Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori | Stranica <1 133134135136137 407> |
Korisnik | ||
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ja ovoj ljepotici nisam mogla odolit
|
||
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
||
Sponzorirani linkovi | ||
matilda
Mladi grm Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ajme kako su vam krasni adeniumi, a i stvarno ste uspješni u njihovom uzgoju.
bebolino kod tebe svako malo se pojavi neki novi.Sakupila si ih već pravu kolekciju. Znaš li koliko je to vrsta do sada sakupiljeno? Svaka pohvala, prekrasni su ti Konačno će i meni nakon duuuuugo ( čitaj 2 godine ) vremena jedan procvasti. Evo pupoljka. |
||
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Gdje si zapela za tog ljepotana???
|
||
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
||
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
||
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
bebolina u baumaxsu ,bilo ih tri ..kad sam vidla cijenu 88 kn mislim,omisljala sam se..al posto mi muz bio i on kupovo neki alat ,ajd reko sta znaci tih 88 kn spram cijene njegovog alata
|
||
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
||
11111
Trajnica Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
kamenjar...svaka čast ....prekrasnaaaaaa jeeeeee
|
||
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
|
||
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
kamenjar,dobro da si naletila na njih.Ja sam prije par mjeseci dobila informaciju da ih ima pa prodavačica nije znala o čem pričamDrago mi je da si ga uspijela nabaviti |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
e jeste me sad dobro , Kamenjar, ma kak smo rekle to je samo koja kobasičica ili špekec manje. Prekrasan je , ma kako bi mu uopće odolila.
Ja samo kažem: Ma on je napao mene!? Matilda i tvoj je duuugo čekani divan. Ko čeka dočeka |
||
belica,zagreb
|
||
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
svaka čast ja također nebi odoljela
|
||
marsha
Mladi grm Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
marsha
Mladi grm Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
irenaidani
Mladi grm Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
|
||
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Draga moja,vjeruj više u sebe i da vidiš kako će te razveseliti.Nekima treba više da se prilagode,nekima manje.Bitno je da je kod tebe u tvom domu i da daješ sve od sebeČim osjeti da je na sigurnom zablistat će Neboj se |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Čekao sam ovaj topli val da se primim adeniuma. Obrezao sam nepravilnu i izduženu zimsku rast. Zamijenio supstrat i okupao korijensku grudu adeniuma u Captanu. Prvi puta sam dignuo adenium iz supstrata za kakvih 2 cm sada sam bio hrabriji i dignuo ih od 2 – 7 cm u zavisnosti od toga kako su formirali kaudeks. |
||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
@Pinus čestitam ti na hrabrosti Sad će malo stagnirati i akon toga cvasti kao nikad do sada. Ne bacaj reznice, pokušaj sve i jednu zakorijeniti, pa šta bude
|
||
|
||
Pinus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Bebolina nadam se da će biti tako kako kažeš. Dopada mi se ovo : „a nakon toga cvasti kao nikad do sada“. Svakako ću probati zakorjeniti reznice. Više radoznalosti radi. Toliko imam kaktusa i drugih sukulentnih biljaka na razmnožavanju tako da sam doslovno prebukiran.
|
||
Pinus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Pinus,a što drugo reči nego da je prekrasno!
|
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
Odgovori | Stranica <1 133134135136137 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |