Slavujev vrt |
Odgovori | Stranica <1 134135136137138 282> |
Korisnik | |
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako si me nasmijala... ja sam i uz "samo" dva muškarca došla do istog zaključka Kod tebe je proljeće več uzelo zamah, a kod mene nekako stidljivo, a zemlja mokraaaa, ništa se još ne može raditi. |
|
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James |
|
Sponzorirani linkovi | |
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U ovom će tjednu, Slavujčice draga, sunce i nad Slavonijom zasjati - i proljeće će se u pravom sjaju pokazati.. Već se unaprijed veselim osunčanim slikama iz tvojeg cvjetnog raja!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Toliko imaš prekrasnih slika...........
Veselim se novoj cvjetnoj sezoni u tvom vrtu! Znam da će biti ovako: |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slavujčice, evo mene ponovo u tvoj vrt , čuvarkuće su ti prelijepe
|
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam svima na posjeti.
Drago mi je da se veselite slikama mog vrta, trudit ću se da ih bude što više. Anaida, sunce je došlo i u Slavoniju. Još jučer je bilo sve toliko mokro da su se mogli praviti topovi od zemlje, a što su topovi, kat.rea sigurno zna. Danas se već osušilo a biljke, skoro pa mogu gledati kako rastu i stvaraju cvjetne pupove. To je naša Slavonija. |
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasne su ti runkule ,imala sam ih nekoliko godina a onda nestale ali kada vidim ove tvoje morat ću opet kupiti da se divim njihovoj blistavoj ljepoti
|
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gušarka
suručica prepuna cvjetnih pupova plućnjak stjenjarska iglica stabalce forzicije |
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kućna sreća se počela zeleniti
lonicera pakujac vrkuta |
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vrt danas
|
|
LeoNata
Pustio korijenje Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Draga Slavice,kao da smo neki dan slavili 100-tu stranicu,a sad te čovjek jedva stigne :) veselim se beskrajno tvojim slikicama sada s proljeća.
Nadam se da si mi dobro... Stabalce forzicije je preslatko,morat ću si ju i ja posaditi,to mi je velika želja,jer obara s nogu sada kad svugdje cvate! Pusa velika! |
|
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaka napisana poruka govori više o onome tko ju ju napisao, nego o onome kome je upućena. Tvoja poruka uvijek donese djelić iskrenosti, čistog srca i pozitivne energije. Forzicija će rasti i u tvom vrtu! |
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bilo bi u vrtu puno više cvjetića da pupovi nisu svako jutro, cijeli ovaj tjedan, okovani ledom. Divim se mojim biljkama i njihovoj tvrdoglavosti da, dok nestane mraz, otvaraju svoje cvjetove. |
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovako izgleda vrt prije nego sunce otopi led
chionodoxa brunera vrkuta umjesto kapljice rose ima komadić leda gušarka |
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne slike,posebno mi je lijepo stabalce forzicije.
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zaleđeni rascvjetali vrt je krasan
|
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
petit
Pustio korijenje Pridružen: 31 Siječanj 2013 Lokacija: s Status: Offline Bodovi: 349 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
I ti draga Slavujčice i tvoj vrt imate istu snagu i energiju - ništa vas ne može spriječiti da uživate u suncu, novom danu, ljepoti, miru i sreći. A mi uživamo što imamo tebe ;)
Uskoro će još zatopliti pa će i mraz otići.
Evo već dvije noći do u ovaj kasni sat šetam i uživam u tvom vrtu, a sutra se radi :( pa treba i malo odspavati. |
|
Odgovori | Stranica <1 134135136137138 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |