Moj novi dom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 130131132133134 151> |
Korisnik | |
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Svratih da te pozdravim
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
sarajko, medo hvala na posjeti, pohvalama i pozdravima |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ne mogu iz kuće, snijeg je predubok iako mi je sin očistio ovaj prilaz do ulice, ali nisam mogla odoliti da ne napravim par sličica s balkona.
Ovu bih sliku nazvala "Snijeg u gostima", lijepo se smjestio na stol i stolice u dvorištu ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Šimšir u dvorištu nalik je sladoledu, a iz njega malo proviruje lavanda u lončanici iza šimšira, nadam se da je snijeg štiti a ne ugrožava
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Ulicom prođe ralica svaki dan, ali na cesti se brzo skupi novi snijeg, a sa strana ulice su prava snježna brda! Za noćas najavljuju novi snijeg ufffff
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Tako nekako je i ko mene ,najbolje ostat u kuci na toplom ,i cekat proljece
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
i kod tebe se snijeg ne šali,ma samo da ugrije,dosta više i minusa i snijega
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Misty, topli čaj - vatrica koja pucketa u peći i pogled kroz prozor.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ovaj snijeg se ne šali,lijepo ga je gledati iz tople sobe
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvijetomanijak, sarajka, Anaida, kaktusiću ovo je najviše snijega što sam vidjela u životu! Na slikama zapravo izgleda lijepo, a i u stvarnosti jer ga uglavnom gledam samo kroz prozor! Srećom u kući radi centralno plinsko grijanje, ne treba ni drva unositi
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Prijatelji su mi ovu fotografiju poslali iz Splita, lijepo do bola, zar ne? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga misty-da uzela sam si vremena i u tisini setala u natrag pa opet sve do danasnjeg jutra i divila se ljepotama prirode kod tebe ! Zelim ti od
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Misty meni je vrt i okolina pod snježnim pokrivačem uvijek predivan prizor za oči.No slika koju su ti poslali prijatelji je čarobna!
![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Veliki pozdrav za "List na vjetru". Ne znam dali me je više dirnulo tvoje cvijeće ili tvoji stihovi
![]() Šaljem ti veliki zagrljaj. |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Pozdravčić Misty!!
![]() Izgleda da nam ne preostaje drugo do popit još nekoliko kavica sa snijegom u gostima, pa se onda ušuškat na spavanje kao tvoje lavandiće i šimšir, i probuditi se kad snijeg ode iz gostiju!!! Prekrasnu sliku Splita su ti poslali prijatelji!! Meni se već par dana vrzma po glavi slika kombija na splitskoj šetnici, okovanog ledom do granica neprepoznatljivosti!! Od krova do kotača je cijeli bio prekriven pedalj debelom navlakom od leda!! Valjda ga je vlasnik uslikao, bojim se da u životu više neće imati priliru napraviti!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Misty, vidim da nisi navikla na snijeg, ali kad prestane padati, dobro se obuci i hrabro odi u šetnju. Vidjet ćeš kako će ti uskoro biti vruče, a lice rumeno. Kad se vratiš u svoj topli dom, prijat će ti čaj ili kuhano vino.
Nakon toga ćeš lakše čekati proljeće.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasna slika procvjetanih agava pod snijegom, eto u svojih 100 godina života doživjele su i snijeg.
Pjesma je predivna, ti si pravi pjesnik! Sjetih se tebe kad sam vidjela ovu ružu u vrtu ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Guta Fee hvala ti na tim prelijepim željama
![]() bako snježni prizori jesu lijepi za oči, eto ja ovu zoru gledam kroz prozor kuće pokrivene snijegom, na jednoj svjetlo na prozoru i tračak dima koji se izvija iz dimnjaka, romantičan prizor koji je ipak najljepše gledati iz tople kuće
![]() Ksan drago mi je da uživaš i u mom cvijeću i u stihovima
![]() Free sada je snijeg još predubok, ali znam da će, čim okopni, iz njega proviriti prve visibabe i nečujnim zvonjenjem dozvati proljeće
![]() anabistrica ovi prizori su za mene, dalmatinku, romantični, ali samo za oko, još nisam naučila hodati po ovakvom snijegu i ledu
![]() Lantana hvala ti što me se sjetiš, a ruža je prelijepa!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
A danas svakome tko dođe u moj vrt ostavljam po jednu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Hvala Misty!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 130131132133134 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |