Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 137138139140141 243> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Potrošila si samo malo više zemlje od mene
![]() Uvijek se pitam gdje nestaje ta silna zemlja koju svake godine kupujemo |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Sad ću i tebe pitati kao lani Otok: a kuda hodaš po vrtu?
![]() ![]() ![]() Svaka čast, kad se to sve razbuja i rascvate bit će prava cvjetna oaza!
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Triša, tvoje je dvorište zaista posebno - toliko šarolikosti, raznolikosti, života, bujenja, pupanja i cvjetanja u malom dvorištu rijetko se vidi!! Prekrasno i veliko bravo!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kad vas toliko vidim u svom dvorištu ne mogu a da ne skačem od sreće. Pa svi ste divni - nikada do sada nisam imala toliko posjetitelja u svom dvorištu, ako ne računamo nametnike na ružama, crve, leptire, puževe, pčelice. Vi ste moje pčelice i dođite mi opet.
Baka bei se moram posebno zahvaliti, jer crnca žarko želim i mjesto za njega imam
![]() Da nema baš puno mjesta za hodanje, ali kako sam ja jedina koja hodam po svom dvorištu, a imam zaista malo stopalo, tako sam izračunala da mogu jedva proći, a da je dostupan prilaz svakom ograđenom vrtiću kako bih mogla oko njega čačkati.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Triškino legendarno dvorište
![]() Triška kada ti ponestane mjesta, možeš slobodno kod mene jednu gredicu si uzeti i saditi ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Joj kako te isfališe a ja baš ono bezobrazno da kažem što je
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
I ja ću te malo hvaliti - tvoje dvorište mi je super super!
Malo je sve narivano, ali kad procvjeta pa se zašareni to će biti raj za oči.
|
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ovo se zove maksimalno iskorišten vrt.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ha-ha, baš ste slatke. To ti je kad imaš malo kvadrata, a htio bi puno biljaka Za sada je svaka gredica organičena, pazila sam da visoke biljke idu iza, niske napred, ali kad sve to počme rasti, neće biti reda ni poretka, ali baš me briga neka se šareni, neka biljke bujaju, a ja ću uživati i slikati.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
U maloj boci je parefem------
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maryann ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
divno uzivala sam skoro dva sata setajuci po tvom vrtu,sve je prekokrasno i tako lipo razbacano ja nevolim kad je sve po spagu,bravo trisa
|
|
If tears could build a stairway
And memories were a lane We would walk right up to Heaven And bring you back again... |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Triša, trebala bi ti meni biti mentor kako na što manje kvadrata "ugurati" što više cvijeća
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
eto sad vidimo što znači iskoristit prostor - i to smo naučili ili se to možda naša Triša sprema otvorit neki rasadnik ???
![]() super,, super draga - dugo me nije bilo kod tebe ali sam stvarno očarana ..
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sad imamo iste plave irise,stvarno su preslatki,tko bi im odolio
![]() |
|
![]() |
|
Prijateljice moje, tako mi je drago kad šetate mojim dvorištem, a ovo ljeto moram prebrojiti sve biljke pa baš da vidimo što se sve može imati, makar i u manjoj količini, ali na 50 kvadrata.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Koliko ima moji posaditi kod tebe nemoj da te brojiš-lako se kititi tuđim perjem
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
O, Triša, koliko volje, ljubavi i truda. Davno sam rekla da je to pravi botanički vrt, ali više nije - i mnogo je više od toga.
Malo tko ima takav rokovnik sa slikama posađenih biljaka: Sve pohvale!
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Ma vidim ja ti si jako jako vrijedna kao i uvjek svaka cast
![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Rosa i ja jedva čekam da počme cvjetati, ali mnoge biljke već to najavljuju, pa vjerujem da će uskoro.
Hoya, morat ću se usredotočiti na ovo što imam, iako sam danas nabrojila još 8 praznih vaza, koje baš traže da nešto u njih stavim, a i smislila sam još jedan viseći vrt-nije to nešto, ali obična daska na lancima popela se na mjesto gdje je sunce, pa popunit ćemo i to.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 137138139140141 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |