Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori | Stranica <1 130131132133134 203> |
Korisnik | |
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja teta, mamina sestra, umrla je u dvadesetosmoj godini, a najdraži joj je cvijet bio plava potočnica. Ja sam ih prvi put vidjela kad sam doselila ovdje i ne mogu reći da mi je to najljepši cvijetak, ali me nešto veže uz njega. Nabavila sam i plave i roza čim sam mogla i sad kad su se tako raskošno rascvjetale, sve su mi draže..
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve ti je cviće lipo.a mahonija i potočnica su mi sada najlipšeTvoje panoramske slike..........mislim da neću pretjerati
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno ti je Korjenko! Drago mi je da sam uživo vidjela tvoj vrt pa ga sada lakše mogu pratiti! Divno je sve!
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja jako volim potočnice plavetne, baš radi lijepe naše pjesme koju je Kaktusić spomenula..
Malo Međimurje zemljo milena
Tu je moja domovina gdje me majka rodila
tu je moga srca raj Tu mi Bože živjet daj, tu je moga srca raj Od sjevera leži vinogradski kraj A od juga ravno polje moj je mili zavičaj Usred Međimurja potok Trnava Kraj potoka cvate ruža potočnica plavetna Kod tebe svakako uživam i uz sve ostale detalje iz uredne, krasne, osmišljene hacijende, a panoramike su priča za sebe!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Netko reče: da mi je sjesti na tvoju grotu pa gledati.... e ja bih groticu u svom vrtu!
Ti delaš a mi uživamo u šetnji....Dobra podjela, zar ne?
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš je pravi cvjetni raj, tvoje cvijeće uz rascvjatale voćke, kameno korito
kolko zumbulaaa |
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Za sve koji vole potočnice a posebno za moje međimurke
Kad smo bili mali u vrtiću smo pjevali:
" Ja idem na zelenu travu,
brati cvijeće za moju mamu,
brati cvijeće za moju mamu,
lijepe plave potočnice.........."
Anaida, puno hvala za lijepe stihove
Baka, more bit delo najtežo ali najviše uživa onaj ki to oćuti pogledon, opipon, mirison....... zadovoljstvo je onda kompletno
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i slavonke vole nezaboravak
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja znam ovu pjesmicu o potočnici
Ima jedan cvijetak, al mu ne znam ime mislim da se zove - ne zaboravi me Bravo Korijenko, gušt je prošetati tvojim vrtom |
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad smo već kod potočnica.....stalno me kopka razlika između onih malih potočnica i ove moje koja je trajnica i viša je .... malo sam guglala i doznala da je ova koju ja imam Kavkaska potočnica ili Brunnera macrophylla, stvarno je divna i moram ju malo rasaditi i na druga mjesta . Vidjela sam da u Decori imaju i bijelu |
|
(zgora Opatije) |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aaa, sad vidim zašto moja potočnica ima dugačije listove i niska je. Vidiš kako je dobro kad imaš vremena pročitati i tekst. Na žalost zadnje vrijeme ima vremena samo za brzinsko gledanje sličica.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma nije moguće da me nije bilo 15 dana a slika ko u priči, pa zato bez previše filozofiranja...........
Krećem sa mojom ljubimicom prunus Kanzan, koja je u međuvremenu dok su se slike "dinstale", ocvala....
Tako je bila lijepa i bujno rascvatena da sam svako jutro prije posla obavezno pila kavu na zidiću kraj nje
|
|
(zgora Opatije) |
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ocvali su već i mali pinokio tulipani
i ovi oko budleje
ali zato ovi lila cvatu,cvatu....
U bijelom vrtu od pet lukovica izašlo četiri a procvali dva
|
|
(zgora Opatije) |
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Srca i cvijet od rabarbare |
|
(zgora Opatije) |
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
allisum
Jorgovan
Kerria
Magnolije su mi ove godine bile jako slabe
|
|
(zgora Opatije) |
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Floxići
Saxifraga
|
|
(zgora Opatije) |
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajuga -ivica Vrtić kraj pčelinjakaKampanula- imam ih prve godine ali boja totalno laže, nisu plave nego ljubičaste
|
|
(zgora Opatije) |
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrtić sa božurom i kamenjarkama
|
|
(zgora Opatije) |
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A sad malo perunika
niske
|
|
(zgora Opatije) |
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
(zgora Opatije) |
|
Odgovori | Stranica <1 130131132133134 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |