Proljeće u mome vrtu |
Odgovori | Stranica <1 133134135136137 312> |
Korisnik | |
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Carol, zapravo više ima trave i korova ali polako dovodimo u nekekav red. Sada bi mi trebalo još lijepih dana da sve završim....
Bebolina, nema ih puno koje cvjetaju pa ću te dvije uspjeti malo skloniti od zime dok im ne prođe cvijet a onda u podrum.... |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Sponzorirani linkovi | |
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uh ovo zadnje mi se sviđa a receptić za liker osobito ovaj od mandarina jer ih imam može i u pp da ovdje ne zauzima prostor
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svašta lijepo kod tebe, biserak sam i sama neki dan kupila, to mi je baš lijepa biljka.
Molila bih te recept likera od šipka, jel ga možeš negdje napisati, plizz ? |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aralija,
Glikica, hvala što ste mi došle u posjetu. Likeri još nisu gotovi, sada ih pravim prvi puta pa još ne znam kakvi će biti. Poslala sam recepte na pp. |
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš te je lijepo cvijeće dočekalo.Stvarno je prednost imati dva vrta na različitim stranama,uvijek te nešto lijepo razveseli.
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da ti i ja zaželim dobrodošlicu i sada se malo odmaraj draga, zaslužila si
|
|
Rijeka
|
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo za vrijedne ruke, ima negdje u brbljaonici tema recepti....pa ako ne bi bio problem
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eto i mene u tvome vrtekuBaš si bila vrijedna,likerčići će biti.....mmm,pravo zagrijavanje
|
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Camellia, dobro mi došla. Dva vrta su prednost a na neki način i poteškoća. Ne može se napraviti o oba što se želi jer se ne može biti često na jugu ( samo preko ljeta) a svaka nova biljčica zaista veseli.
MiraK,lijepo te vidjeti u mome vrtu.Hvala na dobrodošlici a i ja tebe pozdravljam. Sada me čekaju drugi, slatki poslovi. Dosta vremena MM i ja provodimo s našom unučicom a pošto je zima biljke će malo pričekati jer su sada na "spavanju". Monna, pozdravljam te u mome vrtu. Recepte ću staviti u temu ..... Tea,dobro mi došla. Kad počne prava zima . onda će i likerčići biti gotovi, baš za zagrijavanje..... |
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za cobeliju i za ostalo cvijeće, usput hvala na receptu za liker, sad samo treba čekati, drugu turu radim od klementina
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aralija, hvala ti što si zavirila u moj vrt. Ima raznih mogućnosti pravljenja likera a sigurno će biti fin i od klementina a ako imaš neprskane mandarine , limune, klementine onda su ti daleko veće mogućnosti za pravljenje finih delicija.. Uglavnom su u receptima kore od neprskanog južnog voća.....
|
|
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...joj...ne biti tužna što nije plavi cvijet...i ovaj je prekrasan!
Ja trebam biti tužna, meni u dva navrata...ništa! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Već ju sijem sigurno 5 godina i nikad ništa a sada ipak procvjetala. Ima još nekoliko pupova ako uspiju procvjetati bit ću zaista sretna i sa bijelima......
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 133134135136137 312> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |