Trišino dvorište |
Odgovori | Stranica <1 136137138139140 243> |
Korisnik | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
MAK - tratinčice i svi varijeteti te biljke u mom srcu zauzimaju posebno mjesto
JURICE - pa ti čini mi se moraš prema meni iz drugih razloga, a moraš usput vidjeti i moje dvorište. BAKA - to je drvenasti božur, on ne nestaje po zimi i zato je tako "napredan"
NANA- hvala ti baš mi trebaju bube-mare, ali u nedostatku tih predivnih životinjica bit će dobar i "mospilan" - špricanje je u toku. Irisi su identične boje kao na slici, čudesni su, a bršljan je baš našao sam put u pukotini između dvije cigle.
KONTE - da baš bi to voljela, kad bih mogla vrt nazvati mi bi rekli "Ni čega ni", ako svrati Griva ovamo ona pravi liker koje se tako zove i super je.
HOYA - jesu zaista korisni, ali rijetko ih viđam u svom dvorištu, mogla bih ti koju udomiti.
FORZICIJA - hvala ti draga, drugi puta ćemo kafenisati.
BERGENIA - irisi su zaista plavi, nadam se da će ostati mini i za iduću godinu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Sponzorirani linkovi | |
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša kod tebe se već nazire proljeće, baš ti zavidim. Kod mene još uvijek hladno i tmurno, a na lođi vlada prava pustoš.
|
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša šetala sam tvojim dvorištem bez komentara i uživala.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lana, ma vidim najavljuju zatopljenje, pa vjerujem da će i tvoa terasa uskoro procvjetati, svejedno volim kad svratiđ k meni.
Vanja, kod tebe će još malo pravo ljeto. Nadam se da ćete uskoro na tvoj Otok, a onda se i ti prepuštaj uživanciji, a vjerujem da tm tek tamo dobije pravu inspiraciju za svoj hobi.
More, sunce i vas dvoje, pa ovo ljeto će vas biti i više.
|
|
RIJEKA
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej Triša!
Došla sam vidjeti razlog zašto te nema tako često na kavi u posljednje vrijeme .I sad mi je jasno što je na stvari, slikaš,pripremaš dvorište, kupuješ, ratuješ s beštijama .Stvarno si zaposlena .Za oko mi je zapela skimia u snijegu a moja u hodniku na sigurnom čeka ljepše, toplije dane.Pozdrav. |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Proljeće je, proljeće je donijelo u tvoj vrt prekrasne bijele margarete i plave irise, savršena kombinacija.
Lijepi pozdrav
|
|
forzicija2005
Trajnica Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ah draga Triša rado bi ja kafenisala i uživo ne samo ovako na forumu ali sam jako jako daleko od tebe mila
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sunce moje zlatno -evo danas sam bila malo u čaršiji kupovala nove vazne za cvijeće.neke biljke i presretna sam-volim te
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje djevojčice, malo sam svratila vidjeti što se ovdje dešava, je r cjeli dan sam u mom stvarnom dvorištu i uživam u mirisu proljeća.
Vam svima šaljem veliku
|
|
RIJEKA
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja tebi šaljem ali evo napkon i kod mene kreće valjda to proljeće
|
|
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa kod nas već je proljeće, iako nije baš tako toplo, kao što u ovo doba u Primorju zna biti. No u pravo vrijeme u dvorištu je super. Danas sam posijala niske cinije i nešto prkosa. Presadila sam hoste, a vaze sa raznim biljkama digla na policu kako bi imale više sunca.
Do sada sam potrošila već 200 litara zemlje, koju mjesšam sa pijeskom i zemljom iz vrta kako bi sve biljke dobile malo friške zemlje.
Evo nekoliko skupnih slikica:
Ovdje sam oko ružmarina malo zaokružila cvjetnjak, a ružmarin ošišala.
Pogled prema vratima pokazuje masu malih gredica, koje su već sve zauzete, kud ću s preostalim sjemenjem - pojma nemam.
Ovo je obrnuti smjer. Sve što je na desnoj strani dobiva jako puno sunca, a na lijevoj malo manje, iako kako dolaze duži dani, tako sunca ima sve više
Pogled na "kamenjar" sa sedumima, sukulentima, čuvarkućama i vazama-lampama,
Lijevo su posađeni "svi moji agapantusi" bijeli i plavi, a u istom vrtiću su i dvije ruže koje pokušavam pretvoriti u stablašice, na samom rubu su Jagodine kampanule, nadam se da će se situacija drastično izmjeniti kad sve bude u cvatu.
Oko pet sam se već počela smrzavati, pa sam zbrisala u kuću.
|
|
RIJEKA
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nisam par dana prošetala tvojim vrtom, i sad kad sam došla imam što vidjetipa ti kao da nisi u Rijeci, već ti sve pomalo cvijeta. Očlto je tvoja ručica za biljčice magična, pa te ovak lijepo obraduju. Mini plavi irisi su coool
Naravno omiljena boja
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
dzomba
Trajnica Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
....
|
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-e ovdje sam kao u jednom Romskom naselju --------hahahah-ali prekrasno
|
|
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
niho ubitačna si
tolko je bila vrijedna a proljeće nikako da krene sad i u prognozi govore "na Riječkom području kiša |
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma nisam bolan samo sam iskrena a ona to najbolje zna
|
|
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
200 litara zemlje!?!
Impresivno!
A vrt je pun već sada................... ko šipak pun koštica..................
Već sad izgleda lijepo i bogato, a kako li će tek izgledati kad sve to procvjeta!
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kad prolazim tvojim vrtom kao da idem kroz neki profi dućan s cvetekima..vidim da si bila vraški vrijedna pa kad si tosve stigla kad je kod vas stalno bilo ružno vrijeme..tvoja-moja bijela pasiflora je počela već puštati nove listiće
|
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tak je... a oli si ostavila malo mista za jenega maloga crnca? |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1 136137138139140 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |