Moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 132133134135136 184> |
Korisnik | |
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Obozavam kaktuse i sukulente ali moram priznati da nisam znala da Crassulu zovu jos i Japansko drvo
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Šmrčkice brzo na spavanje......
![]() ![]() da nam budeš orna za sutrašnju
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Šmrčkice brzo na spavanje......
![]() ![]() da nam budeš orna za sutrašnju
![]() |
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Samo sam malo virnula kod tebe, vidim da si bila vrijedna, bravo, drugo nisam ni očekivala od tebbe.
Sada ću se polako odšuljati da se ne probudiš.
Vidimo se na kavici
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() Podvikni dva put i odma posluša od prve!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Tvoja urea uredno korištena |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
pa jesam ili nisam preuzela štafetnu palicu bako, ima da me slušate hahahahahah
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Joj da vas moja mama čuje ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Primila na znanje Hoja
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Prekrasni poklon koji me dočekao danas kod kuće. Poslala mi ga Zvrkić iz daleke lijepe Engleske. Paketić je bio totalno iznenađenje i sadržaj me jako iznenadio,kao da sam da sama birala
![]() Hvala ti Zvrkić na iznenađenju ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
predivan poklon, ali i zavređuješ ga kak si vrijedna .... svaka čast Zvrkici..kad se malo odmoriš napiši kaj si sve dobila i kaj je na cd-ima ak se more znati. Ako ti još nekaj treba javi
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Hana. Trebat će mi ribarska mreža kad me MM ispali iz topa
![]() ![]() Još nisam sve stigla pogledati, išla sam odmah javiti da sam dobila. Sutra ću pregledati čim prije ![]() |
|
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ma ne bude on nikaj - kad je ženska diplomacija na djelu svi oni kapituliraju
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Juhuhu, darak je predivan!! Čekamo slikice i iz vrta!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Evo par novih poklona koje nisam pokazala. Dobila sam ih od Lorice
![]() ![]() Ovaj lijevi cvjetek. ![]() A ovo je uredno zamjenjena hostica. Ja Lori moja hosta- ona meni njena hosta, kao Indijanci. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Iz vrta što se neda mrazu.
![]() ![]() Astromerije. Ovo je pred 10-tak dana, većina je izvađena kadife i gotovo svešto je sijano. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Hosta i agava su predivne!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Draga moja kada vidim koliko si ti poklona dobila, ostajem bez teksta...
Ali to je zato što te ljudi vole!!!
Nadam se da ćeš se danas opet pohvaliti sa novim poklonima!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Došao je poštar ostavio cedulju i odjurio na motoru. Čekam MM da odem na poštu i dignem. I MM je dobio nešto pa da zajedno dignemo. Jao li se njemu ako mi je trebao uručiti. Već smo se posvađali, a ni kontakt nismo imali. Mora da je upozoren za onaj paket što je vraćen.
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 132133134135136 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |