tvoj vrt u lijepe boje.
Tončika,kod mene je prava pravcata jesenTongueTongueTongue
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2011 u 22:32
Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

a ova je slika za Nataly,ona me pitala kako je muholovka,živa i zdrava i ima cvijetić

Malo kasnim ali sam stigla još uvijek na vrijeme da mi ne promaknu ovakvi detalji.... Hug
Svaka čast što uspijevaš muholovku održati "na životu"..

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2011 u 22:32
Originalno poslano od člana Mari,5510 Mari,5510 napisao:

bila si vrijednaBig%20smile a ono što si postavila 3.11. je sve prekrasnosmile120
Marismile78
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2011 u 22:34
Nataly,muholovka se sama održava na "životu",ja ju samo zaljevam s destiliranom vodom,i baš ništa drugo.TongueWink
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2011 u 09:58
Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

Misty,mnoge ruže imaju lišće do duboko u zimu,ali onda je meni prehladno da ih čistim,a ruže se i ne moraju rezati sad,glavno rezanje slijedi na proljeće.
Znam da se režu u proljeće a sad mi je ionako nekako žao rezati ih Embarrassed
Imam nekoliko penjačica i ne znam da li se i njih podrezuje? Guglala sam malo o tome, neki kažu da, drugi ne, ali tebi vjerujem najviše LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 137138139140141 222>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,469 sekundi.