Moj senjski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 130131132133134 152> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...e koka moja...u odnosu na ono što sam sve imala u vrtu, a imala sam stvarno puno ![]() ![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
SRETNA NOVA
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
RS, želim ti puno sreće u NG, puno lijepog cvijeća i u Senju i na "balkonu" i da neizmjerno uživaš u svemu !
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Sretnu Novu, puno uspjeha, zdravlja i sreće
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Draga sve od srca naj naj i još više od toga !
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Neka ti Nova 2013 godina bude ispunjena srećom, zdravljem i blagostanjem!
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
R.Sara neka 2013 godinu pamtiš po svem dobru koje želiš!!!
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Draga moja prijateljice, zelim da 2013. provedes u zdravlju i veselju.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
vidla sam vrtek u senju ma sve više polako liči botaničkom vrtu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
jedva cekam slikice senjskog vrta u proljece ,ovo u prosincu mi se sviđa..sredila si lijepo svoj vrt ,biljke su lijepe ,izbor pravi ,sve u svemu predivno..kako ti se drze cuvarkuce,mene one ne vole i gotovo,prosle god ni sama neznam kolko sam ih kupila ,i opet ista prica..nema ih ....
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Još malo kad prođu marčanske bure bit će slikica iz Senja, a ti samo skupljaj, pravi si uzgajivač.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...hvala curke...spremali smo se idućeg vikenda u prvu ovogodišnju radnu posjetu senjskom vrtu, ali mislim da možda ništa od toga neće biti..kaže moj muž da mu je prehladno... kažu nam susjedi
da je sunčano, ali da su dnevne temperature do 5 C ![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Draga koka, daj animiraj MM i put Senja, pa idući vikend predviđaju temp +18 njtoplije područje u lijepoj našoj samo je kvaka što će u nedjelju biti kiša, pogledaj desetodnevnu prognozu na FORECA senj
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
...koka moja draga, na žalost, forecacoast predviđa kišu na području senja do srijede ![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
A i ja sam mislila kako ćeš na vikend do tvog južnog vrta!
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
na mojem balkonu je procvao prvi ovogodišnji cvijet, Iris reticulata:
![]() ova dva Graptopetaluma donijela mi je Camellia prošli tjedan, krasno su porumenili na balkonu: ![]() ![]() Acillea ageratifolia: ![]() Achillea tomentosa Goldie: ![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
nekoliko Sempervivuma:
![]() ![]() ![]() Sedum brevifolium: ![]() Sedum pachyclados: ![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 130131132133134 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |