Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 135136137138139 370> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasan poklon
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Darak odličan!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Vidjela sam još sinoć da si stavila slike sukulenata, ali mi se nešto pobrkalo na kompu pa nisam mogla otvoriti.
Jedva sam dočekala jutro da to pogledam na poslu. I što reći, Nihi ozbiljno konkuriraš sa kaktusima, a meni sa sukulentima, oduševljena sam ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Sjedila i gledala kao začarana. I kaktuse i sukulente. Zadivljena količinom i ljepotom tvojih biljki, ali i načinom prezentacije.Bravo, bravo, bravo! |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Draga Lantana, zadnje slike iz tvog vrta su nešto meni nestvarno za ovo doba godine, toliko divnih boja u kojima možeš uživati za Božić....... Slideshow i kaktusa i sukulenata je famozan
![]() Ugodne Božićne blagdane ti želim.....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Baš je super ovaj slide show sa sukulentima, oduševljena sam
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
predivno....slideshow je fantastičan......uživala sam
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivan poklon, sve je predivno, ova dva slideshowa su me oduševila
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hvala vam svima
![]() Neka vam Božić donese sreću, zdravlje, ljubav i zadovoljstvo! Danas sam okitila cikasicu na terasi, mi kitimo palme kad nemamo jelki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() Niho bi ti prodala i tri jelke da može okititi čikašicu kod sebe!
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Bako kako me pročita -šta ova Lantana radi od mene --------------------
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno
![]() Sretan Božić! ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Baš je zgodna ova palmica..............
Nema veze što se ukrasi, bitna je namjera i da nama bude lijepo............
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
predivno si Lantana ukrasila cikasicu, a slideshowa
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
sretan ti i blagoslovljen Božić
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma nema šanse da preskočim tvoj vrt ja sam opsijednuta sa njim-neznam te zaobići
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kockavica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 227 |
prekrasna cikasica i da sa malim zakašnjenjem sretan Božić...
![]() |
|
![]() |
|
Nemogu te dočekati
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hvala vam svima na lijepim čestitkama
![]() Ja se spremam na put, idem posjetiti jednu našu forumašicu, onda idem vidjeti moga unuka, i malo u Moslavinu. Uzbuđena sam jako... Danas je bilo malo sunca i odmah su se promolili novi cvjetići, evo nekoliko slika iz vrta dok se ne vratim Ruže ![]() Bijela je najljepša ![]() Gazanije u svim bojama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostići su puni pupoljaka, bijeli je već procvao ![]() Pozdrav svima! |
|
život je more
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Koje je ono kod tebe godišnje doba??? Ma prekrasno, sve u cvijeću
![]() |
|
Budi promjena koju želiš vidjeti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 135136137138139 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |