Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 136137138139140 165> |
Korisnik | |
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Krasna je brugmansija Bromi
![]() ![]() ....ti si Bromi jedno veliko
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
hvala rose
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
vrt je predivan
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
dobra ideja trebalo bi pokušati
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Baš mi se sviđaju ove kombinacije biljaka, ako ih se još može isplesti da se smiješaju prekrasno
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Jako lijepi i bujni plumbago
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Plumbago je predivan..
|
|
![]() |
|
sa jedne strane stupca plumbago a sa druge jasmin
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
evo je spremna za put
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
evo ja sam opet malo prošetala tvojom temom.....u biti sam si došla pogledat svoju trubicu.... |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Da, da Bromelija zelenolisna hebe ti trpi minuse, moja je već velika i stalno je vani, ove dolazeće zime ću imati eksperiment sa šarenolisnom, za nju kažu da je osjetljiva, malo ću je ipak zamotati, zlu netrebalo
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
hvala anaida,
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bromelija, koliko lukovica!!!! Uh, uh, uh.. Prevrijedna si bila! A hebe ti imam i ja (u Međimurju) i meni bez problema prezimi vani, tako da mislim da će i tvoja moći ostati vani bez problema.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
korijenko i baka hvala što obilazite moj mali vrt i cvijeteke
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Mogu samo
![]() Imaš svega a bome i puno truda. Treba to prvo očuvati po suši, pa nositi da prezimi....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Bromi, nove kreacije su ti super
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Problem mi je jer imam stvarno puno toga a u kući bude pretoplo, dio spremim u podrum i to ono koje ne treba puno svijetlosti jer je dosta mračno- plumbago može prezimiti u podrumu baš kao i oleanderi, jasmin, kaktusi, kale, amarilisi, krumpirko, fuksije, begonije, burgmansije
nešto i propadne pa na proljeće sve ispočetka ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Bromi, vidim kod tebe mnogo cvijeća koje teško prezimljava kod tebe vani po zimi, plumbago, bugenvilija........... kamo ti s njim?
![]() Posebno me zanima za plumbago (nabavila sam si ga, a ne znam kamo snjim prekozime)
|
|
![]() |
|
Jooj Bromi....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
šta ti je ova prevelika????
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 136137138139140 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |