Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 136137138139140 243>
Korisnik
Poruka
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2010 u 18:31
MAK - tratinčice i svi varijeteti te biljke u mom srcu zauzimaju posebno mjesto

JURICE - pa ti čini mi se moraš prema meni iz drugih razloga, a moraš usput vidjeti i moje dvorište.

BAKA - to je drvenasti božur, on ne nestaje po zimi i zato je tako "napredan"

NANA- hvala ti baš mi trebaju bube-mare, ali u nedostatku tih predivnih životinjica bit će dobar i "mospilan" - špricanje je u toku. Irisi su identične boje kao na slici, čudesni su, a bršljan je baš našao sam put u pukotini između dvije cigle.

KONTE - da baš bi to voljela, kad bih mogla vrt nazvati mi bi rekli "Ni čega ni", ako svrati Griva ovamo ona pravi liker koje se tako zove i super je.

HOYA - jesu zaista korisni, ali rijetko ih viđam u svom dvorištu, mogla bih ti koju udomiti.

FORZICIJA - hvala ti draga, drugi puta ćemo kafenisati.

BERGENIA - irisi su zaista plavi, nadam se da će ostati mini i za iduću godinu.

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2010 u 19:38
Triša kod tebe se već nazire proljeće, baš ti zavidim. Kod mene još uvijek hladno i tmurno, a na lođi vlada prava pustoš.
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2010 u 20:12
Triša šetala sam tvojim dvorištem bez komentara i uživala.Thumbs%20Up
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2010 u 20:23
Lana, ma vidim najavljuju zatopljenje, pa vjerujem da će i tvoa terasa uskoro procvjetati, svejedno volim kad svratiđ k meni.

Vanja, kod tebe će još malo pravo ljeto. Nadam se da ćete uskoro na tvoj Otok, a onda se i ti prepuštaj uživanciji, a vjerujem da tm tek tamo dobije pravu inspiraciju za svoj hobi.
More, sunce i vas dvoje, pa ovo ljeto će vas biti i više.
RIJEKA

Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2010 u 22:08
Hej Triša!
Došla sam vidjeti razlog zašto te nema tako često na kavi u posljednje vrijeme Wink.I sad mi je jasno što je na stvari, slikaš,pripremaš dvorište, kupuješ, ratuješ s beštijama LOL.Stvarno si zaposlena Thumbs%20Up.Za oko mi je zapela skimia u snijegu a moja u hodniku na sigurnom čeka ljepše, toplije dane.Pozdrav.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2010 u 22:34
Proljeće je, proljeće je donijelo u tvoj vrt prekrasne bijele margarete i plave irise, savršena kombinacija.
Lijepi pozdrav
Smile
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2010 u 03:29
Ah draga Triša rado bi ja kafenisala i uživo ne samo ovako na forumu ali sam jako jako daleko od tebe mila smile79
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2010 u 14:57
Sunce moje zlatno -evo danas sam bila malo u čaršiji kupovala nove vazne za cvijeće.neke biljke i presretna sam-volim te
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2010 u 16:25
Drage moje djevojčice, malo sam svratila vidjeti što se ovdje dešava, je r cjeli dan sam u mom stvarnom dvorištu i uživam u mirisu proljeća.
Vam svima šaljem velikusmile78
RIJEKA

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2010 u 17:02
I ja tebi šaljem ali evo napkon i kod mene kreće valjda to proljeće smile213
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2010 u 20:06
Pa kod nas već je proljeće, iako nije baš tako toplo, kao što u ovo doba u Primorju zna biti. No u pravo vrijeme u dvorištu je super. Danas sam posijala niske cinije i nešto prkosa.  Presadila sam hoste, a vaze sa raznim biljkama digla na policu kako bi imale više sunca.

Do sada sam potrošila već 200 litara zemlje, koju mjesšam sa pijeskom i zemljom iz vrta kako bi sve biljke dobile malo friške zemlje.

Evo nekoliko skupnih slikica:

Ovdje sam oko ružmarina malo zaokružila cvjetnjak, a ružmarin ošišala.

Pogled prema vratima pokazuje masu malih gredica, koje su već sve zauzete, kud ću s preostalim sjemenjem - pojma nemam.

Ovo je obrnuti smjer. Sve što je na desnoj strani dobiva jako puno sunca, a na lijevoj malo manje, iako kako dolaze duži dani, tako sunca ima sve više

Pogled na "kamenjar" sa sedumima, sukulentima, čuvarkućama i vazama-lampama,

Lijevo su posađeni "svi moji agapantusi" bijeli i plavi, a u istom vrtiću su i dvije ruže koje pokušavam pretvoriti u stablašice, na samom rubu su Jagodine kampanule, nadam se da će se situacija drastično izmjeniti kad sve bude u cvatu.

Oko pet sam se već počela smrzavati, pa sam zbrisala u kuću.

RIJEKA

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2010 u 21:19
nisam par dana prošetala tvojim vrtom, i sad kad sam došla imam što vidjetiClapClapClappa ti kao da nisi u Rijeci, već ti sve pomalo cvijeta. Očlto je tvoja ručica za biljčice magična, pa te ovak lijepo obraduju. Mini plavi irisi su coool
Naravno omiljena bojaWink

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2010 u 21:28
smile78....smile113
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2010 u 21:55
smile96-e ovdje sam kao u jednom Romskom naselju --------hahahah-ali prekrasno
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2010 u 22:05
niho ubitačna si
tolko je bila vrijedna a proljeće nikako da krene
sad i u prognozi govore "na Riječkom području kiša
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2010 u 22:14
Ma nisam bolan samo sam iskrena a ona to najbolje zna smile96
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2010 u 22:58
200 litara zemlje!?!
Impresivno!
A vrt je pun već sada................... ko šipak pun koštica..................
Već sad izgleda lijepo i bogato, a kako li će tek izgledati kad sve to procvjeta!smile99
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2010 u 23:26
kad prolazim tvojim vrtom kao da idem kroz neki profi dućan s cvetekima..vidim da si bila vraški vrijedna pa kad si tosve stigla  kad je kod vas stalno bilo ružno vrijeme..tvoja-moja bijela pasiflora je počela već puštati nove listićeBig%20smile
Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2010 u 04:44
Originalno poslano od člana bergenia bergenia napisao:

200 litara zemlje!?!
Impresivno!

A vrt je pun već sada................... ko šipak pun koštica..................

Već sad izgleda lijepo i bogato, a kako li će tek izgledati kad sve to procvjeta![IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot152.gif" height="97" width="72" align="absmiddle" alt="smile99" />

Tak je... a oli si ostavila malo mista za jenega maloga crnca?
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2010 u 07:44
draga moja Triša kad zrake sunca oplahnu i drugu stranu vrta bit će to pravi urnebes boja i oblika. To se već sada vidi, sve spremno čeka.
lijepi pozdrav
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 136137138139140 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,438 sekundi.