Moj senjski vrt |
Odgovori | Stranica <1 133134135136137 152> |
Korisnik | |
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lelujavi Tanacetum parthenium, povratić:
Helleborus corsican: Sedum palmeri: Euonymus u svojem najljepšem izdanju: Seseli gummiferum, Mjesečeva mrkva, nadam se cvatnji ove godine: i za kraj, naznake mnoštva cvjetova na iberisu: |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Sponzorirani linkovi | |
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šteta za prinovu, a bila je tako lijepo šarena!
prekrasan ti je senjski vrt u rano proljeće. travarij se fino razrasto od jeseni. ti si znalački odabrala biljke za senjski vrt! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga "koka" tebe nema, nema pa onda eksplozija ljepote. Senjski vrt je za čistu peticu prezimio i vjerujem obradovao te kad si došla . Na svakon koraku vidi se da stiže proljeće iako bura dere, ponovit ću Antoniju: znalački si odabrala biljke (što je za takvog znalca kao što si ti bilo i za očekivati, pa me i ne iznenađuje) kojim ni bura ni posolica ne šteti
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga saro evo sam pogledala tvoj vrt u proljetnom burovitom izdanju.
već se vidi da će to biti lijepa cvjetna sezona samo da se biljčice osvjeste od ovog mlataranja. posebno su me oduševili mlječike i čapljez za koji sam prvi puta čula a jako mi je neobičan i po izgledu i po imenu.volim ta narodna imena iako nekada naprave pravu zbrku. želim ti uspješnu ovu cvjetnu sezonu! |
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa kod tebe ima svega,bez obzira na poznatu senjsku buru
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala antonija, drago mi je da ti se sviđa vrtek... |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Saro zgodan onaj tvoj travarij a i samo ime travarij
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ove te je godine tvoj vrtek dočekal u puno boljem izdanju nego lani. Puno imaš ljepote tamo, pa nekak čak ni drač ne smeta, a pogotovo ispod euforbije tak je dekorativan, a njoj ne smeta. Nego, dok sam gledala vrt i vidla kak već ima i cvjetića po njemu, vidla sam te kak udišeš sve mirise koji se tamo razliježu. I mora i zemlje i cvijeća.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš ste lijepo uredili vrt.Šteta je jedino da duže vrijeme ne možeš uživati u toj ljepoti već se moraš vratiti.Pogled iz vrta prema moru je divan.Posebna mi je euphorbia i njih jako volim jer me podsjećaju na proljeće na moru.
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
biljke se odlično drže, vidi se da je bila blaga i kišna zima
jako mi je žao za prinovu... na neke stvari očito ne možemo utjecati, unatoč svom trudu a ono nepoznato... možda neki jasmin, grana mi jako sliči na zimski jasmin, nudiflorum, ali on ima samo 3 listića na lisnoj stapci pa ne može biti sjetila sam se da je muhlenbergia jednom nekome identificirao jedan jasmin (koji je meni sličio zimskom) drugim imenom pa sam kopala i našla ga, poviri tu ovaj jasmin mesnyi http://davesgarden.com/guides/pf/go/60248/ ma i on ima po 3 listića... morati će se javiti neko ko zna bolje |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo je kod tebe u vrtu, unatoč buri!
Biljkice se jako dobro drže i zaista su dobro prošle kroz ovu zimu. Ali znam da tebe više brine ljeto nego zima, zar ne? Suša, zapravo i silne vrućine.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sara pogledaj da li bi onaj grmek mogao biti Jasminum grandiflorum.
|
|
muhlenbergia
Trajnica Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
List malo sliči na Caraganu arborescens,ako je biljka uzeta iz prirode onda može biti Coronilla emerus ili Colutea arborescens... možda sasvim nešto drugo...
|
|
From the earth we come to the earth we return in between we garden
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zahvaljujem svima na pokušajima identifikacije...najprije sam mislila da mi je reznicu te biljke poslala naša natalija, međutim ona kaže da nije, pa sam sada što se porijekla biljke tiče potpuno nesigurna...vidjet ćemo kada i ako procvate iako mislim da je neka coronila.
|
|
zagreb |
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ipak ti je procvao šeboj makar sve kasni ovog proljeća
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ADMIN : ČESTITKE ZA USKRS, BOŽIĆ, ROĐENDANE I OSTALE PRIGODE STAVLJAJTE OVDJE: Sve najbolje želimo... |
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cvijet bilbergije prije Uskrsa:
i danas: |
|
zagreb |
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divno, ove godine nema ni najmanje naznake od pupoljaka na mojoj pa ću se više diviti tvojoj
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i meni je onaj tvoj najdrazi sedum jedan od drazih,imam ga i mogu reci da se ne siri nesto brzo kako inace sedumi se sire,ja mnoge moram kidat jer se sire puno a ovaj bas i ne..nego ,ona tvoja eufobija ,ajme predivna je ,ja dobila grane njene ,nisam uopce vjerovala da se mogu primit grane ,prije 3 tjedna sam ih zapiknula u zemlju i drze se jos uvjek ,nemogu vjerovat da ce se zakorjenit
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve je tako lijepo rascvjetano, proljetno
|
|
Odgovori | Stranica <1 133134135136137 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |