Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 132133134135136 370>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
nichll =) View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 718
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nichll =) Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2009 u 11:10
prekrasni vijenci...ne znam samo odakle ti sve te super ideje...čestitke također....svaka čast
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2009 u 13:24
Čestitke su divne, a sve sam ostalo već pohvalilia pa još jednom to činim...
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2009 u 14:09
Predivne čestitke, ma doista si puna ideja i sve što napraviš je predivno.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2009 u 14:51
Lantana smile39
Vjenci, aranžmani su p r e d i v n i! A onda kao šlag na tortu si dodala čestitke! Prekrasne.
Stvarno imaš stila i ukusa!ClapClapClap
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2009 u 15:10
Baš su ti lijepe čestitke. One koje su za moju firmu radili stručnjaci i papreno naplatili mogu se sakriti pred tvojima.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2009 u 16:43
Ma ovo je za nepovijerovati i kako sad ne pohvaliti tako ruke zlatne-svaka ti čast
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2009 u 03:23
Koje krasne čestitke
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2009 u 10:30
Ma samo ovdje kod tebe još treba snijg da padne i onda bi bila potpuna sa nama svima -valjda će i tebi malo ga nanijetismile96
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2009 u 10:41
Osim cvijeća i vrta moja najveće zanimacija je izrada čestitki, jelovnika, onih stolnih cjenika i svih propagandnih materijala na kompjutoru, to mi je onako za relaksaciju i uvijek tražim nešto novo i originalno.

Hvala vam svima na pohvali, našla sam još jedan program za izradu slideshow-a, pa sam se malo igrala i napravila malu retrospektivu Morsko-cvjetnog ugođaja za 2009.

Ovako je izgledao Zlatni rat i moje cvijeće kroz 2009.

Treba kliknuti na sliku i onda kursorom šetati po slikama.

život je more
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2009 u 10:49

Predivno. Još jedno putovanje kroz sve ljepote koje si nam pokazivala tijekom godine a čini mi se i nešto nismo vidjeli.

ClapClapClapThumbs%20Up

Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2009 u 12:23
Kakvi divni božićni aranžmani, a tek čestitke.ShockedClapClapClap Pa ti si Lantana isto umjetnica ko i naša OtokBig%20smileClap. Kak je to super kad imate smisla za kunstClapClapClap....a ne ko ja...živi sam tudum za tak nekajEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed...
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2009 u 14:02

predivno Lantana, od aranžmana do fotografija,čestitki,  stvarno si to predivno napravila, nemam riječi..Thumbs%20UpClap

«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2009 u 16:15
Svaka čast, slike koje si odabrala u slideshowu su prekrasneClap
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2009 u 16:22
Ja isto tražila, ali ove su fenomenalne - baš si stručnjak.

Meni se isto čini da tu ima slika koje nismo vidjeli u tvojoj temi-predivno.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2009 u 17:22
dva puta sam pregledavala slide show i oduševljena sam Big%20smile
dobro dođu te cvijetno ljetne slike pored ovolikog snijega
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2009 u 17:46
Slideshow-ovi su fantastični! E...kad je netko "umjetnik"...ko zna..zna! Ma super! smile71
Na vrh
Jurica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 234
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jurica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2009 u 18:37
Slideshow me oduševioMJesto gdje živiš izgleda čarobno,slike vrta...ko prof.fotograf.Zavidim na ljepoti kamena i biljaka,i kod mene je kamen i more ali nema ni izdaleka tako lijepih prizora!
Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2009 u 21:47
Divno Lantana
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2009 u 22:44
Za kolaž-čestitke, retrospektivu ove sezone, za aranžmane, fotke... općenito za sve: završna ocjena za 2009.: odličan (5)

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 07:06
Uživala sam u Bolu.. Predivne slikice, putovanje kroz otok snova!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 132133134135136 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.