Moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 136137138139140 184> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mare može on već sljedeću godinu procvjetati , bar je mojoj susjedi za 6 mjeseci procvao ). Moj je procvjetao nakon 8 godina prvi put. Poslušala sam da ga se ne zaljeva preko zime, bila sam u Njemačkoj te je mirovao od 10. - 4. mjeseca, i bio je u hladnom. Cvjetao je u više navrata cijelo ljeto.
Ti ga nemoj ovu godinu umarati sa ne zaljevanjem, tek kad vidiš da se primio i da raste ( nove bombice na njemu) , nek se prilagodi ovu godinu. I moj ti je savjet da ga posadiš u zemlju za kaktuse, paše im. ![]() Želim da ti bude ljepši nego moj ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Posadila sam ga u zemlju za kaktuse,sad treba samo strpljivo čekati.Ako bmoj bude napredan ko mama možda za 8 godina i procvjeta
![]() ![]() Trebala si mi "trknuti" od susjede,taj njen je neki brzi gonzales
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Njen kaktus Mare i jeste pelcan od mog kaktusa. Tako da si i ti dobila isto kao i ona, sad ovisi od uvjeta koje će imati. Ali moram napisati da je procvjetao u tjednu kad se udavala ( prvi put u 40 i nekoj). I priroda slavi
![]() Evo slike. Ispod cvata je imao dvije bombice ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Bergi ne plači
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
a sad udala se ja ili ne važno je da moj kaktusić naraste |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo ovo je za tebe Željka
![]() ![]() Tradescantia ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
super izgleda...stvaro je velika i bujna, predivna
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Željkić
![]() Mini poklon za Loru. ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Poklon je super, a tek drvena vazica, baš ju posebno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Hvala Triša
![]() Ovo sam dobila od Katice prošli tjedan. ![]() Prekrasni zvjezdan. ![]() Bilo je tu koralna z., tayberry, .... ![]() Hvala Katica ![]() |
|
![]() |
|
Ovo sam u utorak dobila od Anaidice.
![]() ![]() Proslijedila sam sjemenke ![]() |
|
![]() |
|
Ovo je misteriozni pelcić
![]() ![]() ![]() ![]() Ali je i lijep ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
ohoho da pelcić, pa to je pola biljke. Bogme ja se ne bi usudila više šetati tamo, ako vas gazda vidi bit će trke
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Katica te lijepo opskrbila biljkicama, a ja sam sjemenke s radošću poslala!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i sve to kad procveta,vauuu,pravi cvjetni raj
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ti si se isto pobrinula za pelcerić predivne zebrine, veselimo se biti će i za nas.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Sa užitkom sam se nagledala slika lijepih biljčica
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam na pelcićima i posjeti
![]() Lorica nek me proba zaganjati, udebljala sam se ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 136137138139140 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |