Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 135136137138139 243> |
Korisnik | |
53rijeka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 2310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
..... vidin da moran prit malo prorjediti i zet onaj "visak" da ti ne paci,
![]() ..... nego nisam shvatila koliko si platila onu margeriticu, as meni se cini da su one moje dvije ke san zela va PN manje, a kostale su 9 eurica.... ![]() .....krasan ti je vec vrt, a ca ce tek bit ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
...polako prepoznajem tvoj vrt... irisići se plave do Zagreba
|
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Triša kod tebe je sve tako lijepo rascvjetano.
A božur me je ostavio bez riječi, već ima pupove. Moj tek malo provirio iz zemlje.
|
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pa hvala vam svima, dođite opet.
Niho i ja tebe......
Rijeko, čekam te, kod nas margarite duplo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Triša lijepo ti je i uredno u vrtu...Dosta se biljki probudilo i krenulo za suncem....Preslatka ti je anemona i plavo žuta kombinacija....Margareta je posebna, moja je smrzla pa ću izgleda i ja morati krenuti u nabavku barem jedne....Ovi su dani prekrasni tako da ih i ja kao i ti koristim za radove u sređivanju mojih gornjih i donjih vrtića....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Tratinčice pod snijegom su me oduševile, pogotovo ona zadnja slika
![]() |
|
Budi promjena koju želiš vidjeti.
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Vrt je predivan sa svim tim cvijećem. Ti već dosta posla napravila u vrtu a kod nas u Slavoniji zima, pa zima. Blago tebi na na toj klimi. Jedva čekam malo sunca i toplote.
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Triša ovo je pravo buđenje u vrtu, lijepo si nam to pokazala, a najbolja mi je ona slika s orezanim biljkama na onom zidu od cigle
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Trisa vrt napreduje,svaka cast
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Pravo proljeće u tvojem vrtiću!! Kod mene je još uspavano, ali nadam se pravom pokretu u danima koji dolaze!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Drage moje hvala vam što ste "prošetale" mojim dvorištem. Iako se vrt tek budi, već je jako interesantno gledati svakodnevne promjene. Danas nije tako sunčano, ali uvijek se može nešto čeprkati oko cvijeća, a to je ono što me čini sretnom.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Tratinčice s bijelim kapama su kao iz bajke.
|
|
![]() |
|
Jurica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 234 |
Ej draga,koliko se toga kod tebe budi!!!Mali vrt,a u njemu zaista svašta ima!Bome jedva čekam da se rascvjeta sve!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Pa stvarno kao da smo u dva grada! Tvoji božuri već pupaju a moj kao i Primorkin, izvirio iz zemlje koji centimetar.Doduše, u hladu je... A važiće si baš lijepo pošlihtala! Ja sam u velikoj dilemi da li pelargonije izbaciti van ili ne? |
|
![]() |
|
Nana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 332 |
Čitam po drugim temama da opet ratuješ s beštijama. Kako rado zalazim u tvoju džunglu i bilo bi mi jako žao da se prorijedi, iako bi i tada ostala džungla, šaljem ti ekipu za čišćenje, terminatore da ti pomognu u borbi.
![]() ![]() Mini irisi su ti prekrasni, da li su doista tako plavi ili je na fotki svijetlija boja? Jer moji su tamniji, zapravo ljubičasti.
Pogled mi je malo duže zapeo na bršljanu, volim te variegata verzije. Je li on sam odabrao tako uredan put širenja ili si ga ti malo potaknula? Ovako izgleda jako efektno. |
|
(O)smijeh je najbolji facelifting
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ahaaa Triška jedva čekam da tvoje dvorište opet bude nalik na botanički vrt
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Evo nana ti daje prijedlog za rješavanje lisnih ušiju sa simpatičnijim stvorenjima, ali ni ove ti nisu loši suradnici:
A djelotvornost dokazuju u mom vrtu. Svaku koju nađem položim na voćke!
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Bravo triša!
Ovih par dana (otkad nema snijega) primjećuje se da bilje raste naočigled. Tako i u tvom vrtu! Noviteti su super, plavi irisi su moj favorit!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 135136137138139 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |