Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 133134135136137 282> |
Korisnik | |
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
OSica, nisu ti Vinkovci daleko!
Retriver Sara, hvala ti! Nažalost, i kod nas su zaredali tmurni i kišni dani i opet je sve usporilo. KARMEN, drago mi je vidjeti te u vrtu. desert rose, hvala ti! ![]() iako nema sunca, vrt se polako popunjava ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
oo! pa stvarno se već sve lijepo popunjava. jako lijepo izgleda!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Krasni su,odlične slike......
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
wow svaka ti cast, samo sam u setnji i odmaram dusu
![]() |
|
Nihil agenti dies longus est. - Ništa ne radeći, dan je dug.
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
kod tebe je dobrano proljeće.što je ono prekrasno,nisko ljubičasto
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Obožavam tvoje čuvarkuće posađene u sve i svašta. Prekrasne su.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
nisko ljubičasto je jaglac, starinski, obični, otporan. gledam ovih dana po trgovinama i tržnici uzgojene jaglace, prekrasnih boja, ali nisam ni jednog kupila jer mi njihova ljepota djeluje umjetno i uopće me ne privlači. |
|
![]() |
|
![]() i ja ih obožavam i nekada sam ih imala još i više, ali za sve treba vremena, truda i strpljenja, a toga je sve manje. |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Sto drugo reci nego da je kod tebe sve tako uredno i sve tako lijepo !
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti gute
![]() kod mene je vrt jedino mjesto koje je uvijek uredno i gdje nitko ništa ne radi osim mene. kada većinu života provedeš sa pet muškaraca, onda shvatiš da je puno poslova niškoristi pa se tako počneš i ponašati. |
|
![]() |
|
dadinice,
znam da ćeš još večeras svratiti malo do mene, i znam da će ti se ovo svidjeti! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Čaroban je!!!!
Hvala ti draga
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Kad god zavirim uvijek je lijepo bilo kiša ili sunce.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
slavujčice da znam , a de mi reci jel ovaj ranunculus tek kupljen ili ti je vec dze u vrtu i kako ga spasit da mi bude trajan ?? jel sam i ja kupio bas takvu boju , gdje da ga posadim , sunce , sjena, hladovina ???
![]() |
|
Nihil agenti dies longus est. - Ništa ne radeći, dan je dug.
|
|
![]() |
|
panda,
ovo je kupljen ranuculus. moji u vrtu cvjetaju u 4. mjesecu ovako sada izgleda: ![]() a ovakav je bio prošle godine na kraju travnja: ![]() nemam ni ja baš puno iskustva sa njima. posadila sam ih u kamenjar, na cijelodnevno sunce i suho tlo. preko ljeta odbace listove i potpuno nestanu, u jesen ponovo potjeraju i prezime sa listovima. kod mene u kamenjaru ih preko ljeta pokriju trajnice koje se rašire preko njih. |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 133134135136137 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |