Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori | Stranica <1 130131132133134 381> |
Korisnik | |
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Wiz, ja vidim sve slikice... |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vidim je sad viz.
da bas Fiki ko d ate vrijedjamo sto se zezamo na tvoj racun.izvini ako je to |
|
wizardica
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..Fiki..ovo je doslovno..realno..to je citat iz biblije
"Ne prepuštaj se žalosti i ne kinji se mračnim mislima. Veselje srca život je čovjeku, i radost mu produljuje dane životne. Prevari svoje brige i utješi srce svoje, otjeraj od sebe žalost: jer je žalost pogubila mnoge, od nje nema koristi nikomu
|
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
Fiki
Trajnica Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako je lijepo imati svoj put i nikome ne smetati ...
Kako je lijepo imati svoj dan,svoje vlastite ciljeve i hrabrost da ideš prema njima! |
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dajte, ako ćete sad tu plakati i jadikovati, ja odoh spat!
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
wizardica
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..ma nije Fiki to mislio s time..znaon da se zezamo i nemre on zaspati dok se ne izzeza sa nama , jel tako seko Fiki-lija..Ofelija
NASTUPIO TRENUTAK PROSVJETLJENJA
|
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fiki, vidi nas, četiri sestre.... |
|
|
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Naj tužnija pjesma
Balada iz predgrađa I lije na uglu petrolejska lampa Svijetlost crvenkastožutu Na debelo blato kraj staroga plota I dvije, tri cigle na putu. I uvijek ista sirotinja uđe U njezinu svjetlost iz mraka, I s licem na kojem su obično brige Pređe je u par koraka. A jedne večeri nekoga nema, A morao bi proć; I lampa gori, I gori u magli, I vec je noć. I nema ga sutra, ni prekosutra ne, I vele da bolestan leži, I nema ga mjesec, i nema ga dva, I zima je već, I sniježi A prolaze kao i dosad ljudi, I maj već miriše A njega nema, i nema, i nema, I nema ga više I lije na uglu petrolejska lampa Svijetlost crvenkastožutu Na debelo blato kraj staroga plota I dvije, tri cigle na putu. |
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Budi svoj-moja najdraža..i kada sam tužan...uvijek je se sjećam!
Oj, budi svoj! Ta stvoren jesi čitav, u grudi nosiš, brate, srce cijelo; Ne kloni dušom, i da nijesi mlitav, Put vedra neba diži svoje čelo! Pa došli danci nevolje i muke, Pa teko s čela krvav tebi znoj, Ti skupi pamet, upri zdrave ruke, I budi svoj! Oj, budi svoj! Znaj, tvoja glava mlada Nebolike ti zlatne sanke budi, Ko sivi soko uzvini se nada, Al svijet je svijet, i ljudi tek su ljudi Da, zbilja goni s uzglavlja te meka, U sebični te zovuć svijeta boj; Ma što te, brate, u životu čeka: Ti budi svoj! Oj budi svoj! Taj svijet ti nije pako, Ni raj ti nije; rodi trnom, cvijetom; Ni desno, ni lijevo, da se nisi mako, Već ravno pođi, dok te nosi, svijetom; Koracaj bez obzira krepko, živo, Sudbina dok ne rekne tebi; Stoj!I pravim drži pravo, krivim krivo, I budi svoj! Oj, budi svoj Ta Božja ti je zamet, Al" Bog sve mrzi što je laž i varka; I neka ti ja vazda vedra pamet, I srce vrelo, duša čista, žarka; Nek ravno um i srce važu, Tek tako bit ćeš čovjek, brate moj! Da zli i dobri ljudi smjerno kažu: Da, on je svoj! Oj, budi svoj! Al" brat si budi braći, I radi za svijet, al' ne slušaj pljeska; I ljubi svijet, al' ne nadaj se plaći, Jer hvala ljudska voda je vrh pijeska, U tvojoj svijesti hvala ti je trudu, S poštena lica teče pošten znoj, I nijesi, brate, živio zaludu, Kad jesi svoj. Oj budi svoj, i čovjek ljudskog zvanja! Pa diži čelo kao suce čisto; Jer kukavica tek se rđi klanja, Tvoj jezik, srce nek su vazda isto. Za sjajnim zlatom ko za Bogom gledi Tek mićenika ropskih podli roj; Ti gledaj, da l' i duša zlata vrijedi, Pa budi svoj. Da, budi svoj! Pa dođe l' poći hora, Gdje tisuć zvijezda zlaćanih se vije, Kad čovjek račun si završit mora, I ti ga svršuj, nek ti žao nije,J er tvoje srce šapnuti će ti: Oj mirno, brajne, sad si račun zbroj! Poštenjak, čovjek na zemlji si bio, Bio si svoj! |
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja ću vam otići... |
|
|
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Možda netko doslovno nije shvatio moj cilj...pročitajte 2x ...pa razmislite...uistinu sve je tako!
|
|
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i odoh ako nema smijesnih slikica.
|
|
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..onda idite..al prije pročitajte ovo pa odoh i ja--nije sve ko slika
Bio jednom jedan splavar koji je prevozio ljude splavom preko rijeke. Jednom tako naiđe i učitelj, nekakav samosvijesni i ponosni čovjek, i stupi na splav. "Na drugu obalu, molim", reče splavaru. Otisnuše se od kraja i zaploviše preko široke rijeke, a učeni čovjek upita splavara: “Bijaše li ikad, imperfektom rečenim pitam te, da nevrijeme sruči se dok ti splavom plovijaše?" Splavar ga pogleda sa izrazom u očima kao da pokušava dokučiti je li ovaj normalan. Tada reče prijateljski: “Ne razumijem ti ja takva zamršena pitanja.“ “He, he", ponosno će učitelj, "zar nisi nikada učio jezika u školi?” “Nisam“, jednostavno odgovori splavar. “Tada si pola svoga života potrošio uzalud, moj gospodine, jer znanost je ono što čovjeka u životu uzdiže te on, uman, sve životinje nadvisuje, skoro božanskim, tada, nazvati se može", reče učitelj s uzdignutim kažiprstom. Splavar je šutio. Ali ne prođe dugo i diže se jak vjatar, rijeka se uzmuti, nebo se namrgodi, a splav poče gubiti pravac uza sve splavarove napore. Udariše gromovi i kiša kao iz kabla. Nato se splavar nagnu k profesoru: "Plivaše ti znaše?” upita vragolasto. “Ne, ne znam plivati”, začuđeno će profesor. “E, moj božanski gospodine, tada si potrošio čitav svoj život uzalud, jer mi upravo tonemo.” |
|
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fiki ne citamo mi po 2-3 put iste stvari
|
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oprosti pustolovko,....samo sam predložio!
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Wiz, mi smo svi odavno potonuli... |
|
|
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Monstera...Čovjek nemože potonuti...uvijek će isplivati na površinu..nekada ona bude lijepa...nekada ružna!
|
|
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..ja nisam..uhvati se za mene..
..a ovo se zove --uzalud potrošen život--
|
|
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jooj sad svi u crnjake odose!odoh vam ja dok nisam i ja pocela bacat se u ocaj.
Fiki nemoj se izvinjavati,znas nas tri tuke sam te zadirkujemo hehe.ja se nadam da ces ti nama oprostiti. |
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hajd viz daj jednu smijesnu sliku za kraj d aodem nasmijana u krevet u sne
|
|
Odgovori | Stranica <1 130131132133134 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |