OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 131132133134135 374> |
Korisnik | |
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
rastu mi zazubice, pa ovo je nevjerojatno što sve kod tebe cvijeta
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Zaboravila sam na bananu...... jel to musa basjoo?
Meni je prošlog proljeća čovjek pokazao cvijet i objasnio da ona tako pokaže cvijet ( kao na tvojoj slici) i onda se redom otvaraju donje latice i pokažu male bannnice, pa se opet otvore latice.....tako da pretpostavljam da je to bio cvijet koji bi se redom otvarao...... da ga nešto nije "omelo"
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ma da, bilo je jako hladno i mokro i u tom se cvijetu nakupila voda pa se smrznuo i počeo gnjiliti iznutra
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Intersantno kako ova aloe ferox nema mladih i tu kod moje susjede je velika, a ni jedne mladice nema, a ova neka moja slična ima puno mladih. Margarete su super. Ja sam ubola ovu zimu jednu grančicu felicie i primila se. Ja ću moju porezati i sve ubosti u zemju pa kako bude, felicia mi je baš lijepi cvijet.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() fenomenalno je sve...i iskreno svaka cast...kod mene je toliko toga propalo od silne kise...a kod tebe predivno..obozavam ovdje doci prekrasno...trebas dobrovoljca za rad ? tu je raj kod tebe... ![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivno...mi se gušimo u snijegu, a kod tebe sve cvjeta kao da je proljeće...
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Vidjela sam, ogrijala se na suncu i vidjela - zdrave i jake agave, felicije u cvatu ... Znam da kod nas puno toga ne preživi zimu, ali me motiviraš da idem sijati ...Aj' Bog!
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Bez teksta sam, koja ljepota
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
stvarno za nepovjerovati šta je kod tebe u cvatu..hvala ti što nam pokazuješ ljepotu otoka i stvarno bih kao i smrcko najradije tamo preselila
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Otok, nitko nebi rekao da smo tako blizu, a tako daleko. Aloje, felicija, bijela margerita, fantastično, moram biljkama napravit neki stakleni vrt, jer ova duga zima ubija - dosta je više šalji proljeće.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ovo nije moja mimoza, nego susjedova. Ali je posađena između naših kuća, pa krasi i moj vrt.
Ne mogu a da vam je ne pokažem ![]() |
|
![]() |
|
A evo i nešto moje - grevillea (piše na njoj grevillea juniperina)
![]() ![]() Boja cvijeta bit će iznenađenje, crvena, ružičasta ili možda žuta, vidjet ćemo nadam se uskoro, jer pupoljaka ima dosta |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
i na tvom otoku vjesnici proljeća
![]() pa mimoza je krasna stvarno vam zavidim |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kako ti je super grevillea, ja navijam da budu žuti cvjetovi, a već ima i pupoljke pa će brzo. (Koliko cvika
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
I ja bi najrađe da budu žuti, a prodavačica kaže da svi traže crvene.
Platila koliko i 4 kutije cigareta, a one odu u dim |
|
![]() |
|
Pa nije puno za ovoliku biljku i baš dobro izgleda.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivne su ti biljke..mimoza je super iako je susjedova a gravilea je super a nije skupa..
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Ja to ne mogu! Preseli mi suseda al s' mimozom ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Ma nije ni susjed za bacit
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 131132133134135 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |