dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 130131132133134 139> |
Korisnik | |
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Dugo me nije bilo kod tebe kao da sam znala da nisi bila kod kuće, a pitala sam se kako napreduje tvoj parkovoćnjak. Vidim da je krenula realizacija pa ćeš nas valjda izvještavati o daljnjim radovima. Lijepo mi je pratiti stvaranje novog vrta. Puno ti uspjeha želim.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Draga Dadinice,
prvi puta sam obišla tvoj vrt i unaprijed ti nagovještavam da ću se u njega s radošću vraćati. Već na samom početku osvojila si me svojom osobnošću iz koje mi je najupečatljiviji tvoj smisao za humor te briga i ljubav za sve što te okružuje, Duboka čežnja koju si na početku imala za još jednim malim komadićem zemlje, na kraju je nagrađena sa jednim divnim voćnjakom koji ćeš ti pretvoriti u svoje "duševno odmaralište". Ipak ima "netko" tko sluša i ispunjava sve naše najdublje želje. Cvijeće je predivno, i u dvorištu, i na terasi i u parkovoćnjaku, a kamenjar mi je poseban. Zaista sam uživala u svim fotografijama i želim da svu ljepotu koju si sama stvorila svojim radom češće podijeliš s nama. ![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
draga, jel to onaj plavi solanum kojeg sam ja pakirala i slala?
one reznice koje sam ti" ukrala" su mi se posušile...dobro su se držale, al sam ja zaribala,nisam ih zalila na vrijeme...pa....molim te.....%&*$+@....znaš taj jezik, zar ne? ;-) |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Sretno nam se vratila!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Pozdravljam te, Anabistrica! Drago mi je da si svratila i evo, obećajem da ću izvještavati o napredovanju.
Hvala ti na lijepim željama! Rajski vrtovi, dobro mi došla! Hvala ti na lijepoj i toploj poruci koju si mi ostavila. Nadam se da ću ostvariti barem dio svog sna uređujući svoj "parkovoćnjak" i dvorište koje nije moje, ali ispunjava me kao da jeste. Je, Lovrek moj, to je mali varaždinec! Naravno da znam taj jezik, pa mi smo ga smislile ![]() Bugice, hvala ti draga! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
o draga pa sve ti se poremetilo.da li ti ivančica prezimi vani
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
predivna jesen kod tebe...
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Malo sam ti navratila nakon dužeg vremena. Pa svašta novoga i lijepog ima kod tebe.....vidim da si se dala i u malo veća preoblikovanja vrta......
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
![]() ![]() ![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Prošetala sam ponovno i uživala,od srca ti želim da uživaš u uređenju parkovoćnjaka...lp
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Dadinice
![]() ![]() đir po tvom travnjaku.. Trube i asteri su ti krasni
![]() |
|
![]() |
|
Golden Leo ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Lipanj 2010 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 143 |
S užitkom sam prošetala ovim predivnim vrtom i zastajkivala kod svih predivnih biljaka! Svaka čast, predivno je.
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Lijepo je kod tebe , jako lijepo ! Dodjem ja opet tebe posjetiti !
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Dragi moj forume, eto mene..
Konačno je onaj mali crnac (koji mi stavlja slike na forum) prestao štrajkati i odlučio surađivati. Istina, puno slika otišlo u vjetar, među njima i slike radova u parkovoćnjaku. No, evo par današnjih ![]() Za početak, hvala svima koji su me posjetili, red je goste nečim i ponuditi. Istina, nisu slatke kao u ljeto, ali su svejedno jako ukusne
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Imam maline godinama i ne sjećam se da su ikada u ovo doba godine sazrijevale, a što je još čudnije - još uvijek su pune cvijeta.
Pitam se šta li će od njih biti nagodinu. Kad smo već kod čudnog vremena cvjetanja........... i globus čičak odlučio ponovo procvasti (??) A marijanski čičak se rasijao po travnjaku........... |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 130131132133134 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |