Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Adenium obesum - Pustinjska ruža
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Adenium obesum - Pustinjska ruža

Odgovori Odgovori Stranica  <1 133134135136137 407>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2012 u 22:16
ja ovoj ljepotici nisam mogla odolit

pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
matilda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 540
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje matilda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2012 u 22:16
Ajme kako su vam krasni adeniumi, a i stvarno ste uspješni u njihovom uzgoju.ClapClapClap
bebolino kod tebe svako malo se pojavi neki novi.Sakupila si ih već pravu kolekciju. Znaš li koliko je to vrsta do sada sakupiljeno? Svaka pohvala, prekrasni su ti smile141

Konačno će i meni nakon duuuuugo ( čitaj 2 godine ) vremena jedan procvasti.smile213 Evo pupoljka.

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2012 u 22:42
Originalno poslano od člana kamenjar kamenjar napisao:

ja ovoj ljepotici nisam mogla odolit

Prekrasna crvena boja cvijetasmile141
Gdje si zapela za tog ljepotana???
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2012 u 22:45
Originalno poslano od člana matilda matilda napisao:

Ajme kako su vam krasni adeniumi, a i stvarno ste uspješni u njihovom uzgoju.ClapClapClap
bebolino kod tebe svako malo se pojavi neki novi.Sakupila si ih već pravu kolekciju. Znaš li koliko je to vrsta do sada sakupiljeno? Svaka pohvala, prekrasni su ti smile141

Konačno će i meni nakon duuuuugo ( čitaj 2 godine ) vremena jedan procvasti.smile213 Evo pupoljka.

Imam "samo" 20 velikih kultivaraLOL a sijanaca još malo višeLOL
Radujem se svakom pupoljku na tvom malcuClap isplatilo se čekatiWink
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2012 u 22:49
bebolina u baumaxsu ,bilo ih tri ..kad sam vidla cijenu 88 kn mislim,omisljala sam se..al posto mi muz bio i on kupovo neki alat ,ajd reko sta znaci tih 88 kn spram cijene njegovog alata LOL
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2012 u 22:54
kamenjar...svaka čast ....prekrasnaaaaaa jeeeeee
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2012 u 23:38

bebolina u baumaxsu ,bilo ih tri ..kad sam vidla cijenu 88 kn mislim,omisljala sam se..al posto mi muz bio i on kupovo neki alat ,ajd reko sta znaci tih 88 kn spram cijene njegovog alata LOL
Imaš pravoLOL svak za sebe Boga moliLOLLOLTongue
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 08:57

kamenjar,dobro da si naletila na njih.Ja sam prije par mjeseci dobila informaciju da ih ima pa prodavačica nije znala o čem pričamEmbarrassedDrago mi je da si ga uspijela nabavitiClap
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 09:03
e jeste me sad dobro smile96,  Kamenjar, ma kak smo rekle to je samo koja kobasičica ili špekec manje. Prekrasan je , ma kako bi mu uopće odolila.
Ja samo kažem: Ma on je napao mene!?

Matilda i tvoj je duuugo čekani divan. Ko čeka dočeka LOL
belica,zagreb
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 12:59
svaka čast ja također nebi odoljela
Na vrh
marsha View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marsha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 18:26
Kamenjar, Matilda, prekrasni su vam adeniumi
Opet padam u iskušenje kupit veliki koji će brzo cvjetati.

Ovi su sijani 6.4. Prvu sliku sam već stavljala al opet je tu da se vidi razlika.
Slikano 08.05.

slikani danas

ovaj je sijan 17.04.
mali
Na vrh
marsha View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marsha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 20:27
Ovaj je sijan 6.4. nikako da pusti listiće
Sad sam ga malo čakčalicom piknula oko vrha, možda nešto izraste.

Na vrh
irenaidani View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 817
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje irenaidani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2012 u 23:08
Originalno poslano od člana Tea Tea napisao:

kamenjar,dobro da si naletila na njih.Ja sam prije par mjeseci dobila informaciju da ih ima pa prodavačica nije znala o čem pričamEmbarrassedDrago mi je da si ga uspijela nabavitiClap
i ja sam ga tamo kupila neki dan...ali nije mu lijepo kod mene,odbacuje pupoveCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCry...ne vole me i tocka
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2012 u 14:20
Originalno poslano od člana irenaidani irenaidani napisao:

i ja sam ga tamo kupila neki dan...ali nije mu lijepo kod mene,odbacuje pupoveCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCry...ne vole me i tocka
Ne cmoljiLOL to je za adenium normalno dok se ne prilagodi. Za mjesec dana će on biti ponovo krcat pupova, ne briniWink
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2012 u 14:26
Originalno poslano od člana irenaidani irenaidani napisao:

Draga moja,vjeruj više u sebe i da vidiš kako će te razveseliti.Nekima treba više da se prilagode,nekima manje.Bitno je da je kod tebe u tvom domu i da daješ sve od sebeWinkČim osjeti da je na sigurnom zablistat će smile169 Neboj se smile78
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2012 u 20:32

Čekao sam ovaj topli val da se primim adeniuma. Obrezao sam nepravilnu i izduženu zimsku rast. Zamijenio supstrat i okupao korijensku grudu adeniuma u Captanu.
Prvi puta sam dignuo adenium iz supstrata za kakvih 2 cm sada sam bio hrabriji i dignuo ih od 2 – 7 cm u zavisnosti od toga kako su formirali kaudeks.
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2012 u 20:56
@PinusClap čestitam ti na hrabrostiThumbs%20Up Sad će malo stagnirati i akon toga cvasti kao nikad do sada. Ne bacaj reznice, pokušaj sve i jednu zakorijeniti, pa šta budeWink
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2012 u 21:10
Bebolina nadam se da će biti tako kako kažeš. Dopada mi se ovo : „a nakon toga cvasti kao nikad do sada“. Svakako ću probati zakorjeniti reznice. Više radoznalosti radi. Toliko imam kaktusa i drugih sukulentnih biljaka na razmnožavanju tako da sam doslovno prebukiran.   
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2012 u 21:16
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2012 u 21:18
Pinus,a što drugo reči nego da je prekrasno!Tongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 133134135136137 407>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.