dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 132133134135136 139> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kako je krasan
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Dadinice
![]() Evo me u šetnju kod tebe da se nauživam preslatkih visibaba.Obožavam ih!Baš me veseli taj mali znak proljeća ![]() Kukurijek ti je predivan!!!
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
počelo je proljeće i u baranji,a kod nas opet danas snijeg
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
arčik ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Rujan 2014 Lokacija: Brzi Brod Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() kukurek je prelep...nisam videla takav u živo...samo one šumske...ranije smo, ja i MM imali običaj da idemo u šetnju po okolnim brdima i šumarcima...odkako imam ranč...ne stižem...čini mi se da ovakvih, pitomih ima u katalozima rasadnika koji prodaju trajnice...nabaviću si jedan...fantastičan cvet... ![]() |
|
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Evo nama proljeća, najavljuje se u tvom vrtu... a zablistat će on za koji dan... vjesnici su već tu!
![]() |
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
![]() ![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Ranoproljetna postava meni je osobno jako draga... upravo zato jer je ranoproljetna...
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
lijepo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
sad je proljeće stvarno tu
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Ooo, kako si ti to lijepo uredila. Korovu ni traga i za biljke je to prava uživancija. Stvarno nekako sporo stiže proljeće u naše krajeve. U mom kraju još ni višnje nisu procvjetale, gdje koja forzicija malo zažutila i to je to. Al zato ćemo mi dulje uživati u njemu. Predivno dadinice, bila postava nova ili stara, meni je užitak svaka.
![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
Bugica
![]() Mari ![]() Ajama ![]() Rajski vrtovi ![]() Drago mi je da ste svratile!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Kod tebe prevladava plavo proljeće...baš lijepa boja....
pssss....nisam zaboravila na biljčice...čekam ih da se pojave, pa da krenu prema tebi.... pozdravček! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
arčik ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Rujan 2014 Lokacija: Brzi Brod Status: Offline Bodovi: 1121 |
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
|
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Proljeće je baš nekako prekrasno, nježno, zašarenilo tvoj vrt... Zumbuli mirišu i preko slike
![]() Jedva čekam da se pomiješaju boje i probude tvoje dvorište do kraja... Ostavljam ti puno pozdrava! |
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
predivno cvijetno proljece...uzitak je vidjeti da nam se biljke oduzuju svojom raskosi....
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 132133134135136 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |