Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - enrikova nona - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

enrikova nona - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 133134135136137 221>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2013 u 00:27
Draga , pises da bas nemas sretnu ruku sa orhidejama ; ja sam isto u velikoj nedoumici , naime vec razmisljam tak daleko da se pitam da li su mi bile poklonjene od srca !?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2013 u 06:26
divota ,sve ljepse od ljepsega
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2013 u 12:35
Originalno poslano od člana Betty Boop Betty Boop napisao:

Vatromet boja iz tvog vrta me oduševio...odlazim prezadovoljna viđenim  smile169

draga moja samo za tebe slika mog ogromnog mirisnog oleandra

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2013 u 12:38
Originalno poslano od člana klaudija8 klaudija8 napisao:

Prosetala sam tvojim vrtom i stvarno preprekrasno sve smile57a za bananu svaka castThumbs Up

imam još jednu u posudi, ona velika je u zemlji i nema ni jednu mladicu a ova 4

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2013 u 12:42
Originalno poslano od člana stefica.n stefica.n napisao:

Lijepo ti je cvijeće na ovoj suši, vidim i trava se još zeleni,kod mene sva izgorila smile113

draga moja trava se zeleni samo u dijelovima gdje nešto zaljevamo, ostalo je sprženo , evo da ti pokažem slikom , ovo mi je ujedno svako jutro umjesto fitnesa

smile113
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2013 u 12:46
Originalno poslano od člana Leona31 Leona31 napisao:

Nona,kakvo divno iznenadjenje,ma kod tebe kao u prolece,toliko novih rascvetalih biljcica i tako lepe sveze ti imas vode sto postoLOL i ne stedis...bas prijatno iznenadjena,prijala mi je setnjasmile55

draga Hugvodu ne štedimo, a ni sebe mm i ja svako veće vučemo kante, za tebe koja si Heartjedna slika

samo što nije procvjetala smile78
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2013 u 12:52
Originalno poslano od člana Carol Carol napisao:

Krasna Duranta, a ispod nje vidim u tegli ruzmarin. Kako to da ga nisi stavila u vrt? Moje je vani i lijepo mi se drzi preko zime. Prkosi su najzahvalnije biljke za ove vrucine, a datura ti je stvarno ogromna. Da li ti se sama zasije ili je svake godine ponovno sijes u teglice?

draga Carol evo imam jedan mladi u zemlji a ovaj veliki su mi prijatelji nedavno poklonili bio im je prevelik za balkon, žive u stanu, kako su bile temperature tih dana oko 40 samo sam ga prebacila u veću posudu, kad bude malo kiše ide i on u zemlju, dature sam posijala proljetos niklo ih je cijelo čudo pa ih imam i u povrtnjaku, sjeme sam skupila baš ću vidjet na proljeće dali se samozasijavaju, ako hoćeš sjemena sam napiši bit će ga za izvoz smile78
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2013 u 12:58
Originalno poslano od člana gute Fee gute Fee napisao:

Draga , pises da bas nemas sretnu ruku sa orhidejama ; ja sam isto u velikoj nedoumici , naime vec razmisljam tak daleko da se pitam da li su mi bile poklonjene od srca !?

meni bude žao kad mi netko pokloni orhideju tih novaca jer one su i na akciju ustvari skupe , možda im nisam našla pravo mjesto Unhappy
za tebe moje margarete koje po drugi puta cvjetaju nakon što sam ih orezala

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2013 u 13:00
Originalno poslano od člana kamenjar kamenjar napisao:

divota ,sve ljepse od ljepsega

kad god pogledam ovaj dio sjetim se tebe smile79

Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2013 u 15:54
Pregledala sam sve zaostatke kod tebe Nona i stvarno sam uživala.Zadnja slika sa cikasicom i agavama kao da je slikana na moru,čestitam ti na uspjehu u uzgoju.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2013 u 20:24
E.nona...krasno je prošetati tvojim vrtom
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2013 u 17:38
Camellia i moon Hug drage moje gošće pozdravljam vas ovom slikom upravo uslikanom , oblačno je a kišu očekujemo kao ozebli sunce a nje nema , pa nema, sinoć malo pokupila samo prašinu

ricinus mi je cijeli dekorativan

krumpirko je ogroman, izdužio se iako sam ga proljetos dobrano orezala, sad mi ga je žao dirati jer su vrhovi puni pupoljaka

Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2013 u 17:45
ricinus je i meni super ,dekorativan i sa i bez cvijeta
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2013 u 18:01
Originalno poslano od člana kamenjar kamenjar napisao:

ricinus je i meni super ,dekorativan i sa i bez cvijeta

ja ga zato i sijem, neznam za što bi mi drugo koristio
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2013 u 21:11
Originalno poslano od člana enrikova nona enrikova nona napisao:

Vatromet boja iz tvog vrta me oduševio...odlazim prezadovoljna viđenim  smile169

Veličanstven je!!!smile84 
Negooo...kako ga odatle "otkotrljaš" na zimovanje??? orezuješ li mu grane??? kol'ko godina ima??? kad će moji biti tako veliki i cvetni??? (imam 4 jako mladih,visokih 20-30cm)smile39smile94smile55 
Ovo poslednje pitanje nije želja...samo pitanje WinkLOLLOL jer nemam pojma gde bih s njima da su tako veliki...smile180
I još nešto...nemoj njega da diraš smile143 tako je moćan i prelep!smile169 

The impossible is often the untried.
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2013 u 23:13
napokon da i ja svratim,divno,divno,banana je zaista napredna,mogu mislit koliko vode treba za svu ovu ljepotu
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2013 u 05:30
Banana ti je za ne poverovati,morala sam i ovdeLOL
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2013 u 10:58
sve ti je lijepo, ricinus je zanimljiv
smile58tebi i tvom mužuClap
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2013 u 09:43

Originalno poslano od člana enrikova nona enrikova nona napisao:

Veličanstven je!!!smile84 
Negooo...kako ga odatle "otkotrljaš" na zimovanje??? orezuješ li mu grane??? kol'ko godina ima??? kad će moji biti tako veliki i cvetni??? (imam 4 jako mladih,visokih 20-30cm)smile39smile94smile55 
Ovo poslednje pitanje nije želja...samo pitanje WinkLOLLOL jer nemam pojma gde bih s njima da su tako veliki...smile180
I još nešto...nemoj njega da diraš smile143 tako je moćan i prelep!smile169 

ovako redom : star je oko 10 godina, mm napravio kolica kakva imaju u trgovinama na 2 točka i prevezemo ga, orezujem ga baš sam nekidan orezala sve vrhove grana sa kojih su opali listovi do prvih listova , u proljeće svake godine odrežem jednu ili dvije najstarije grane do dna da previše ne odrveni i bude grmolik
krumpirka moram orezati jer miu grane odrvene i dijelovi su goli pa mi to baš ne izgleda lijepo
nadam se da sam ti odgovorila, narast će tvoji za čas ne brini smile79
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2013 u 09:47
sarajka Hugdrag si mi gost kad god navratiš, banane su mi super ovu veliku planiram preko zime odrezat, zaštitit i ostavit u zemlji , vodu trošimo u ogromnim količinama, imamo bunar a mms ima priključak na vodu pa kad opane nivo vode u bunaru mi si nalijemo od njega jer bez vode bi sve bilo kao sahara smile113
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 133134135136137 221>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,410 sekundi.